reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Alexandra ja sie pomylilam,nas jeszcze czeka okulista tylko to srodkowe badanie zesmy przeskoczyli:( a juz myslalam ze to za nami( sic!) . w nastepnym tygodniu powtarzamy dla naszego spokoju usg przezciemiaczkowe.

reklama
nela, my mielismy pampersy 1 i 2, 3 w sumie tez, ale tak probuje rozne inne marki. No i pampersy sa w sumie ok, bo mieciutkie i w ogole, ale jak juz pisalam, jak na moj gust maja za malo wkladu, a moja Zuzka to potrafi ladnie wypelnic pieluszke ;-) Niedlugo przchodzimy na 4 i kupuje juz tylko pampersa. Chyba, ze polecacie jakies inne.... :-)

Alex Ja tez nawet nie chce myslec o okuliscie,ostatnio kwekala tylko przy badaniu ,ale tak jak pisalam im jest starsza to bardziej sie boi i jakby bardziej wrazliwa na bol.ostatnio bylismy z nia oboje ,maz ja trzymal za raczke ,ja sie odwrocilam,teraz chyba nie wejde tylko malz pojdzie ,nasze biedactwa,najchetniej bym tego w ogole nie robila:(((

Dranissimo ja tylko testowalam te 2 marki ,wklad w pampersach cieniutki ,mala potrafi niezle sie zsikac i czasem taka pieluszka to jakby z pol kg wazyla ale jak dotad nie przemokla.zobaczymy jak bedzie z czasem.

Odnośnie tacierzyńskiego to dzwoniłam do inspekcji pracy i liczy się dzień złożenia wniosku a nie urodzenia dziecka. Tak więc szanowni tatusiowie jak złożą prośbę np. w styczniu to dostaną 2 tygodnie na delektowanie się naszymi Słodziakami

Ja sobie baaaaardzo chwalę biedornkowe dady – NICZYM nie ustępują pampersom a są dużo tańsze. Kupuję dwójki i odpowiadają pampersowym trójkom – wypadają duże. Są super!! Odnośnie pampersów, które mam bardzo rzadko, to wolę zielone od białych bo w premium care to mi siateczka się przyklejała do pupy.. Biedronkowe są the best!!

Mojej małej ropieje oczko od dobrych dwóch tygodni – dostałam teraz drugie kropelki do oczu ale nie widzę poprawy.. dziś idę na kontrolę i pewnie lekarka skieruje nas do szpitala na przepłukanie oczka.. miała któraś takie problemy??

Moja Misia się nie przekręca ani z plecków na brzuch ani odwrotnie.. mam nadzieję że to normalne jeszcze

http://www.suwaczek.pl/][/url]

http://www.suwaczek.pl/][/url]

Dziewczyny, a co Wy tak latacie po lekarzach? Musicie, czy tak tlyko dla sprawdzenia, kontrolnie?? Bo my w zasadzie to tylko na szczepienia chodzimy i jakies rutynowe badania typu waga, mierzenie... :szok: A, no i w 6 miesiacu mamy dopiero usg bioderek - co akurat tutaj to nie jest rutyna...

Witamy się i my :)

odwiozłam siostrę na lotnisko i poleciała, zobaczymy co załatwi mężowi z tą pracą ;)

Nela wszystkiego naj dla Niuńki

Ja testowalam różne pieluszki huggies, dada, baby dream, bella i tylko pampersy mi odpowiadają te zielone, reszta to kicha... sleep&play pampersa nie ma rozciąganych boczków a premium care kleiły sie do pupy... (ta siateczka)

Nati fajnie, że z Karolą dzisiaj już lepiej :)

uciekam gotować obiad :)

Ostatnia edycja:
witam :-)
moje dziecie jakis rekord dzis w dzien pobija bo spal 2,5godz co sie juz nei zdarza max godzina ale nie zawsze :-)
my uzywamy pampersa obecnie 3 :-)
dranissimo my nie biegamy :-p no bylismy ostatnio sprawdzic tylko jak tam przepuklina ;-)
nela wszystkiego naj na 5miesiecy :-)

Baby dziekuje kochana za wczoraj !!! Wiem ze Ty wszystko wiesz moja kochana chodzaca encyklopedio.Wyjechalismy o 15;30 wczoraj ( za pozno) i kupilismy tylko zyrandol do pokoju malej a ja ukradkiem przed malzem wpadlam do mothercare( bosheee jakie tam przeceny byly...wszystko juz przebrane ale cos zlowilam ,juz na przyszly rok i za duze pajacyki ale sliczne).

bedziemy czesto w kraku w przyszlym tygodniu wiec jak tylko choc raz uda nam sie wczesniej wyjechac to wpadamy na salatke a ja na piwko hehe(malz prowadzi)

jeszcze raz dzieki!!!!buzki

reklama
Do góry