reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine ciekawe co bys powiedziala o moim glosie,mam niski a jak slucham sie na filmikach to sie nie poznaje:)nie wiem czemu piszcze,az sie boje twojej oceny;-) bo ja tez bede w bb koncem sierpnia:)

laski wywalilo mnie z fb ciotki z bb,jestem tylko w grupie doroty:( nic nie widze co piszecie ,cholera jak to naprawic???

reklama
hatorska czyżbym tylko niani mogła zawdzięczać wdzięk? :-D:-D:-D a tak w ogóle dawno nie wkleilaś nowych fot mojego ulubieńca :tak:

morgaine ja też mam miły głos :-D
heh sprawdzę i sama ocenię:-p
chwile mnie nie bylo a tyle natworzylyscie:)

Mitaginka Tysia wydaje mi sie kopia coreczki mojej psiapioly.jej mloda bardzo podobnie zechowywala sie do Twojej.aske siedziala w domu dlugo ,az nie wierzylam ze kiedykolwiek mala pozwoli jej wyjsc gdziekolwiek.z miesiac temu kolezanka znalazla nowa prace a młoda( poltoraroczna obecnie) zajmuje sie sasiadka .malej przeszly wszelkie histerie

Morgaine ale luzacko ubralas dzieciaka do chrztu ,fajnie.I w ogole ile napisalas:)

Hatorska a da sie wyciagnac ta mirene?
wiesz, czy chcecie czy nie chcecie morgana pisze ile wlezie.... :) i normalnie siadła mi myszka bezprzewodowa i podłączyłam sobie do laptopa myszkę Starszka, taką zieloną z uśmiechem, wodą w środku i rybkami, podświetlane akwarium:-D heh super być mamuśką, serio. oglądasz bajki zamiast filmów, pijesz karmi zamiast browara, bluzki z dekoltami tylko dlatego ze sie latwo karmi... (no dla mnie to pretekst tylkol-) lubię kusić:-D

ehh, postanowiłam stać się kobietą... heh drugi pierwszy raz przede mną:-D mimo braku kasy, wyruszam również po bieliznę!@!

Mitaginka - miałabyś czas żeby iść pogadać z tą babką (szefową) i wiedziałabyś na czym stoisz gdybyś miała nianię (sorki za skrót myślowy ;) .....masz rację, po co mówić o skutkach ubocznych...... ginka najpierw mówi, że to hormony bo karmię (szkoda, że wcześniej nie powiedziała ;) a dziś że niby tak jest napisane w ulotce.............wrrrrrrrr

Nela - jasne, że się da......hihhihi ciągniesz za ten sznureczek ;) szkoda mi tego tysiaka ;) Jak tam klimaty w domu? Goście grzeczni?

ok, spadam się myć
dzisiejsza nic była średnia, chyba nie pisałam
Tysia obudziła się przed 1 :sorry2:, potem o 4 i o 7, a ostatnio budziła się tylko raz o 5 i potem po 8 :sorry2:
idę, zanim M. mi zajmie łazienkę, póki co prasuje sobie koszulę :cool2:

Morgaine to fajnie ze twoj malz zauwaza jak cos sobie nowego kupisz ,lub jak sie pomalujesz.ja bylam z 2 tygodnie temu u fryzjera i kosmetyczki ,zrobilam sobie henne ,paznokicie,kazalam mu zgadywac co sobie zrobilam:).ten patrzy ,patrzy i nic:) faceci sa generalnie udani

hatorska no, domyślilam się, o co chodziło ;) poszukam w weekend...ale już jak o tym pomyślę, to robię się jakaś...zazdrosna

no i ubiegl mnie :wściekła/y: łazienka zajęta

Hej babolki

mitaginko chyba cie rozumie z tym powrotem do pracy, po pierwszym porodzie tez sie nie moglam doczekac zeby sie oderac, teraz widze to zupelnie inaczej, hce siediec w domu, patrzec jak moje dzieci sie rozwijaja i wcale nie chce mi sie tam wracac.

nati_k-dzieciaki chyba przechodzą jakiś kiepski okres, same narzekania na nie :-D
Mój też dzisiaj marudzic, musze byc w pobliżu, żeby mnie widział, bo jak nie to beczy...

Na szczęście M. zabrał go na spacer, nie ma go już godzinę ;-)

Mam 3 pytania :-)
1. Czy Wasze dzieci chrapią?
2. Czy korzystanie z elektronicznych niań, jeśli tak to jaki polecacie?
3. I pytanie do mam chłopców, jak ubierałyście dzieci na chrzest? W garniturki? Zamawiałyście na allegro czy kupowałyście z sklepach i mierzyłyście?

1. Nie chrapie
2.Nianie mamy najtansza z fiszer price i w sumie jest oki ale troche szumi o w nocy niektorym moze przeszkadzac.
3. Moj Olo mial garniturek, dla Liwii podoba mi sie azurkowy komplecik ale nie wiem co wyjdzie bo u nas tradycja ze chrzestna kupuje ubranko.

Moja mala malpa nowu pogaduszki sobie urzadza o tej porze, czuje ze powtorka z rozrywki....wrrrr, chyba bede ja wiazac w tym łóżeczku.

Hatorska -no tak:)to malz pociagnie zartuje,myslalam ze iles tam trzeba ja nosic jak juz wlozysz:) .teraz pukam sie w czolko jak sie nad tym zastanowilam hehe

czy ktoras podpowie mi co zrobic z tym FB ,odkad dodalam dorote d,ta ktora zalozyla 2ga grupe widze ze mnie wywalio z tej glownej...skasowac dorote czy co zeby wrocic do grupy glownej?????????????????????????????? pomocy

reklama
Morgaine to fajnie ze twoj malz zauwaza jak cos sobie nowego kupisz ,lub jak sie pomalujesz.ja bylam z 2 tygodnie temu u fryzjera i kosmetyczki ,zrobilam sobie henne ,paznokicie,kazalam mu zgadywac co sobie zrobilam:).ten patrzy ,patrzy i nic:) faceci sa generalnie udani

henne i manicure zawsze zauważał kumpel z pracy, razem pracujemy, żona kosmetyczka i sam umie podobno żele robić:)
heh ale historia, bo koleś się we mnie...zakochał!! no serio!!
młodszy ode mnie:)
z żoną mu się nie układa, hajtli się bo wpadli, byli b.mlodzi.
w kazdym razie, on to by mnie nawet pod dach przyjął z moimi dzieciaczkami...tak przynajmniej mówi...
nie pisze za duzo bo swiat jest maly...

aaa w ogole o mezu mialam pisac co?:-D no jak ostatnio przyszlam od fryzjera to ochy i achy byly...

Do góry