reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

właśnie powiedziałam starszej córce że ma sie wyprowadzić do babci. ale mnie wkurzyła!!!!!
proszę żeby wyszła z psem ( mówilam to 45 min temu) widze że się ubiera i chce jechać do babci to ja jej mówię że biedny pies będzie siedział cały dzień w domu bo ja nie będę wszystkiego robić chyba że zajmie się małą a ona do mnie "nikt Ci nie kazał rodzić dziecka" a ja ale to Twoja siostra i mogłabyś się nią zająć a karola że "ona nie jest moja siostrą" to się wydarłam że ma się wyprowadzić do babci i trzasnęłam za nią drzwiami!!!!
wiem nie powinnam ale coraz częściej mam ochotę żeby się wyprowadziła

reklama
Dzień dobry!!!

nela-Ty z MAŁOPOLSKI,a konkretnie skąd???

morgaine- u mnie czas tylko w weekend a i tak musiałabym się małża prosić,żeby ze mną pojechał...Ale jak co-to zapraszam do mnie no i mitaginka może zajrzeć do Kauflandu:-D
No bo wstyd znać Was tylko wirtualnie,no nie,cioteczki???

A.mnie od wczoraj tak irytuje,że szkoda gadać.Ciągle o czymś zapomina a i tak to ja jestem temu winna...on kiedyś zapomni własnej głowy,zobaczycie:-D
Lolo mój słodziak śpi,Marysia nocowała u babci,za niedługo na spacer i po drodze jakieś zakupki...
mitaginko-podziwiam Cię,że dajesz radę tak siedzieć w domu...ja to bym chyba uciekła.Ale wiem,że Tysia na to nie pozwala.Przyjeżdżaj,ja ją "napowietrzę";-)

Co do niani i żłobka-nie wypowiem się,jestem z dzieciakami w domu (w sensie,że nie trzeba dodatkowych pieniędzy) i to mi pasuje. Gdybym jednak miała wybrać-niania...Jest tylko dla mojego dziecka.Ale na taką też trzeba dobrze trafić.Powodzenia szukającym!!!

czesc sloneczka,

nati - wiesz,czasami lepiej jest sie ugryzc w jezyk...karolcia ma przejsciowa faze...zmieni sie...badz cierpliwa...i daj jej 2 razy tyle milosci co dawalas jej do tej pory...:***

baby - ponawiam pytanie,co to jest salatka kebabowa to co a la gyrosowa???:confused::confused::confused:

Halo Halo :-)

Od rana u Nas piękne słoneczko, ciepełko, cudownieeeeee!

Noc po kaszce... 2 pobudki, czyli lepiej niż przez ostatnie 2 tygodnie (4-5).
Obudził się po 24 i 4 i ok. 7 gdyby się nie ssikał to by pewnie jeszcze pospał, zaczęlam go przebierac na śpiocha i się obudził. Także jestem dobrej myśli. Żelu na dziąsełka jeszcze nie dawałam.

Szukam przepisu na jakieś "proste" :-) ciasto.
Ktos ma jakieś przepisik?

nati-może ona jest po protu zazdrosna o małą i dlatego tak się zachowuje.

dzień dobry:-)
u nas noc koszmarna!:wściekła/y:
Oliwka jak nigdy obudziła się o 00.30 i do 4 rano płacz i postękiwanie nawet u mnie w łóżku:no:a potem obudziła się o 7 i koniec spania ,co jest:szok:nie poznaje włąsnego dziecka:-(
ale za to już mam posprzątane i obiad przygotowany
natimnie się zdaje że to zazdrość jak nie było Asiuni cała uwaga była skupiona na karoli a teraz no nie oszukujmy się potrzeby małego dziecka stawiamy na pierwszym miejscu...musi dojrzeć do tego:)sądze ze dwa trzy lata:-D:-)

Mercedes, murzynek też jest prostym ciachem :),

alexandra ,tak sałatka gyrosowa to tak jak kebabowa i jest zaje .... smaczna :-p,

a dziś lub jutro przyjdzie grill taki mały opiekacz ,kupie chlebek turecki i kebabiczki zrobię jak w barze,bo do tej pory tylko rollo robiłam ach ...

witam ,u nas też słonko ,ładnie,
Hubert się nażarł lodów po kilka dziennie to tera go gardło boli ten to ma ...

reklama
czesc sloneczka,

nati - wiesz,czasami lepiej jest sie ugryzc w jezyk...karolcia ma przejsciowa faze...zmieni sie...badz cierpliwa...i daj jej 2 razy tyle milosci co dawalas jej do tej pory...:***

baby - ponawiam pytanie,co to jest salatka kebabowa to co a la gyrosowa???:confused::confused::confused:

tak, to jest to samo :)

Mercedess to jest bardzo dobre Sernik z białą czekoladą i jagodami - Przepis można zamiast jagód dać brzoskwinie jest równie pyszne :)

Nati myślę, że krzykiem nic nie osiągniesz tylko się od siebie oddalicie... zmobilizuj męża, żeby spędził więcej czasu z Asią a Ty bądź wtedy tylko dla Karoli, to będzie lepsze dla Was wszystkich :)

dzięki za głosiki :) dziś też poprosimy :) Chusty do noszenia dzieci - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

Do góry