reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

witam :-) a u nas dzis pada wrr a juz sie zdazylam przyzwyczaic do slonka...ranu jak moje dziecko piszczy ostatnio z radosci pokladamy sie czasami ze smiechu :-D cos mu sie dzis poprzestawialo i wstal w nocy troche wczesniej o 1ej ale za to spal do 8ej :-) a straszak jeszcze spi :szok:
Cucumber jesli normalnie dogadujesz sie z tesciowa bez problemu to chyba bym pojechala..tescie pewnie sie uciesza jak zobacza mala i przestana sie zloscic ze m nie zadzwonil..
Baby zycze zeby zebul szybko wyszedl i nocki sie poprawily :tak:

reklama
kozica o 21:30 :-D zawsze tak chodzi odkad zmienili czas tzn od marca wczesniej chodzil godzine wczesniej...ale musze zaczac go przestawiac bo od wzesnia do przedszkola i beda pobudki pewnie ok 7:30 :sorry:

głowa mi pęka, tabletek w domu brak a i tak biorę w ostateczności. nie chce mi się dzisiaj wyjątkowo na spacer iść a o obiedzie nie wspomne. może powiem mężowi że mała cały dzień nie znośna i nie miałam czasu?? ale czy mi uwierzy?? już wczoraj powiedział że dziwne że jak on jest to taka grzeczna a jak go nie ma to mówię że marudziła.
muszą jakąś chusteczkę na główkę zakupić ale nie umiem wiązać :-(

Podpisuje listę:)

Witacie witajcie.

Moje dziecie tez ostatnio marudne, ale dzis odrobinkę lepiej, nawet zdazyłam nadrobić, a więc:
Moje dziecie czasami pochrapuje, ale bardziej to takie chrumkanie jest:)
Nianie mam, kupiłam najtańszą aventa, bo wsumie potrzebowałam tylko na wakacje pod namioty, ale w domu też sie super sprawuje. Mam taką:
Analogowa niania elektroniczna Philips Avent SCD470 - zasięg 150m | Dla matki i dziecka | Nianie elektroniczne | Internetowy sklep medyczny Elmedico | sprzęt medyczny | Avent | Beurer | Omron | Microlife | ciśnieniomierz | sklepy medyczne | żylak
dwa kanały, cicutko chodzi, fajnie,ze zasilanie i na baterie i na prąd. Jestem zadowolona i kupiłam za 125 zł, więc taniocha.
Cucu ja bym pojechała. Warto dobre stosunki z zbabciami mieć, bo dla dzieiciaków to bardzo ważne. Moja babcia była srednią teściową, ale babcio najlepszą na świecie. Kochałam ja strasznie. Przeproscie,ze nie zadzwoniliscie i tyle.

Ide do małego bo juz kwęka, zupka botwinka się gotuję, kurczak rozmraża będzie dzis w ziołach:)

Do później:)

nela, z tego co widze, to jestes w grupie, tej pierwszej ciotek z bb. Moze po prostu musisz przejsc z jednej grupy do drugiej, w sensie przekliknac sie ;] Z lewej strony masz spis grup, kliknij na te pierwsza itd. A z tej drugiej, od Doroty sie wypisz i gotowe ;]

U nas noc tragedia. Mala budzila sie non stop i zawodzila. Maz obwiescil, ze dzisiaj spi w drugim pokoju. Juhu! ;] Cale lozko dla mnie i Maludy!! :-p hehe

Dzien dobry

jola a Liwcia nie przestawiła sobie dnia z nocą ?:/

Jola - jak Ci tak w nocy zadymia to nie gadaj z nią za wiele, miej przygaszone światełko żeby jej się odmieniło i noc była dla niej nocą....

Ona ma problem z zasnieciem, pewnie gdybym ja ululala to by zasnela ale ja nie chce, ladnie zasypia juz sama w łózeczku w dzien a wieczorem cos ja gryzie w tylek. Jak juz zasnie to spi do rana. Wczoraj o 23.00 wiec godzine wczesniej, wierze ze to skok bo podobno problemy ze snem wtedy wystepuja.

zostałam brutalnie ugryziona w sutek. aż sprawdzałam czy krew leci. nie dość że jestem smoczkiem to i gryzaczkiem mam być????????

Ałłłłććć a to dopiero jeden ząbek;-)

cucu Pojedź i pogadaj, ze mala was zaabsorbowala i nie mysleliscie, bedzie dobrze.

O co chodzi z facebookiem nie wiem bo zadnej z was nie mama w znajomych:no:

Wasze maluchy też się tak wiercą po łóżeczku przez sen? Moja się kręci w kółko a zazwyczaj śpi w poprzek i tłucze głową o szczebelki, bo się nie mieści albo wystają jej nogi. Nigdy nie używałam ochraniacza, bo wydaje mi się, że jej duszno będzie jak go włożę do łóżeczka. Poza tym raz jej włożyłam i zamiast spać to oglądała owieczki na ochraniaczu i chciała go złapać, więc zero spania wtedy. A boję się, że niedługo to się skończy siniakami na głowie. Bo teraz to udaje mi się ją przekręcać jak słyszę stukanie w szczebelki.

cucumber-mój się nie kręci. Ale, zaczyna się często przewracac z pleców na brzuch, ale w łóżeczku jeszcze mu się to nie udało, jedynie na boczki.

Filip strasznie się ślini. Body zmieniam mu 3-4 razy w ciągu dnia i pod brodą i karkiem ma ciagle czerwone plamy.
Któraś z Was ma podobnie...?

reklama
Mercedes- moja się ślini od zawsze!!!! czasami bardziej czasami mniej. ale zazwyczaj chodzi w śliniaku.

moje dziecko wróciło do normy a może ja?? chodzi o to że zrobiłam w końcu objad i posprzątałam ( i tak nie zostalo to docenione) a malutka w bujaczku obok mnie :-)

Do góry