reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nati - mojej siurki nie przeszkadzają no chyba, że "wyjdą" i bodziak mokry :) a najgorsze jest to, że jak ma "pełną" pieluchę i na to zrobi swoją mokrą kupę, to przeciek gwarantowany "po szyję", a jak pusta pielucha i w to jej jakaś duża, mokra kupa to pamperek przytrzyma :).
Gdyby nie kupy, też bym niepotrzebnie nie rozbudzała :)

reklama
mialam poczytac i popisac ale....siedze na allegro bo baby wrzuciła link do pięknych czapeczek!!! jedną już kupiłam z opaską w komplecie:-D ale szukam grubszej troszkę na jesień.
matko jakie piękne
cudnie mieć córcię;-p DO ROBOTY MAMUŚKI CHŁOPCZYKÓW;-)
Oj tak, cudnie mieć córcię :) Ostatnio mieliśmy odwiedziny znajomych, którzy mają trzech chłopców i ich mama kupiła Gabrysi mega różową sukieneczkę, taką, że z daleka widać :D Tłumaczyła się tym, że nigdy nie miała okazji kupowac sukieneczek i różowych rzeczy, więc chciała zaszaleć :p

Ja na nogach od 4.44 :/ Mała postanowiła sobie zrobić pobudkę i się bawić. W dodatku nie wyspałam się przez burzę i wstawanie nocne. Akurat jak poszłam w nocy robić mleko to tak walnęło gdzieś koło nas, że aż uciekłam z kuchni i M musiał dokończyć :p

Mam dobry humor, bo chyba uda się załatwić na chrzciny lokal obok mojego mieszkania. Fajnie, bo w razie czego mogę do domu podskoczyć, no i z kościoła blisko, więc nikt nie będzie narzekał. Bo była perspektywa robienia chrzcin u teściów w miejscowości a tego nie chciałam, tylko tanio było. Ale okazało się, że tu obok też tanio :D

ze złych rzeczy jestem zazdrosna o starszą córkę.:-(
Mąż i ja byliśmy zawsze bardzo dobrymi przyjaciółmi, mogliśmy gadać godzinami, robić jedzenie razem w kuchni, oglądać filmy itp. teraz ja się zajmuje malutką a funkcje pomagania w kuchni i kompana do tv przejęła córka i mnie to wkurza. będę musiała to przy najbliższej okazji powiedzieć mężowi

:-D:-D:-D morgi - a wiesz,ze o male ciut-ciut bylabym juz babcia:-D:-D:-D...ciekawe jaka babcia bede???:szok:

nati - jak urlopik??? nie badz sie zazdrosna ciesz sie,ze sie dogaduja...bo corcie w tym wieku to tykajace bomby:tak::tak::tak:

mitaginka;7328447]adi to możemy sobie ręce podać :) moja Tyśka to mała krzykaczka, dzisiaj znów przypomniała mi o tym, co potrafi...
eywa idź i baw się dobrze, skoro masz okazję![/QUOTE]

mitaginka dobrze wiedzieć że nie tyko ja mam krzykacza:tak:

hatorska ja karmię też po kąpieli, jakbym przed to już w ogóle by ulała, że ho ho

u nas dziś znów była rehabilitantka, przez pierwsze pół godziny Tysia fajna, a potem histeria :/

zeżarło mi posta:wściekła/y:
wracacie do pracy, czy dajecie coś swoim maluchom moja 02.08 kończy 4 mc i niewiem czy jej coś już dawać.
Teraz to bynajmniej można za wami na dążyć , jak byłam w ciąży to tyle pisałyście ze nie było o tym mowy:-D

reklama
Do góry