reklama
oj tam, nad morze przyjeżdżajcie
mi się marzy basen z Natką, ale nie ma u nas zajęć w okolicy zorganizowanych, najbliżej i tak kołobrzeg, a tam po prostu wyrzucają zabawki do wody w jakiś godzinach, na tym polega rodzinne pływanie, zaraz poszukam jeszcze, może darłowo coś robi...
moje dziecko dziś popłudniu takie grzeczne,że aż mąż był w szoku, zawsze jak już wracał z pracy to do kąpania maruda była, może wyjście na kebeb jej dobrze zrobiło, poszliśmy i zastaliśmy kartkę "przepraszamy, lokal nieczynny z powodu awarii"
i wiecie co...chyba nie chce wracać do pracy, jeśli się uda dogadać z kuzynem,żeby mnie zatrudnił to chyba jakoś po zimie albo zimą o bejbika będziemy się starać, hehe takie dziś plany poczyniliśmy,że ho ho
mi się marzy basen z Natką, ale nie ma u nas zajęć w okolicy zorganizowanych, najbliżej i tak kołobrzeg, a tam po prostu wyrzucają zabawki do wody w jakiś godzinach, na tym polega rodzinne pływanie, zaraz poszukam jeszcze, może darłowo coś robi...
moje dziecko dziś popłudniu takie grzeczne,że aż mąż był w szoku, zawsze jak już wracał z pracy to do kąpania maruda była, może wyjście na kebeb jej dobrze zrobiło, poszliśmy i zastaliśmy kartkę "przepraszamy, lokal nieczynny z powodu awarii"
i wiecie co...chyba nie chce wracać do pracy, jeśli się uda dogadać z kuzynem,żeby mnie zatrudnił to chyba jakoś po zimie albo zimą o bejbika będziemy się starać, hehe takie dziś plany poczyniliśmy,że ho ho
cucu do Lublina w przyszłym roku Mam tam rodzinę
Właśnie się dowiedziałam że zmarł ojciec mojej koleżanki. Jestem w ciężkim szoku. 3 tygodnie temu znaleźli jakiegoś guza,dwa tygodnie temu miał pobrany wycinek w tym tygodniu miały być wyniki i nawet nie wiem kiedy były bo stwierdziłam że zadzwonię w tygodniu a dziś już go nie ma...
Właśnie się dowiedziałam że zmarł ojciec mojej koleżanki. Jestem w ciężkim szoku. 3 tygodnie temu znaleźli jakiegoś guza,dwa tygodnie temu miał pobrany wycinek w tym tygodniu miały być wyniki i nawet nie wiem kiedy były bo stwierdziłam że zadzwonię w tygodniu a dziś już go nie ma...
Petinka ja tez bylam niania i tez mi sie wydaje ze mialam wiecej energii niz do swojej kruszyny,tamte dziecki kochalam na zaboj,ale bylo to tez mniej meczace bo wiedzialam ze o konkretnej godzinie zamkne drzwi a rodzice zostaja z ewentualnymi problemami.taka swiadomosc ze musisz byc dostepny dla swojego dziecka 24 godz na dobe czasem mnie meczy ( choc oczywiscie kocham ja nad zycie).dlatego teraz zostawilam mala z dziadkami a sama poszlam zlapac oddech na 4o minutowym spacerze ,w samotnosci.jakie dziwne uczucie jak sie z wozkiem zawsze dralujehehe
ode mnie jeszcze dalej.....
MORGAINE dla ciebie wszystko :-)
a ja siedze sobie sama.....MERCEDESSS ja z domu bez mikjazu sie nie ruszam
w sumie to sama nie wiem czy mam meza czy nie.... wiecznie go nie ma ... no dobra mam bo czasem sie bzykniemy, a gdzie cala reszta.....wrocil z pracy zjadl , wsiadl i pojechal....
MORGAINE dla ciebie wszystko :-)
a ja siedze sobie sama.....MERCEDESSS ja z domu bez mikjazu sie nie ruszam
w sumie to sama nie wiem czy mam meza czy nie.... wiecznie go nie ma ... no dobra mam bo czasem sie bzykniemy, a gdzie cala reszta.....wrocil z pracy zjadl , wsiadl i pojechal....
reklama
eywa no plany niezle.a mi sie znow dzis snilo ze jestem w ciazy,choc po moich przejsciach ciazowo -porodowych dzis mama stanowczo mi odradzala i powiedziala zebym lepiej kiedys adoptowala.a ja chcialabym miec swoje drugie
a okresu dalej nie mam,cera cala zapryszczona,nie wiem o co kaman...
a okresu dalej nie mam,cera cala zapryszczona,nie wiem o co kaman...
Podziel się: