reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Kuzwa, moja tez dzis mega marudna! I jak zawsze je niemal non stop to dzis wypluwa cyca i je na sile. Nosz ladu nie dojdziesz! No i spac nie chce tylko siedzi i steka... :baffled::angry:

reklama
Cześć kochane.

Sto lat dla wszystkich dzieciaczków kończących kolejny miesiąc po tej stronie brzuszka :)

Ja dziś od lana zalatana, pozałatwiałam troszkę spraw. M wrócił i życie wróciło do normy...a było tak dobrze...eh

muszę się zabrać za prasowanie....a teściowe proszę wysłać w kosmos :p

Pytanie do mam dziewczynek: wiecie gdzie można kupić opaski bawełniane na uszka? Szukam, szukam, ale nigdzie nie ma, a czasem byłoby to lepsze niż czapa
na Allegro :) np tu PRZEPIĘKNE OPASKI OPASKA 31 WZORÓW! CYRKONIE!! !! (1708141791) - Aukcje internetowe Allegro sama dzisiaj szukałam i chyba zamówię, bo w sklepach nie znalazłam. Zastanawiam się też nad taką chusteczką, bo moja ma chustkę, która ciągle odsłania uszy Przewiewna bawełniana czapka chustka chusta letnia (1690134615) - Aukcje internetowe Allegro

to mnie nie pocieszyłaś :p W Bielsku w Dudusiu, a ostatnio zaczepiłam babeczkę, która szła z dzidzią w opasce to ona kupiła w Wodzisławiu w Kauflandzie :/ a w Kato ni ma :(

proszę bardzo wybierz sobei coś z tego :)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wszystkiego najlepszego dla wszystkich maluszków które dziś mają trzy lub cztero miesięcznicę ;)

mój młody od kilku dni marudny jak ktoś przychodzi do nas to jest jeszcze gorzej, a wszystkie głośniejsze dźwięki kończą się rykiem... chyba skok jednak :( ale przynajmniej w chuście się uspokaja i śpi ciągle :) wiec jak najcześciej sie motamy i wtedy jest duuużo lepiej :)

dzisiaj nam pięknie zasnął o 20 wiec jestem ciekawa o której wstanie, ale najadł sie bo mi cycki pękały w szwach po ponad 3 godzinach więc może pośpi trochę dłużej :)

uciekam pod prysznic i moze jakieś przytulanko z mężem ;-) byłoby miło :)

Moj szczescie po wierciolo sie po krecilo ale spi... uffff moze bedzie lepiej
ORGAINE HAHAHA f\dzie mi to M wcielo

Mitaginko mzoe to te przyprawy sama nie wiem u mojego taty w sklepie byli dzis ludzie z dzieciatkiem w wieku naszych skarbow i mowili ze takie grzeczne a dzis non stopa ryk mozze to ta pogoda bo u nas raz cieplo raz zimno

nie wiem co komu mialalm napisac ale czuje sie dzis jakby sto koni mnie przelecialo a tu od 4 dni ani jeden ;-)

Znowu matka wychowujaca samotnie maz pojechal po opony na nowe alusy :crazy:

zaraz ide sie kapac ale boje sie ze sie obudzi i rozryczy a wtedy to juz nie zasnie a jak szybka reakcja to jeszcze da sie utulic.
Pije LECHA FREE i tak mi dobrze tak mi rob hehe :-p

Jakis glupi humorek mam....

Kurcze biedna Zosienka (*) serce sie kroi...

reklama
mitaginko to już wiem co się dzieje:tak:
morgaine zmieniam pampersa bo jak młoda zasypia o 20-21 a budzi się o 3-4 to jednak pielucha jest pełna.
cucumber na następną rodzinną imprezę weź ze sobą wełniane skarpetki i czapkę uszatkę. Powiedz teściowej żeby ubrała bo się martwisz o jej zdrowie:tak:
eywa miłej zabawy
jankesowa też stawiam na skok, wkrótce się skończy
więcej narazie nie pamiętam

Do góry