reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

nela, wszystkiego naj naj dla Twojej dziecinki :-)
nati, dobrze ze zlapalas mala! Kurcze, my tez spimy z Zuzka i nie raz sobie myslalam, co by bylo jakbym tak Ja niechcacy "zwalila" z lozka... :shocked2:

U nas dzis ladna pogoda, az dziwne :-D
Mala zamiast spac dostala czkawki i sobie siedzi i marudzi. Zawsze przysypia przy cycku, a tu nawet cyca nie chciala, wiec Ja bujam w bujaku ale tez nic nie skutkuje... Moze niedlugo padnie.

Dziolchy, jakich pieluch uzywacie? Ja wlasnie mam huggisy i cholera jasna, co kupa to mi przeciekaja. Kazda zmiana pieluszki to przebieranie, juz mnie trafia :wściekła/y: Albo zle zakladam, albo jakies trefne te pieluchy sa... A w ogole to jakich rozmiarow uzywacie. Bo my jeszcze 3, ale to juz koncowka i 4 zaraz pojda w ruch :-)

........... o, wlasnie zasnela :-) iiiiiiiha! ;-)

reklama
ja pampersy, huggisy mam 3, bo myślałam że będą już dobre ale jednak luźne są i przeciekło nam,ale w ogóle jakieś takie dziwne one mi się wydają ,pampers jednak lepszejszy :), no i my jeszcze na 2 :sorry2:, hmmmm ,po tej paczce zobaczę u niej 3

ja pampersy, huggisy mam 3, bo myślałam że będą już dobre ale jednak luźne są i przeciekło nam,ale w ogóle jakieś takie dziwne one mi się wydają ,pampers jednak lepszejszy :), no i my jeszcze na 2 :sorry2:, hmmmm ,po tej paczce zobaczę u niej 3

OMG! Jeszcze 2? Pewnie Sandrusia to jakas kruszynka ;-) My sie juz ledwo w 3 miescimy ;-)
Co do pieluch, to huggisy bylyby fajne, tylko przeciekaja nam :/ bo pampersy to jakies takie cienkie mi sie wydaja, przewiewne i malo wkladu maja, a moja Zuzka jak siknie/syrnie to ho ho :-D

no ona waży 6 kg, a one są do 6, więc jeszcze się mieści,na szczęście maja to nie grzmoci tak obficie,chociaż czasem zdarzy jej się na raz kilka serii wyrzutu haha ale pampery dają radę,w siuśkach też,ona też nie robi za sporo .

A mówiłam Wam ? mamy skierowanie do nefrologa, bo w tym usg j.brzucha wyszło dalej ta miedniczka,i mamy zrobić posiew moczu ( już się ciesze z tego łapania siuśków ), ale mam pytanko wiecie może bo mamy zrobić ogólne b.moczu i na posiew to co ja muszę osobno pobrać jej mocz na posiew do pojemniczka,a osobno na ogólne do woreczka ? bo zapomniałam się o to zapytać lekarki. No i morfologie też musimy,och boję się trochę że jakaś wada nerek będzie .

Kozica- tak od stycznia tacierzyński 2 tyg. święta są jakoś na początku kwietna to 2 tyg przed Wielkanocą będzie jak znalazł :-)

Dranissimo my na poczatku mielismy huggisy i tez przeciekaly,niewele tansze od pampersow i za rada bardziej doswiadczonych od nas przeszlismy do pamerow.nigdy nie przeciekly,polecam.

reklama
Do góry