reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Nad morze mam z 500 w gory cos ponad 300 :confused: wszedzie daleko.

drnissimo bleee fujjj bebe

Ostatnio calkowity brak weny ... katastrofa myslami sama nie wiem gdzie jestem

reklama
baby, napisalaś w zabawie co wybierasz, że sama się nie poznajesz ale wołałabys nudy na wychowawczym. mam to samo, jeszcze będąc w ciązy, stuknęła bym się w głowę gdyby mi ktoś powiedział, żębym poszła na wychowawczy... a teraz strasznie bym chciala, ale niestety nie mogę, no chyba że znikna kredyty albo wygramy w totka :(.

mąż wymyślił, żebym się zajmowała tam jakimś dzieckiem przy młodym i będę wtedy z nim w domu.... nop zobaczymy

Wiecie co dzis widzialam....
Bylam dzis po poludniu w jedym z fast foodow (no niestety zdarza mi sie ;-) ) i nie uwierzycie, bo ja sama az oczy przecieralam... siedziala kolo nas rodzinka, ojciec, matka i nieco ponad roczny chlopczyk... w pewnym momencie zaczeli karmic malego - ojciec bral czipsy, przezuwal i nastepnie wkladal ta przezuta papke do buzi malego :szok: jak juz matka zjadla swoja, to sie wymienili i ona zaczela przezuwac jedzonko i dawac to malemu :-D :szok:

fuuuuj, bleee i w ogóle obrzydlistwo:baffled:

nawet zaczęłam sprzątać bo tu taka cisza. została mi łazienka i kuchnia oraz wyprasowanie tego co się pierze czyli ok 30 pieluch :(

Dzień dobry,

dranissimo, ble ble ble! może jeszcze kilka takich historii i zaczęłabym mniej jeść:)

Jankesowa, do Wrocławia masz dość blisko :) a tak naprawdę to ja też wszędzie mam daleko. my w tym roku nigdzie nie jedziemy i nawet mi z tym dobrze. Twoje Leszno to mi się kojarzy z dworcem kolejowym. jak studiowałam, to przez leszno do domu jeździłam. miałam tam przesiadkę i czekałam na pociąg do Wolsztyna. Ile Gracjanek miał jak się urodził? Niezły jest :0 Rozmair 92 to mój Filip nosi.

hatorska, no to mam nadzieję, że to jednak @ mirena lepiej niech się dobrze sprawuje:)

mitaginka, powodzenia z rehabilitacją!

Ja mam wizytę u neurolog za tydzień (herbatita, dobrze mówię?) Marta ma jeszcze asymetrię, ale nie wiem czy to się będzie kwalifikowało do rehabilitowania.

Marma, wczoraj o 10 zadzwonili i odwołali (przełożyli na za tydzień) mi szczepienie. Zła byłam, że tak późno, bo przez to szczepienie przecież czwartek nie pasował mi na spotkanie.

Miłego dnia!

jeszcze sobie przypomniałam... Mamy dzieci około dwuletnich, możecie polecić jakieś nie bardzo drogie, a solidne wózki parasolki? Nasz chicco już się rozpada, od początku kiepsko się sprawował, więc chcemy jakiś inny. Tylko dla Filipa może byśmy nie kupowali (chociaż on jeszcze sporo z niego korzysta), ale później jeszcze Marta będzie potrzebowała.

a ja wczoraj w domu siedziałam :( Mój też się rozpadł po roku użytkowania dlatego teraz kupuję Mclarena. Mam zamiar na to przeznaczyć kasę z chrztu. I zależy ile dostaniemy to kupie albo używany albo nowy...

U nas kolejna tragiczna noc...katar i kaszel...

A ja zaraz jadę z koleżanką na zakupy przedporodowe :) Normalnie aż się łezka w oku kręci że dopiero co to ja tak latałam po sklepach :p A nie wiem czy macie może ostatni numer dziecka. Jest tam dział mój pamiętnik z porodu czy jakoś tak. Dziewczyna pięknie to opisała aż się poryczałam :p Normalnie mam jeszcze chyba jakieś zaburzenia hormonalne po tej ciąży albo to karmienie tak na mnie działa :p

no i zapomniałam napisać że my w przyszłym tygodniu też do neurologa:( Przemek cały czas trzyma główkę na jednej stronie. Kręci nią normalnie ale trzyma tylko na lewej. Aż mu się główka troszkę na tym boku spłaszczyła... Więc u nas też chyba rehabilitacja będzie ... :(

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim, ja zaraz małą do mamy na 2-3 godzinki zawiozę, nie to,że chcę, mama z moim młodszym bratem się uparli,że połażą z nią i w ogóle, może sobie dywan wypiorę? ale i tak będę tęsknić za nią;)

a ja wczoraj w domu siedziałam :( Mój też się rozpadł po roku użytkowania dlatego teraz kupuję Mclarena. Mam zamiar na to przeznaczyć kasę z chrztu. I zależy ile dostaniemy to kupie albo używany albo nowy...

U nas kolejna tragiczna noc...katar i kaszel...

A ja zaraz jadę z koleżanką na zakupy przedporodowe :) Normalnie aż się łezka w oku kręci że dopiero co to ja tak latałam po sklepach :p A nie wiem czy macie może ostatni numer dziecka. Jest tam dział mój pamiętnik z porodu czy jakoś tak. Dziewczyna pięknie to opisała aż się poryczałam :p Normalnie mam jeszcze chyba jakieś zaburzenia hormonalne po tej ciąży albo to karmienie tak na mnie działa :p

no i zapomniałam napisać że my w przyszłym tygodniu też do neurologa:( Przemek cały czas trzyma główkę na jednej stronie. Kręci nią normalnie ale trzyma tylko na lewej. Aż mu się główka troszkę na tym boku spłaszczyła... Więc u nas też chyba rehabilitacja będzie ... :(

ja to czytałam w piątek jak jechaliśmy autem do gliwic... ryczałam jak bóbr... niesamowicie to opisała... ja chcę jeszcze....

cześć wszystkim, ja zaraz małą do mamy na 2-3 godzinki zawiozę, nie to,że chcę, mama z moim młodszym bratem się uparli,że połażą z nią i w ogóle, może sobie dywan wypiorę? ale i tak będę tęsknić za nią;)

moja mama jak chce iść na spacer z młodym to przyjeżdża do mnie

sprzedałam już wszystko co miałam wystawione na allegro i przy okazji laska kupiła ode mnie ubranek za 70 zł :) ale jestem happy

Dzień dobry wszystkim :-)

Miło tutaj zawitać ponownie, choć musiałam się naszukać :-)

Co u mnie? Bartuś rośnie jak na drożdżach :) Aż sama nie mogę wyjść z podziwu. Obecnie ma już 67 cm!!

Codziennie coś nowego, czymś zaskakuje :) Kocham go szalenie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry