reklama
a właśnie:
cucu- moja się odwraca na wszystkie strony i gdyby nie ochraniacz to siniak na siniaku. teraz z lewej strony sciagnełam ze względu na lewoskręt główki i po tym moim przemeblowaniu też z tyłu główki brak to często muszę jej rączki lub główkę z pod tych szczebelek odwracać. ale że nad głową nie ma to fajnie bo ją z łóżka widzę.
cucu- moja się odwraca na wszystkie strony i gdyby nie ochraniacz to siniak na siniaku. teraz z lewej strony sciagnełam ze względu na lewoskręt główki i po tym moim przemeblowaniu też z tyłu główki brak to często muszę jej rączki lub główkę z pod tych szczebelek odwracać. ale że nad głową nie ma to fajnie bo ją z łóżka widzę.
cucumber jedź, najwyżej się wytłumaczycie, a im szybciej tym lepiej tak, Tysia też się obraca i też się nie mieści, ale ja mam ochraniacze
kurczę, tyle miałam napisać i zapomniałam
poodpisuję potem, jak będe miała czas, żeby się cofnąć i przypomnieć sobie, co i jak
my dzisiaj 1,5h na tarasie
kurczę, tyle miałam napisać i zapomniałam
poodpisuję potem, jak będe miała czas, żeby się cofnąć i przypomnieć sobie, co i jak
my dzisiaj 1,5h na tarasie
Mitaginka-nie no super. 1,5 godz wow. brawo dla Tysi. byle tak dalej.
mąż się z mamą umawia gdzieś na drugi koniec Polski na wesele. jeszcze nie wie że ja nie zamierzam gdziekolwiek jechać. oj będzie afera. szczególnie że ja mam zamiar chrzciny we wrześniu robić, jak będzie w tym samym terminie to będzie wielka afera.
mąż się z mamą umawia gdzieś na drugi koniec Polski na wesele. jeszcze nie wie że ja nie zamierzam gdziekolwiek jechać. oj będzie afera. szczególnie że ja mam zamiar chrzciny we wrześniu robić, jak będzie w tym samym terminie to będzie wielka afera.
Ostatnia edycja:
Mercedesss
Fanka BB :)
Ja posmarowałam bepantenem, ale nie wiem czy pomoże...
Coś miałam napisac, ale zapomniałam...
Coś miałam napisac, ale zapomniałam...
nati tyle że te półtorej godziny to nie za jednym zamachem tylko w kilku razach a co do afery...hmmm, nie musisz mieć ochoty jechać przez pol Polski z małym dzieckiem i nikomu nic do tego ;-)
my wybieramy się na spacer, tylko M. coś zję, ja dokarmię małą, uśpimy i ją i heja! choć te wszystkie zabiegi trochę nam zajmą...zwłaszcza to usypianie...
baby to fajnie, że Adrianek spokojny w czasie jazdy i że przyjedzicie
my wybieramy się na spacer, tylko M. coś zję, ja dokarmię małą, uśpimy i ją i heja! choć te wszystkie zabiegi trochę nam zajmą...zwłaszcza to usypianie...
baby to fajnie, że Adrianek spokojny w czasie jazdy i że przyjedzicie
reklama
Podziel się: