reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

mitaginko to już wiem co się dzieje:tak:
morgaine zmieniam pampersa bo jak młoda zasypia o 20-21 a budzi się o 3-4 to jednak pielucha jest pełna.
cucumber na następną rodzinną imprezę weź ze sobą wełniane skarpetki i czapkę uszatkę. Powiedz teściowej żeby ubrała bo się martwisz o jej zdrowie:tak:
po pierwsze jeśli chodzi o teściową 'lubie to' hahah jak nie ma lubie to, to sama sobie zrobię:)
po drugie ja jestem wredna matka, pieluchy nie zmieniam od 20 do 6-8 rano!! :szok: ale ja od 5 lat nie śpię, nie od 3 miesięcy:-D a poza tym kup brak, jakby byla to bym zmienila, bo mloda w kupie 3 min nie poleży...:-D
Moj szczescie po wierciolo sie po krecilo ale spi... uffff moze bedzie lepiej
ORGAINE HAHAHA f\dzie mi to M wcielo

Mitaginko mzoe to te przyprawy sama nie wiem u mojego taty w sklepie byli dzis ludzie z dzieciatkiem w wieku naszych skarbow i mowili ze takie grzeczne a dzis non stopa ryk mozze to ta pogoda bo u nas raz cieplo raz zimno

nie wiem co komu mialalm napisac ale czuje sie dzis jakby sto koni mnie przelecialo a tu od 4 dni ani jeden ;-)

Znowu matka wychowujaca samotnie maz pojechal po opony na nowe alusy :crazy:

zaraz ide sie kapac ale boje sie ze sie obudzi i rozryczy a wtedy to juz nie zasnie a jak szybka reakcja to jeszcze da sie utulic.
Pije LECHA FREE i tak mi dobrze tak mi rob hehe :-p

Jakis glupi humorek mam....

Kurcze biedna Zosienka (*) serce sie kroi...
o co chodzi z Zosieńką??

baby kiedy emigrujesz? kurde ja mam nadizeje ze wypali nam niedlugo to spotkanie w katowicach, ja nie mam za bardzo co z mlodym zrobic a z nim jechac to troche crazy... a M jak ma wolne to w ogrodzie buduje, zrobilismy wiate, kupilismy stol i lawy:) polozylismy ladny tynk na sciane, jeszcze podloge wylozyc kafelkami i mozna grillowac w pieknym otoczeniu:)

no ale wracajac do tematu to musze mu jeden dzien wolnego zrobic coby z niko zostal a ja sie wyrwe do katowic.
kto by chcial sie spotkac? madziarkas, mitaginka, pandora, baby, kto jeszcze?? gadajcie i ustalimy wspólnie termin....

jankesowa ja nie wiem gdzie leszno ale moze przyjedziesz?:-D

reklama
Morgaine sliczne ,uwielbiam szydelkowe czapeczki i wszelkie cuda dla dziewczynek ,obie czapy nieziemskie.musze mojej tez takie zamowic ale narazie to jest jezdzenie za rzeczami do mieszkania,wlasnie wrocilam a mala wcale steskniona za mna nie bylo,franka jedna.

Niech mojego W szlag trafi
Wika obudziła się z jęczącym amoku , ryk nie z tej ziemi a ten wchodzi do pokoju i gada ze to ja dziecko wybudziłam i to dlatego ze jej się coś przyśniło a ja tak od razu panika. Kurna kiedy widzę, ze ma atak brzuszka bo się pręży i napina a ten swoje. Dałam jej espumisan i chwila moment i lecą gazy a ten mi tu o snach dziecka gada. Znawca- znachor najlepiej tylko ocenia innych a sam ***** przy dziecku robi.
Już mi dziś ciśnienie raz podniósł, chciałam się do niego przytulić to usłyszałam “odsłoń TV” usłyszał w odp tylko trzaśnięcie drzwiami i teraz jeszcze to z Wiką. NIECH GO SZLAG!!!
Poryczalam się

Ostatnia edycja:
herbatita nie przejmuj sie faceci sa prosci,poplaczesz przejdzie ci ,tez tak mam.oni sa nie z tej ziemi jednak.znaczy mala sie zajmuje ale znow innych rzeczy nie kuma...

herbatita jak obserwuje nasze posty na temat naszych chłopów, a już 7 miesięcy je obserwuje:-D, to neistety te tłumany, matoły, prostaki są raz kochane, że można by ich na ołtarz wynieść,a raz zachwoują się jak Twój W...!!!! mój też jest chodzącą poradnią laktacyjną i każdy płacz wiąże z kolkami, a W KOŃCU WIEM CO JEST MOJEJ CÓRCE. albo przynajmniej co jej nie jest:-D

ja nie wiem, ale oni nie potrafią być normalni...co chwilę im coś odbija...

no poza mężem baby i mitaginki, ale to podejrzane jest:-D:-D buziak:*

p.s. miał Cię pocieszyć ten post, a wyszła mi z tego groteska. przepraszam:(

Głupek do kwadratu i tyle.
Dziewczynki mam do sprzedania jedna czapeczkę dla córci?
Nela Ty wiesz taka kremowa.
Morgaine tak czy siak uśmiałam się i tyle
dzieki:-)

Heloł,ale napisałyście!!!

A u nas druga kupa,jupi:-) (wiem,wiem,głupia z kupy się cieszy)

jankesowa-no to Gracjanek mocny,gratuluję sukcesu!!!

mitaginko-jasne,że lepsza opaska w takie upały.Jak chcesz coś z Kauflandu w W-wiu,to daj znać-to zaledwie 15 min.ode mnie,więc nie ma problemu;-)

morgaine-śliczne te czapusie!!!Mam to szczęście,że moja mama szydełkuje i córcia była i jest zaopatrzona w takie cudeńka.Bo są przeurocze!!!

eywa-zdaj potem relację z tego grila!

adi-witam ponownie i pojawiaj się częściej.Bić Cię nie będziemy;-)

My dziś w spacerówce na leżąco,o wiele wygodniej i małemu się podoba (gondola w praniu).
Ja w nocy też pampera nie zmieniam,na początku jak w nocy były kupki-to tak.Mam pampersy 4,są tak chłonne,że 12 h i nic nie przecieknie!!!

Chyba tyle na dziś,kładę się,bo rano na morfologię z Karolkiem,oby było lepiej!!!Dobrej nocki kwieciste!!!

herbatita teraz mi mówisz jak ja już dwie zakupiłam.

wiesz co, chłopem się nie przejmuj, oni są od robienia i picia browara;-) my się zajmiemy całym światem:-D
zresztą gdyby nie sex to by nie byli potrzebni:-D

heh lesbijkom w ogóle nie są potrzebni:-D ale one przesadzają:-D

reklama
produkcja dzisiaj zaje... yyyy...tzn duża:-D

ja wkażdym razie zawijam kiecę i lecę:-D małż idzie to sobie pogadamy:-D

bez słów of course... buziak paaaaa

Do góry