reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka - dzięki.....no bo ja tak cały czas się zastanawiam nad ściąganiem, wtedy mogłabym sobie gdzieć uciec wieczorkiem...np. na aerobik...tylko zastanawiam się kiedy ściągać? z dwóch piersi? czy z tej kolejnej? czy po karmieniu...czy jak.....i jeszcze jakoś leniwa jestem i nie wiem jak ten temat ugryźć....

ja nie bardzo mam kiedy ściągać, a poza tym to mi się nie chce, to już wolałabym dać butlę mm ;)
mam jakiś felerny laktator Medela mini electric) albo ja jestem felerna i nie umiem ściągać :p no i sutki bardziej bolą po ściąganiu niż jak Tysia je

dziewczyny wczoraj przeczytalam o Zosi ,az mnie ciarki przeszly,dzis Morgaine pisze o tej kolezance,koszmary dzisw nocy murowane.straszne rzeczy sie dzieja na tym swiecie...
ja na poprawe humoru wsunelam cos slodkiego

Bidulki......
Baby - a Ty ściągasz mleczko i dajesz ściągnięte? czy magazynujesz?

odciągam i mrożę, jak jest potrzeba to sie wtedy wyciąga, jak gdzieś wychodzę albo odsypiam itp, przewaznie ściągam wieczorem ok 2 godz po wieczornym karmieniu żeby potem na 1 w nocy się znowu zrobiło :) czasem jak jest dłuższa przerwa w nocy to wtedy 1 pierś mu starcza i drugą odciągam bo by mi cycek chyba wybuchł, no i nie chcę się zastoju nabawić, długo to nie trwa bo jakieś 15 minut a zawsze mleczko się przyda :)

Mitaginko ja tez mam medelę mini elecktric i jestem bardzo zadowolona, na początku bardziej bolało niż przy karmieniu ale potem się piersi przyzwyczaiły i juz przekręcam na max, jest bardzo fajna no i znacznie szybciej ściąga niż ręczny avent który miałam wcześniej

Dobry wieczór!!!

Ja nie mogę,co za dzień... Do południa jeszcze ok.ale po południu i wieczorem-koszmar!!!

jankesowa-witaj w klubie:

-spanie po 30-45 min.,marudny,w wózku na chwilę i to broń Boże nie na leżąco...A jak wyszłam na godz.-jak spał-to po 20 min.obudził się z takim spazmatycznym płaczem,że ponoć A.nie umiał go uspokoić,nic nie pomagało.To co się dzieje???
Wiem,że ma skok,ale bez przesady,ile można:wściekła/y:
Oj,a to b.dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi skok...
Ten rozwojowy,oczywiście-a nie na igielicie;-)

koot-fajnie,że powakacjowałaś,należało Ci się!

mitaginko- tylko spokojnie-nie denerwuj się,bo Tysia znów to wyczuje i będzie nerwowa!

morgaine-zawsze jest tak,że człowiek odchodzi w nieodpowiednim czasie i miejscu...

cucu-jesteś wspaniałą matką!A emocje czasem nas ponoszą,zdarza się...Ja to mam teraz ze swoją starszą pociechą.Robi się zazdrosna o Karolka,choć początki były jak sielanka.Za to teraz-chce zwracać na siebie uwagę i potrafi mnie nieźle wkurzyć i zirytować..ale nie mogę,no!!!Staram się nawet nie krzyczeć,bo widzę jak patrzy na mnie,gdy do Karolka mówię tak spokojnie i słodko...

Eeeee,idę do wyrka,bo pewnie dziś niewiele snu będzie...

no ja też mam ta medelkę, użyłam narazie raz w szpitalu jak młoda była na lampach 12h (też mi dziwnie było ;), muszę ją wyparzyć i spróbuję jutro się zmobilizować.....myślicie, że z tymi skokami to prawda?

reklama
Do góry