reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Heloł!!!

Pogoda się poprawiła,wróciliśmy z dworu,zaraz obiadek a po południu do znajomych idziemy.Noc do bani,pobudka co 2 h ale nie na cyca,Karol budził się z lekkim płaczem.Ponosiłam go trochę i tak w kółko.Dopiero od 4 spał aż do 9 bez pobudki;-)

Aaaaaaaaaaa i jeszcze mały sukcesik-Lolo z brzuszka na plecy się przekręcił,ale pewnie to było nieświadome..:-D

reklama
wróciliśmy :-(
w końcu szybki internet :-D
mała prze szczęśliwa śmieje się cały czas. wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

tylko spać nie chce :-(, leży i dalej śmiech

Ostatnia edycja:
jupi, jupi, jupi drugi dzień zanęła bez ryku :) i już po 19tej śpi i nic ;) no fakt od 24tej budziła się na cycocha co 2h, ale co tam najważniejsze że zasypia jak człowiek ;) (Alexandra - ja niewyspana ;)

młody u dziadków sprzedany na noc (przyjechały kuzynki, bliźniaczki, 6latki) - zadyma na całego :)

Nati, dobrze że młoda w domu szczęśliwa :)

Mitaginka - miałam Ci pisać że dobrze że to nie marynarz :) a zobacz jak Ci pomaga chłopina

mamusiaDorusia - gratki "akrobacji"

otwieram piwko i lecę może trochę w ogródku podziałać

u mnie z moim też burzowo od jakiegoś czasu....... :(

Witam sie! szykowałam sie na ciężka noc a tutaj zasnął o 20 i pobudka o 24 i potem o 4 i norma że o 7 już po gaduchy ale wyspałam sie nie mam co narzekac. Dziś już też moje dziecko inne. Tzn prawie normalnie . Skoki zauważam trwają 2-3dni mały bardziej marudny bo ogólnie dziecko mam prze kochane .
Mitaginka Mąż napewno chce dobrze ale też bym zła była nie ukrywam.
Więcej grzechów nie pamiętam heh żart pisze z komórki i nie mam podglądu na posty więc nie wiem co lun

witam :-)
my niedawno wrocilismy z grilla-parapetowki u znajomych...mlody malo towarzyski przespal w chuscie wiekszosc imprezy a jak jedna czy drugia ciocia wziela na rece to sie rozplakal - nie ma to jak mama :-) teraz sobie spiaco-marudzi wiec chyba zasypia, starszak oglada bajki a maz sie zmeczyl i zasnal ;-) jeszcze z godzinka i poloze starszaka i bede miala wolny wieczor moze jakies pifko wypije bo oczywiscie na grillu abstynencja :-D
jankesowa dobrze ze twoj maluch grzweczny bo masz co nosic gdybys musiala to ciagle robic to wspolczuje twoim plecom :tak:
nati moj starszak tak mowi odkad wrocilismy znad morza "nie ma to jak w domu co mamo" :-D
hatorska fajnie masz z dziadkami tez chetnie bym od czasu do czasu sprzedala starszaka na noc :-)

wilmek u nas goscie a ja siedze z malym niby spi a co chwila steki jeki jak dupci nie po lulam do robia sie oczy jak 5 zl ;-)

Maz gosci zabawia a tu ani sie kapac ani nic.... nianie z monitorem mam ale z co z tego za nim ja do biegne to jzu syrene bedzie.....
WILMEK gratulacje dla 3 miesieczniaka :-)

wilmek u nas goscie a ja siedze z malym niby spi a co chwila steki jeki jak dupci nie po lulam do robia sie oczy jak 5 zl ;-)

Maz gosci zabawia a tu ani sie kapac ani nic.... nianie z monitorem mam ale z co z tego za nim ja do biegne to jzu syrene bedzie.....
WILMEK gratulacje dla 3 miesieczniaka :-)

mam to samo goście w domu, mąż pifffkuje z kumplem a ja siedzę i usypiam dziecko. A w sumie to wk... jestem bo podsłyszałam że mój W proponuje kumplowi wakacje z nami:szok: a miały to byc nasze pierwsze wakacje w trójkę. Migatinka a Ty zla jestes jak Twoj jeżdzi na szkolenia.
Qwa mać...... to teraz tak będzie, oni beda pifffkowac na plaży a ja non toper z dzieckiem i dla mnie dzien konczy sie max 20:00
I na dodatek mamay jechac jednym autem. to ja w samochodzie 8-9h bede jak sledz siedzaila z tyłu z dzieckiem a panowie z przoodu i to wygodnie. Juz mi sie odechciało wyjazdu
sorki ż etak egoistycznie ale nie mam sily
ide sie wykąpać i poryczeć w łazience

edit: aaaa i zapomniałam mamy mieć jedna kwatere i ten sam pokój, a załatwilismy sobie specjalnie 3 osobowy bo z dzieckiem. Kur.... i jak tu sie cieszyc

Ostatnia edycja:
jankesowa dzieki alez zlecialy te 3miesiace :-)
herbatita a moze kolega sie nie zdecyduje 3mam kciuki zeby odmowil :tak:
moj maly zwykle zasypia sam wiec jak cos to niania tylko melduje ze smok wypadl ;-)

reklama
Do góry