reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

No "rozmowne" to Wy dzisiaj nie jesteście:-D

nati-pewnie,że nie ma jak w domu.Ja to powtarzam jak wracam od teściów (5km:-D)

herbatita-widzę,że teraz jakoś często się przez swojego małża denerwujesz...pewnie,że rodzina to Wasza trójka i ja też bym z kumplej mojego nie pojechała,popieram.Ale pliss,nie denerwuj się,Wikusia nie chce mieć zezłoszczonej mamy.A na otarcie łez posyłam Ci buziaka,takiego śląskiego,zakopconego;-)

jankesowa-super noc u Ciebie.U nas dzień o niebo lepszy niż wczoraj,choć spanie 30 min.ale bez marudzenia i więcej zabawy było.Zobaczymy jak noc-oby Wasza też była dobra!!!

My byliśmy u znajomych,tzn.u chrzestnej Karolka,mały niesamowicie spokojny i b.grzeczny,razem z Marysią zaliczyli małą sesję zdjęciową-jak będę mieć już gotowe fotki,obrobione-to wrzucę i się pochwalę,bo dawno nas nie widziałyście;-)
Małż oczywiście popił,ale o dziwo-sam powiedział: dość i jest w miarę ok.W miarę-bo poszedł Marysi poczytać na dobranoc a sam zasnął...:-D Oj,te chłopy..z nimi źle,bez nich jeszcze gorzej.Amen.

reklama
herbatita a ja to jakas chyba nawiedzona bo nie jest mi zal ze z nimi siedzie siedze i patrze na tego mojego synusia i na patrzec sie nie moge tak bardzo kocham i kazdego dnia zastanawiam sie jakby moj aniloek wygladal :-( kazdego dnia drze o jego zdrowko itp...

Daj spokoj wczasy z kolega bleee ja tez wole samemu

Oogolnie dola dzis mam jak cho***** sama nie wiem czemu moze kiedys minie... moj wyglad, aniolek... itp itd wszystko sie chyba nawarstwia

MammusiaDorusia denerwuje sie bo ten chłop im starszy tym głupszy, albo nie zaakceptował swojej roli ojca albo od niej definitywnie ucieka. Jeśli tak to już dziś go spakuje i wonnnnnnnn.
jeszcze czuje ze kolacyjkę sobie robi, tościki itd a ja zycie z ost pieniedzy bo na urlop odłożone, w potrfelu 15 zł do czwartku
nosz kur... mać

herbatita to nieźle Twój mąż wymyślił. A to ten sam kolega, co ostatnio filmy oglądali?

Ja dzisiaj wzięłam kartę M. i pojechałam sobie do C.H i kupiłam sobie sweterek, bazę pod podkład i jeansy alladynki ;) a na tej karcie już nic nie było, więc musiałam wejść na debet ;) a on to ma na tym punkcie fizia, bo dopiero co z tego debetu wyszliśmy i miał iść do banku na dniach i go zmniejszać. Ha, niech się cieszy, że nie kupiłam sobie jeszcze czegoś.
Zaraz idę się wykąpać i spać, bo czeka mnie ciężki tydzień coś tak czuję...

dokładnie ten sam. nie jest to odpowiednia godzina na imprezowanie tym berdziej ze ja w nocy wstaje a ci siedza. No ręce opadaja.

Jankesowa mi tez nie jest żal ze siedze sobie z mała, ale wkurza mnie to że W unika jakby z dzieckiem kontaktu i dobrze wie ze ja tez chciałabym z nim pobyc, nawet tak cieleśnie to nie ma jak bo.... wiecznie cos a teraz nawet te wakacje z kumplem???????? i jak powrócic do normalności ;-) tej małżenskiej

Ostatnia edycja:
moj wczoraj obiecal ze dzis bedzie usypial malego ( musi sie w koncu nauczyc bo jak wyjazd jakis albo co to problem) to dzis przyszedl i powiedzial ale ja cycka nie mam a ja mowie co ma cyc do usypiania czy ty nie wiesz ze od 1,5 miesiaca twoje dziecko zasypia ze smoczkiem oczy zrobil i poszedl.... norma moj tez ojciec na chwile przy gosciach trzymalalm malego na siedzaco zaczal marudzic to wstalam... to pow ze by go zabral ale na siedzaco bo stac mu sie nie chce............ yhhhhhhhhhhhh wypas.....
Mitaginko zaszalalas a co czasem trzeba :-D

no dokładnie mój W tez ma odpały tatusiowania przy kims a najlepiej przy moich rodzicach. Ja wie co zrobie hahah MIgatinka pójde na zakupy, hahhaah to go irytuje najbardziej bo wiecznie slysze że mamy oszczedzać, no to bedzie mial swoje oszczedzanie:wściekła/y:

idź, a co! Też Ci się coś od życia należy! Mnie też trafia szlak, że moj będzie na szkoleniu, wypas jedzonko, przespane noce, pifffko, hotel itd. a ja zostanę sama z Tysią, z jej rykiem itd.

reklama
Do góry