reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ale ja nie chce, pierwszy raz w życiu mam mocne włosy i paznokcie :-), ale u nas gorąco i duszno na spacerze rozebrałam Asiunie dosłownie na golasa leżała na pieluszce no i wózek był przykryty moskitierą i jak ją wyciągałam to aż parzyła mnie :-(
Marma no to gratulacje dla Przemusia

reklama
Mi wypadają okropnie, z Oliwką też tak było.. mam wrażenie że włosy są wszędzie, co chwila odkurzać trzeba:wściekła/y:

Dziewczyny ile dawałyście księdzu na chrzciny? My mam 10 lipca, jutro idę do księdza (najpierw do naszego proboszcza który nie należy do przyjemniaczków bo zgodę bo robimy w innym kościele).

U nas grzmieć zaczyna :/ myślałam że przed załamaniem pogody na spacerek zdążę wyskoczyć a tu dooopa :/

na wietrze szybciej wyschnie :-)

edit:

ostatnio zauważyłam, że malutka mało siusia. Po nocy pampers lekki, w ciągu dnia przebieram tak co 2-3 godz i często pielucha jest lekko wilgotna.

Ostatnia edycja:
lilou ja w zeszlym roku placilam 250zl a w tym...zobaczymy we 11-ego wrzesnia:-)

nati ja tez nie chcialabym tracic wlasow... i tak mam piec na krzyz

Edit: Właśnie doczytałam nati macie juz zęba????:szok: W takim razie gatuluje.
Liwka te mi sie podnosi do siadania ale staram sie jeszcze jeje zbyt czesto nie forsowac, jak tylko zlapie sie za moje paluchy to sie podciaga

Ostatnia edycja:
eh te włosy. Najchętniej bym znów poleciała do fryzjera ale M by tego nie przeżył - byłam w zeszłym tygodniu :p

muszę sobie poszukać jakiejś fajnej tkaniny. Bartek zabronił kupowania kolejnej chusty ale nic nie mówił o uszyciu :p A przydała by się teraz jakaś jasna, cienka, stonowana :) :p

jola w moje urodziny :-D i to 30 :-pzastanawiam się też nad tą datą ale coraz bardziej sierpień do mnie przemawia. Chyba jednak wolę rozdzielić od siebie te dwie imprezy :-p

reklama
Jakiś ten dzień dzis smętny nic mi się nie che a i głowa mnie boli. Wykrakałam sobie @ a co zatem z fitnessem? Oj nie nie poddam się, ubieram się i wychodzę a głowa i brzuch to zła wymówka. Trza ruszyć to ociężałe d… i wrócić do formy.
Włosy mi lecą na łeb na szyje i jak tylko kasę zaksięgują na mężowskim koncie to idę do fryzjera. Przynajmniej je podcieniuje, może wizualnie będzie ich więcej. Koloru nie robie bo jeszcze odrostów nie mam.
Dziołkszki naprawdę zapraszam na FB tam tez cioteczki z BB. Fajnie można się na legalu popodglądać ;p
Jak w big Brotherze.
Justi ale masz wysokiego męża, ja to mu chyba bym do pępka sięgała z tymi swoimi całymi 1,58 wzrostu. A syn jaki już duży.
Nati i ja ząbka gratuluję, u nas jednak okazał się fałszywy alarm. Ost jak byłyśmy u pediatry to zaglądała Wikusi do buźki i nie ma ząbka. Jakieś chyba zwidy miałam.
Lilou poruszasz i dla mnie bardzo istotny temat chrzciny i ile tej czarnej mafii dać( oj sorki ale takie mam o nich zdanie, to dziś normalna ich praca a nie apostolstwo).
My dziś jakoś tak bez spacerku, bawimy się na macie przytulamy całujemy i śpiewamy piosenki, Wika swoje a ja swoje która głośniej. Matko co sobie o nas sąsiedzi pomyślą. A tam dooooopa w nosie ich mam, bedzie jeszcze głośniej lalalalalala

Do góry