reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
widze ze tez problem z chlopami macie... :-)

ja dzis to najchetniej swojego bym spakowala i za drzwi... Noszzz wkurzyl mnie niesamowicie...

Otoz jak wiecie dopiero co sie przeprowadzilismy i na nowym domku jest jeszcze wiele do tzw "dopieszczenia" czyli dodatki, ogrodek, dekoracje.
No i wczoraj jako ze w piatek dostalam macierzynski pojechalismy do ogrodowego i nakupowalismy tam tujek, plotu i innych tam dupereli kamykow.
Po skonczonej pracy w ogrodzie, P chodzil dumny jak paw jak pieknie nam wyszlo.
A dzis sprawdzil swoje konto a tam mu pobrali za prad i gaz przez co wszedl ostro na debet a wyplata dopiero next week. Wkurzyl sie bo przyszedl owszem rachunek ale jako ze mamy direct debit (pobieraja nam co miesiac jedna kwote bez wzgledu na zuzycie i na koniec roku mamy wyrownanie) to go wyrzucilam bo sam powiedzial ze wszystko wie.
No i teraz na mnie z ryjem wyskoczyl ze jak ja moglam rachunek wyrzucic.... i dlaczego tyle wydalam wczoraj w ogrodowym bo przelaby sobie te pieniadze zeby nie byc na debecie....
Noszzzz taaa moja wina ze przyszedl rachunek i trzeba zaplacic?????
sam wczoraj pakowal do koszyka i jakies baseny bral.... I na mnie sie musi wyzywac, a wie ze ja wrazliwa jestem i odrazu rycze.... :(

bierzcie go bo normalnie cos mu zrobie, jak boga kocham!

Mitaginka ja tez bym byla zazdrosna o to szkolenie. Rozumiem Cie dobrze. To nie fair!

herbatita no nie... co za pajac! Sorry ale trzeba byc glebem zeby na pierwsze RODZINNE wakacje brac kumpla~! Koniecznie musisz mu to wypersfadowac! Powiedz mu "Kotek slyszalam jak zartowales ze ...(tu jego imie)... chcesz brac z nami na wakacje! Jak dobrze ze to nie prawda bo az przez moment sie zmartwilam" :-D hahahaha

:-D a mój chyba zrozumiał aluzję, popatrzyłam na niego spod byka i popukałam w czoło, to przyszedł i tłumaczył ze wie o co mi chodzi
no nie taki głupi na jakiego wgląda:-D

ok, uciekam, mojemu to się nawet spać nie chce, pewnie też by mi się nie chciało, jakbym miała perspektywę tygodnia spokojnych nocy
buziole Dziewczynki!
jutro się podenerwujemy, w końcu też jest dzień :-D

asiunia super pomysl herbatita ino proboj... toszz to faceci zawsze wmowia ze to nie oni tylko my...

Mitaginko moj ma elektryczna......:cool2:i zle sie nia goli przynajmniej mnie,
Dzis po zakupach w tesco 300zl... a ten na mnie przy tej kasie co ja na kupilam... a on w koszyku wiertarka wkrety skrzynia na to wszystko... to z 200zl wyszlo.... a ja przeciez pamersy... dla niego jogurty i batony i masz jeszcze problem...

hej kobitki

wpadam się przywitać i zarazem pożegnać bo wyjeżdżam na tydzień.
Będę w miejscu gdzie nawet telefony nie mają zasięgu więc nie zajrzę do was. Tym co wyjeżdżają życzę udanych urlopów a tym co pozostają spokojnego tygodnia.
Wielka buzia :)

reklama
herbatita słonko u mnie krótka piłka by była, jak jedzie kumpel to ja nie jadę:D i tyle, chyba nie byłby na tyle głupi,żeby się przeciwstawić?;)
asiunia..taaaa...jak się wydaje wspólnie to jest ok, ale jak pojawia się taka sytuacja to nasza wina...jasne;)
jankesowa oby ci dał maluszek się wyspac, trzymaj kciuki za Natke;)

my mamy na kilka dni huśtawkę pożyczoną,żeby sprawdzić czy małej podpasuje, pierwszy dzień super, zasneła w niej! PIERWSZY RAZ NIE NA CZYIŚ REKACH! mega droga ,wiec nie wiem czy i tak kupimy w razie czego, ale zobaczyc mozna;)

Do góry