reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby, napisalaś w zabawie co wybierasz, że sama się nie poznajesz ale wołałabys nudy na wychowawczym. mam to samo, jeszcze będąc w ciązy, stuknęła bym się w głowę gdyby mi ktoś powiedział, żębym poszła na wychowawczy... a teraz strasznie bym chciala, ale niestety nie mogę, no chyba że znikna kredyty albo wygramy w totka :(.

reklama
:) ja mam 150 nad morze, poza sezonem to jadę 2h, a teraz jak sznur samochodów ciągnie w tamtym kierunku to 3h, oczywiście z 1 przerwą na karmienie i siku na orlenie w białogardzie np. :)
dobranoc Kobietki, spadam spać, bo dziś rano młody mnie obudził (całe szczęście) i wpadliśmy do przedszkola jak dzieci już jadły śniadanko, ciężko rano 2kę ogarnąć :) Morgaine Ty to masz wprawę :)
Ducha - zazdroszczę widoków, ja mam las nawet przy niepogodzie ;) też fajnie :)
Nela, a ja myślałam że masz 31 :)

:) ja mam 150 nad morze, poza sezonem to jadę 2h, a teraz jak sznur samochodów ciągnie w tamtym kierunku to 3h, oczywiście z 1 przerwą na karmienie i siku na orlenie w białogardzie np. :)
dobranoc Kobietki, spadam spać, bo dziś rano młody mnie obudził (całe szczęście) i wpadliśmy do przedszkola jak dzieci już jadły śniadanko, ciężko rano 2kę ogarnąć :) Morgaine Ty to masz wprawę :)

hihi, widok na las mam z drugiej chaty (też niezależnie od pogody) :)

Wiecie co dzis widzialam....
Bylam dzis po poludniu w jedym z fast foodow (no niestety zdarza mi sie ;-) ) i nie uwierzycie, bo ja sama az oczy przecieralam... siedziala kolo nas rodzinka, ojciec, matka i nieco ponad roczny chlopczyk... w pewnym momencie zaczeli karmic malego - ojciec bral czipsy, przezuwal i nastepnie wkladal ta przezuta papke do buzi malego :szok: jak juz matka zjadla swoja, to sie wymienili i ona zaczela przezuwac jedzonko i dawac to malemu :-D :szok:

Wiecie co dzis widzialam....
Bylam dzis po poludniu w jedym z fast foodow (no niestety zdarza mi sie ;-) ) i nie uwierzycie, bo ja sama az oczy przecieralam... siedziala kolo nas rodzinka, ojciec, matka i nieco ponad roczny chlopczyk... w pewnym momencie zaczeli karmic malego - ojciec bral czipsy, przezuwal i nastepnie wkladal ta przezuta papke do buzi malego :szok: jak juz matka zjadla swoja, to sie wymienili i ona zaczela przezuwac jedzonko i dawac to malemu :-D :szok:

o fuuuujjjjjj!!!!!!!! matko, nie dość, że to niezdrowe żarcie, mega obrzydliwe to jeszcze ile bakterii oni mają w sowim gębach, wystarczy zepsuty ząb albo cuś, bosze!!! brrrrr na sama myśl...

oj wiem coś o tym...dziś mnie Kacper obudził o 8 rano.Przyniósł mi nocnik i woła mamo siku !!!!! Wcześniejsze próby wybudzenia matki nie dały efektu...:p

dranissimo bleeee

młody śpi a mi zaraz cycek odpadnie...

o fuuuujjjjjj!!!!!!!! matko, nie dość, że to niezdrowe żarcie, mega obrzydliwe to jeszcze ile bakterii oni mają w sowim gębach, wystarczy zepsuty ząb albo cuś, bosze!!! brrrrr na sama myśl...

no ja myslalam to samo, w cholere zarazkow i to nie dosc, zeby jedno karmilo, a tu oboje mu to przezuwali! Jak powiedzialam o tym swojemu M to kazal mi sie zamknac, zeby Mu nie obrzydzac zarcia :-D A, i jeszcze mu dawali to popijac cola... Mega zdrowe arcie juz od poczatku :-D

reklama
ok cioteczki, ja spadam kąpu, kąpu. Jutro trzeba wcześnie wstać bo jedziemy po M., który odstawia furę do serwisu i wybywamy sie poszwędać, oby nie padało..., więc jutro zawitam pewnie pod wieczór na bb. No to buziolki, kolorowych snów i całej reszty :***

Do góry