Justi zagłosowane, wysłałam parę zaproszeń do dziewczyn ,które poznałam ze zdjęć, nie wszystkim notatkę dopisałam, więc O.J. to ja
ayene wypocznij kobitko i wracaj!(tak wiem, za 2 miesiące:-))
morgaine u nas w sumie przebieg dnia zależy od rannej pobudki, to najbardziej niestabilna kwestia u mojego dziecka, od 5.30 do 8.30, kiedyś zaliczała małą drzemkę ok 10 i ok 11 był spacer, a teraz jak zasypia przed 10 to potrafi 3 godziny strzelić i potem już na spacerze lipa, nie śpi, po jakimś czasie denerwuje się, chce na ręce czy usiąść, a to jeść co chwilę, a mi się wydaje,że przy cycku wtedy by od razu padła, dlatego jutro robię test i nie dam jej rano tak spać, najpierw zaliczymy spacer, może potem będzie lepiej w dzień, zasypia ok 21.30 niezależnie od godziny poprzedniej drzemki, godziny kąpania, próbowaliśmy poprzesuwać by zasypiała przed 21 ,no ale wtedy i tak marudziła do 21.30, trochę za późno dla mnie, zbyt mało czase na inne rzeczy;-)
u nas chyba też ząbki będą na tapecie, dziś smoczkiem od herbatki cuda wyprawiała by się miziać po tych dziąsełkach, o slinotoku i ładowaniu łapek i przedmiotów nie wspominając, wszystko możliwe, ja miałam zęba mając 4 miesiące, brat 3,5
wczoraj byliśmy na szczepieniu, przeżywałam bardzo ,bo na pierwszym mąż był, bo ja z tym półpaścem byłam, no i poszłam zadowolona i się okazało,że mamy na 28..ale lipca, a byłam pewna,że teraz, bo wtedy to już 4 miesiące będzie miała. niby pierwsze miała przesuniete o 10 dni,ale to drugie jakoś późno mi się wydaje, tym bardziej,że mamusiadorusia chyba pisałaś,że już po?
a gdzie jest ta grupa bb na fb?