reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

widze rewolucja wozkowa.... a wiec moje dziecie dzis tez marudzilo na lezaco ogolnie dzis jakas maruka mala spac nie chcial ostatnio 3 dzemki po 30 minut i wsio na temat. I do tego jak noc paskudna to tragedia drzemka 2h to tylko na dworze podczas jazdy a tak to zapomnij.

morgaine moj urzadza koncert po kapieli przed piciem , odkrylam dlaczego (goraco mu) ma tylko body na krotki i spokoj bez skarpet i bez przykrycia i juz jest okik :-)

Wszzystko przeczytalalm nic nie pamietam ... maly tyle co zasnal. Kupuje nowy wozek kon by sie usmial... moj sie chrza*** dzownilam i po tygodniu mial isc na reklamacje a tutaj 3 tyg i cisza wiec dzwonie a oni ze facet nie bylo zadzwonili po 6 tyg ze mam go przywiezc (maz juz wczesniej go naprawil) im powiedzialam ze co mialalm 6 tyg bez wozka robic wiec udali ze nie slysza a on sie znowu rozwalil i zrobic nie idzie :angry::angry: chyba kupie ten ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1700233928) - Aukcje internetowe Allegro ma ktoras ?? warto ?? nie mam zamiaru znowu tysiaca wydawac na kolejne szambo

w dodatku moje dziecko dzis ma body na 92 matko z corka masakra jakas ja mam wiekszosc rzeczy nowki sztuki tak krotko nosi ogolnie 80-86 teraz mamy :szok:

reklama
Madziarkas - sto lat, ja w tym roku Jezusowy wiek ;) z 4ką z przodu to będzie szoker :)
Dzieciaczkom podnoszącym główki gratki, tym małym leniuszkom które jeszcze nie wytrwałości :)

Chyba dostałam @ :( najpierw się wystraszyłam, że to coś z tą wkłądką nie tak, ale analizując: nieskończona chęć na słodycze wczoraj i moja niechęć do ludzi dzisiaj (niektórych ;) ) to chyba znaki, że to właśnie @ Myślałam, że wyjdę z siebie jak w poczekalni szczepionkowej jedna mamuśka rzucała tekstami typu; "mój synek jest ponad miesiąc młodszy a jest chyba większy...", "coś marudna, chyba przyzwyczajona jest do bujania", "nie wyobrażam sobie bujać mojego w foteliku...", "zaraz jej się w głowie zakręci od tego bujania", "ją chyba coś męczy, że tak płacze", itp., itd., brrrrrrrr pewnie powiecie, że każdy by się wkurzył....ale ja jak mam @ to strasznie źle znoszę takie głupie gadanie.

Młoda się bidna popłakała, następnym razem kupuję tą emlę znieczulającą bo to bez sensu tak stresować dziecię, a pamiętam że z tymi plasterkami Bobuś nie płakał i teraz nawet nie stęknie na szczepionkach. Ciągle myślę o tych pneumo i chyba zaszczepię jednak po 2 latkach, razem z meningo.

Laski wrzućcie proszę jakiś przepis na dobrą sałatkę z mięsem, którą można zrobić dzień wcześniej i będzie smaczna, w niedzielę przyjeżdża tata i tak oprócz obiadu bym coś chciała mieć bo on na cały dzień wpada.

Laski "zaatakowałam" Was na fb :) te które rozpoznałam z profilu Nati (dzięki Nati :)

Ostatnia edycja:
hello!
nie miałam prądu przez kilka godzin, a co za tym idzie internetu

piszecie o wcześniakach, Tysia urodziła się 2,5 tyg przed terminem, może ma więc jeszcze z 2 tyg na podnoszenie glówki? :-D jakby nie było, jutro przychodzi do nas o 15:00 rehabilitantka, zobaczymy, jak będzie ;-)
dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni, przestawiliśmy nasze łóżko i łóżeczko małej, tak o- dla kaprysu :-D
oby to nie zaburzyło jej dobrego nocnego snu! :rofl2:

aha- czytam fajną książkę "Polityka karmienia piersią"- aż chce mi się karmić! :happy:

Wy wszystkie piszecie o wyjazdach, wakacjach...ech, zazdroszczę

my mamy w planie wyjazd do domku znajomych gdzieś kierunek północ za Poznaniem na kilka dni. Jak nie pojedziemy to ja tu oszaleję....

Mitaginka Tysia da rade ,podejrzewam ze po jednym spotkaniu bedzie roznica,ale mysle ze moze wam pokazac fajne techniki masazu ktore ja wycisza.
Hatorska ja tez weszlam w wiek Chrystusowy ,nawet nie mow o 4rce bo nie wiem kiedy mi to zlecialo :szok:

ale wam dobrze mieszkac nad morzem lub blisko ,jeszcze jak jest taka pogoda

nela, jak sie mieszka nad morzem to człowiek i tak wcale tak często na plaży nie bywa :dry:.
Ale ja jak spojrzę pod dobrym kątem przez okno kuchenne i jest dobra pogoda to kawałek zobaczę :p.

reklama
Do góry