reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Ja przez cala noc pampera nie tykam ;) od dobrego miesiaca uzywam pampersow active baby i innych widziec nie chce sa super i malemu sie dobzresiusia w kazdych innych zle mu sie siusialo dopiero jak pampera odpielam to bylo widac ulge i siusiu odrazu takze jak dla mnie sa the best

Mam nadzieje ze to skok.

aaa moje dziecie podnoszone za raczki juz nie chce siadac a dupe podnosi do gory i mostek jakis robi o co kaman ??

wczoraj pierwszy raz z brzuszka na plecki sie obrocil :)

reklama
aquarinka, to samo mój M powiedział :D

A ja padam i usypiam na siedząco, bo wstałam o 5. Ale muszę czekać na M, żeby się umyć, bo jakoś boję się pójść pod prysznic i zostawić Krzykacza śpiącego w łożeczku. Zawsze może się obudzić i narobić hałasu a ja nie będę słyszeć.

Jankesowa mój młody też tak sie napina jakby mostek chciał zrobić a jak go pod rączki biorę to sie tak odpycha nóżkami jakby chodzic chciał:szok:

jankesowa i baby moje dziecię taki mostek przy kąpieli robi, czasem tak wierzga że jej utrzymać nie idzie. Może już czas na zabawkę?
Dzisiaj kupiłam jej pierwszą książeczkę:tak: oglądała sobie obrazki, a od jutra zaczynamy czytanie:-)

mialam poczytac i popisac ale....siedze na allegro bo baby wrzuciła link do pięknych czapeczek!!! jedną już kupiłam z opaską w komplecie:-D ale szukam grubszej troszkę na jesień.
matko jakie piękne
cudnie mieć córcię;-p DO ROBOTY MAMUŚKI CHŁOPCZYKÓW;-)

No podziałamy, podziałamy. Ale jeszcze chwilkę morgaine. Właśnie na naukach mieliśmy w piątek planowanie płci dziecka :) Mam sobie zrobić obserwację (metoda kalendarzykowa), tylko nie chciało mi się wyjaśniać tej pani z poradni rodzinnej, że nie bardzo mogę, bo okresu niet :-D

reklama
morgaine popieram w 100% swietnie miec dziewczynke ,dla mnie to cos wspanialego i wymarzonego bo w rodzinie sami faceci.
Uwielbiam ja ,ciuszkow ma wiecej niz ja ,a jak ide do jakiejs galerii to lapie sie na tym ze wychodze tylko z rzeczami dla niej a sobie nie pamietam kiedy cos ostatnio kupilam.normalnie jakas obsesja.Albo w zyciu nie pomyslalam ze bede stac w sklepie i 3 godziny zabawi dla niej wybierac:) juz sie nie moge doczekac naszych babskich rozmow,narazie tylko sobie gugamy ,ale gugania jest duzo.przytakuje i udaje ze wiem o co jej chodzi jak ta mi rano i wieczorem zawziecie cos opowiada.
dragonfly ja sobie liczylam zgodnosc co do kalendarza chinskiego ,mozna sie pobawic mi sie sprawdzilo,fajna zabawa w kazdym razie

Do góry