reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

tak Asiunia siedzi :-), z leżaczka już siada, a z leżenia na płasko to zdjęcie widziałyście :-)

byliśmy oglądać mieszkanie obok w bloku jesteśmy prawie zdecydowani tylko jeszcze nasze sprzedać i będzie super :-)

reklama
hej
wreszcie mam czas na bb
dzisiaj mała była jeszcze bardziej absorbująca niż zwykle, jak tylko na moment od niej odchodziłam, to zaczynała jęczeć. W konsekwencji siedziałam z nią cały czas, machałam zabawkami i takie tam. Jak M. wrócił o wpół do szóstej, skoczyłam po zakupy i dopiero teraz siadam przez laptopem (nie na długo, bo zaraz kąpanie...)

mamusiaDorusia ja nie potrzebuję już Kauflanda, bo mam opaski z allegro ;)
nati i wróciła Karola od babci? jak tam? a mieszkanie gdzie?

u mnie dzisiaj była teściowa, powiedziała, że da nam na 2 miesiące wychowawczego (równowartość wypłaty), żebym mogła pobyć dłużej z Tysią...w świetle moich dylematów pomysł wydaje mi się fajny, ale czy chcę tak długo zostać w domu...? hmmm

tak Karola wróciła, nawet się w miarę normalnie odzywa. u nas zazwyczaj tak jest czy dobrze to nie wiem pewnie powinno się przedyskutować ale zazwyczaj po godz max kilku wracamy do normy i tematu nie poruszamy. a kiedyś na spokojnie jakieś zdanie czy dwa wtrącam i zazwyczaj to skutkuje.
Mieszkanie w bloku obok mozna się na piechotę przeprowadzić :-D. Jutro idziemy oglądać identyczne dokładnie drzwi w drzwi z tym mieszkaniem co dzisiaj oglądaliśmy ale o 44 tysiące tańsze i jak też będą chcieli czekać aż nasze sprzedamy to pewnie się na tańsze zdecydujemy. Nasze mieszkanie za ok 170000-200000 sprzedamy a mieszkania 199 000 lub 243 000 więc nie najgorzej

dranissimo nie Liwia nie siedzi samodzielnie, podparta siedzi i jak jej podasz paluch to sie podniesie ale z pozycji lezacej nie, ewentualnie za kocyk sie podniesie lub z półlezącej pozycji ale natychmiast na bok pada:tak: Mysle ze do samodzielnego siedzenia jeszcze troche;-)

nati Dobrze ze Karola w domu.

EUPHORBIUM podawalam na katarek i jest skuteczny u siebie tez stosowalam w ciazy i do teraz stosuje nasivin mozna tylko 3dni mocno sluzowke podraznia a euphorbium to lek homeopatyczny, slyszalam jeszcze o otrivinie bejbi ale nie stosowalam.

U nas po szczepieniu narazie niby ok choc przed snem byyl ogromny placz ale mysle ze to brzuszek 4 dzien kupy brak a zawsze co 4 byla nawet jabluszka nie pomagaja...

Przepraszam ja jestem cos nie teges moje dziecko by spalo w lozeczku a to ja nie chc go tam klasc tak nam sie dobrze spi razem.... ehhhh to wina meza od zawsze lubilam spac przytulona a jak on spi to pol metra odstepu bo nie lubi blisko.... a z Gracjankiem miodzio sie przytulamy kocham te bliskosc... naprawde....
MITAGINKO choc raz tesciowa cos madrego wymyslila
MRMA a gdzie masz tesciow ??

reklama
Do góry