reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko nieee :) robie to rzadko ale tak lubi tak raczka mi twarz musni itp itd..... leczcie mnie bo do 10 roku zycia bede z nim spac...

kurcze, my tez ciagle we trojke spimy i mimo, ze jest ciasno to nic, ale to nic mi to nie przeszkadza :-) Tylko jak dlugo mozna? Jak wyjdzie urlop to za jakies 2 miesiace bedzie odzywczajanie... :/

Nati zazdroszczę perspektywy zamiany hehe, my chyba utkwiliśmy w naszych 32m2 na dobre, tzn teściu chce się z nami zamienić )mają ok 60m2) bo im niepotrzebne itp na stare lata, tu parter tam 3 piętro, dla nas super by było,ale teściowa sie nie zgadza, bo u nas nie ma balkonu:((

a nie mozna dorobic/dobudowac? :-)

mitaginka, ja bym bez dwoch zdan skorzystala z prpopozycji tesciowej! Stopy bym jej calowala :-D hahaha

reklama
Maaatkoooo dziecko mi sie zepsulo:wściekła/y: Ona jeszcze nie spi, łóżeczko ja w tylek parzy i nic sie nie da zrobic, T ja teraz nosi ale jak za chwile nie usnie to nie recze za siebie. Kompletnie nie mam sily, jestem padnieta:sorry:

hejka ,my przed chwila dojechalismy do domu .stuknelismy sie szklaneczkami z herbata bo 5 miesiecy temu przed polnoca ze slowami ginekolga" yes,zdarzyla przezd 3cim" urodzil sie nasz skarb:) kiedy to zlecialo...

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry z Rana !

U Nas nocka jeszcze lepsza niż wczoraj :-) Zjadł o 21 80 ml. i spał do 2 i 6 a potem jeszcze do 7:30 więc mleczko-kaszka pomaga. Ale, się cieszę! W końcu się wysypiam. Liczę, że będzie jeszcze lepiej.
Ale, zauważyłam że coraz mniej śpi w ciagu dnia.
A jak się wczoraj przewracał z pleców na brzuch i głowę zadzierał i tak się śmiał a my z M. razem z nim.

Zapowiada sie piękna pogoda, więc spacerki zaliczymy.

mitaginka-skorzystaj z propozycji teściów. Chyba, że bardzo lubisz swoją pracę. Zależy też ile będziesz pracowac w ciagu dnia.
Ale, nie dziwię Ci ze masz czasami dosyc, bo to chyba każdą z Nas trafia a jeszcze jak są gorsze dni, to już w ogóle!

witam z rana

mała mi nad ranem spadła z łóżka:-(, tzn nic na szczęście się nie stało jakoś chciałam kołdrę odwinąć i razem z małą kołdra na podłogę ale złapałam przed uderzeniem, jakim cudem zdążyłam nie wiem.
dzisiaj idę do księdza załatwiać chrzciny wreszcie i do spółdzielni dowiedzieć się czy jak tata jest wlaścicielem mieszkania w którym mieszkam a ja jestem na przydziale to jak się z tatą zamienie na mieszkania ( ja oficjalnie jestem właścicielką babci mieszkania) to będę musiała im płacić za członkostwo.

przebudzila mnie rano moja solenizantka ,odspiewalam jej sto lat.zjadla,pobawila sie i znow w kimono do 10:).Jezu czujecie ona ma juz 5 miesiecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy to sie stalo?na urodziny dostala praktyczny prezeny:) body z wyprzedazy z mothercare ( za duze) i sliczny zyrandol w motylki do jej pokoiku.Kurcze musze zaczac wyprzedawac za male rzeczy na allegoro,bo jeszcze sobie cos dla niej upatrzylam a pieniazki juz mi sie koncza (sic)

Ale w kazdymy,razie dzis dla asolenizantki swieci piekne sloneczko")
buzki

p.s hatorska my tu sie prawie wszystkie dolujemy .zawsze sie powod znajdzie wiec sie nie lam!!!

Ostatnia edycja:
Witam,

dzieci najedzone,jeden na podwórku druga na macie hehhe, wczoraj Hubert temperature miał z powodu gardła bo lodów za dużo jadł a dziś ( jak na razie oki )

nati -dobrze kurde żeś złapała dziecię

nela,matko tak,ten czas leci,najlepszego dla małej

ja to właśnie nie pamiętam tych ruchów już,;( może dlatemu bo tak nie myślę o tym, nie wspominam..

idę się nawtykać słodkiego czegoś heheh

reklama
Do góry