reklama
U
użytkownik 838
Gość
nela, my mielismy pampersy 1 i 2, 3 w sumie tez, ale tak probuje rozne inne marki. No i pampersy sa w sumie ok, bo mieciutkie i w ogole, ale jak juz pisalam, jak na moj gust maja za malo wkladu, a moja Zuzka to potrafi ladnie wypelnic pieluszke ;-) Niedlugo przchodzimy na 4 i kupuje juz tylko pampersa. Chyba, ze polecacie jakies inne.... :-)
alexandra_73
Fanka BB :)
ach nela - az sie boje myslec o wizycie u okulisty...ale co trzeba to trzeba.terminy u laryngologa i okulisty mamy po urlopie.w poniedzialek ortopeda.
Alex Ja tez nawet nie chce myslec o okuliscie,ostatnio kwekala tylko przy badaniu ,ale tak jak pisalam im jest starsza to bardziej sie boi i jakby bardziej wrazliwa na bol.ostatnio bylismy z nia oboje ,maz ja trzymal za raczke ,ja sie odwrocilam,teraz chyba nie wejde tylko malz pojdzie ,nasze biedactwa,najchetniej bym tego w ogole nie robila((
Dranissimo ja tylko testowalam te 2 marki ,wklad w pampersach cieniutki ,mala potrafi niezle sie zsikac i czasem taka pieluszka to jakby z pol kg wazyla ale jak dotad nie przemokla.zobaczymy jak bedzie z czasem.
Dranissimo ja tylko testowalam te 2 marki ,wklad w pampersach cieniutki ,mala potrafi niezle sie zsikac i czasem taka pieluszka to jakby z pol kg wazyla ale jak dotad nie przemokla.zobaczymy jak bedzie z czasem.
Odnośnie tacierzyńskiego to dzwoniłam do inspekcji pracy i liczy się dzień złożenia wniosku a nie urodzenia dziecka. Tak więc szanowni tatusiowie jak złożą prośbę np. w styczniu to dostaną 2 tygodnie na delektowanie się naszymi Słodziakami
Ja sobie baaaaardzo chwalę biedornkowe dady – NICZYM nie ustępują pampersom a są dużo tańsze. Kupuję dwójki i odpowiadają pampersowym trójkom – wypadają duże. Są super!! Odnośnie pampersów, które mam bardzo rzadko, to wolę zielone od białych bo w premium care to mi siateczka się przyklejała do pupy.. Biedronkowe są the best!!
Mojej małej ropieje oczko od dobrych dwóch tygodni – dostałam teraz drugie kropelki do oczu ale nie widzę poprawy.. dziś idę na kontrolę i pewnie lekarka skieruje nas do szpitala na przepłukanie oczka.. miała któraś takie problemy??
Moja Misia się nie przekręca ani z plecków na brzuch ani odwrotnie.. mam nadzieję że to normalne jeszcze
http://www.suwaczek.pl/][/url]
Ja sobie baaaaardzo chwalę biedornkowe dady – NICZYM nie ustępują pampersom a są dużo tańsze. Kupuję dwójki i odpowiadają pampersowym trójkom – wypadają duże. Są super!! Odnośnie pampersów, które mam bardzo rzadko, to wolę zielone od białych bo w premium care to mi siateczka się przyklejała do pupy.. Biedronkowe są the best!!
Mojej małej ropieje oczko od dobrych dwóch tygodni – dostałam teraz drugie kropelki do oczu ale nie widzę poprawy.. dziś idę na kontrolę i pewnie lekarka skieruje nas do szpitala na przepłukanie oczka.. miała któraś takie problemy??
Moja Misia się nie przekręca ani z plecków na brzuch ani odwrotnie.. mam nadzieję że to normalne jeszcze
U
użytkownik 838
Gość
Dziewczyny, a co Wy tak latacie po lekarzach? Musicie, czy tak tlyko dla sprawdzenia, kontrolnie?? Bo my w zasadzie to tylko na szczepienia chodzimy i jakies rutynowe badania typu waga, mierzenie... A, no i w 6 miesiacu mamy dopiero usg bioderek - co akurat tutaj to nie jest rutyna...
Witamy się i my
odwiozłam siostrę na lotnisko i poleciała, zobaczymy co załatwi mężowi z tą pracą
Nela wszystkiego naj dla Niuńki
Ja testowalam różne pieluszki huggies, dada, baby dream, bella i tylko pampersy mi odpowiadają te zielone, reszta to kicha... sleep&play pampersa nie ma rozciąganych boczków a premium care kleiły sie do pupy... (ta siateczka)
Nati fajnie, że z Karolą dzisiaj już lepiej
uciekam gotować obiad
odwiozłam siostrę na lotnisko i poleciała, zobaczymy co załatwi mężowi z tą pracą
Nela wszystkiego naj dla Niuńki
Ja testowalam różne pieluszki huggies, dada, baby dream, bella i tylko pampersy mi odpowiadają te zielone, reszta to kicha... sleep&play pampersa nie ma rozciąganych boczków a premium care kleiły sie do pupy... (ta siateczka)
Nati fajnie, że z Karolą dzisiaj już lepiej
uciekam gotować obiad
Ostatnia edycja:
witam :-)
moje dziecie jakis rekord dzis w dzien pobija bo spal 2,5godz co sie juz nei zdarza max godzina ale nie zawsze :-)
my uzywamy pampersa obecnie 3 :-)
dranissimo my nie biegamy no bylismy ostatnio sprawdzic tylko jak tam przepuklina ;-)
nela wszystkiego naj na 5miesiecy :-)
moje dziecie jakis rekord dzis w dzien pobija bo spal 2,5godz co sie juz nei zdarza max godzina ale nie zawsze :-)
my uzywamy pampersa obecnie 3 :-)
dranissimo my nie biegamy no bylismy ostatnio sprawdzic tylko jak tam przepuklina ;-)
nela wszystkiego naj na 5miesiecy :-)
Baby dziekuje kochana za wczoraj !!! Wiem ze Ty wszystko wiesz moja kochana chodzaca encyklopedio.Wyjechalismy o 15;30 wczoraj ( za pozno) i kupilismy tylko zyrandol do pokoju malej a ja ukradkiem przed malzem wpadlam do mothercare( bosheee jakie tam przeceny byly...wszystko juz przebrane ale cos zlowilam ,juz na przyszly rok i za duze pajacyki ale sliczne).
bedziemy czesto w kraku w przyszlym tygodniu wiec jak tylko choc raz uda nam sie wczesniej wyjechac to wpadamy na salatke a ja na piwko hehe(malz prowadzi)
jeszcze raz dzieki!!!!buzki
bedziemy czesto w kraku w przyszlym tygodniu wiec jak tylko choc raz uda nam sie wczesniej wyjechac to wpadamy na salatke a ja na piwko hehe(malz prowadzi)
jeszcze raz dzieki!!!!buzki
reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
dranis - wczesniaczki wymagaja specjalnych badan...dlatego tez tyle bieganiny...
baby - my skaczemy miedzy pampers baby-dry i active...
tez lece gotowac obiad...
buzka
baby - my skaczemy miedzy pampers baby-dry i active...
tez lece gotowac obiad...
buzka
Podziel się: