reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nela ja nie pomogę, bo ja Cię widzę w tej grupie cały czas :/ a ktoś musiałby Cię po prostu zaprosić do grupy, ale niby jak, jak w niej jesteś...?
morgaine jak się zakochał to bys miała darmowe paznokcie :-D

ok, uciekam, łazienka wolna

reklama
hatorska – ja paczkę z hippa dostałam prawie 3 tygodnie po tej z bebilonu – już nawet wykorzystałam większość z kuponów hippa

mitaginka – zostaje jeszcze urlop wypoczynkowy czyli też kolejny miesiąc w domu.. pomysł z nianią , dofinansowaniem teściów i należnym wyjściem z domu super! Nie dziwię się że masz obawy co do powrotu do pracy po takich rewelacjach.. zawsze możesz wyrazić chęć powrotu a potem wykorzystać jednak wychowawczy tłumacząc że nie znalazłaś opiekunki i potrzebujesz jeszcze trochę czasu..
Moja znajoma ma synka który zachowywał się identycznie jak Twoja Tysia – ona wstydziła się na dwór wychodzić tak wył histerycznie.. gondolę to użyła dosłownie 12 razy; lepiej było w spacerówce bo już widział świata kawał; jak był mały i non stop jej wył (wyeliminowała nabiał, cudowała z lekami) to nawet nauczyła się specjalnego zawijania małego w kokon i wtedy się uspokajał. Minęło po pół roku i teraz ma niesamowicie grzeczne i mądre dziecko. Wynagradza jej początki

http://www.suwaczek.pl/][/url]

http://www.suwaczek.pl/][/url]

Mitagnka - widzisz jeszcze trochę posiedzisz z nami ;) zaraz Ci coś wrzucę na fotki ;)

Nela - ja tam nie wiem jak z fb, Mitaginka zaprosisz mnie do tej grupy? ;)

Jola - jak Ci tak w nocy zadymia to nie gadaj z nią za wiele, miej przygaszone światełko żeby jej się odmieniło i noc była dla niej nocą.....

u mnie dziś zasypianie było jakieś najgorsze.........długo, długo płakała, odkładałam i brałam na ręce.....w sypialni 28 stopni pewnie to to, albo naleśnik z mcdonald'sa ;) ten z krewetkami dobry :) jadłyście?

nati_k-dzieciaki chyba przechodzą jakiś kiepski okres, same narzekania na nie :-D
Mój też dzisiaj marudzic, musze byc w pobliżu, żeby mnie widział, bo jak nie to beczy...

Na szczęście M. zabrał go na spacer, nie ma go już godzinę ;-)

Mam 3 pytania :-)
1. Czy Wasze dzieci chrapią?
2. Czy korzystanie z elektronicznych niań, jeśli tak to jaki polecacie?
3. I pytanie do mam chłopców, jak ubierałyście dzieci na chrzest? W garniturki? Zamawiałyście na allegro czy kupowałyście z sklepach i mierzyłyście?

WItam.
1. Czasami pochrapuje sobie.
2. Dla Rafała mieliśmy Fisher Prise bez kamerki byłąm zadowoloa, ale po 3 latach trzeszczy na maxa:/ Dla Filipa mamy Aventu z kamerą, dorga ale fajna, z melodyjkami:)
3. R był w gharniturku i szczerze nie polecam - F w takim kopleciku białym z niebieskimi obramówkami szyty jakby na drutach (robiony na zamówienie) i dziecku wygodnie, może nie błyszcząco, ale moim zdaniem ładnie, skromnie i wygodnie:)

reklama
Dwa dni bez bb i oszaleć można;-)

Od wczoraj pogoda piękna to i szkoda czasu na siedzenie w domu..Do 23 jeszcze harowałam,wieszałam firanki i kończyłam sprzątać,bo jutro przyjeżdża kumpela z Włoch...

Jutro też rano do tego lekarza rehabilitanta z Karolkiem,zobaczymy co nam powie..
Buziak la każdej z Was,papapa:-)

Do góry