reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ależ oczywiście, właśnie mąż mi zlecił szukanie gotowych domków :-) no może sie skuszę i polubię morze. Tzn ja lubię morze, lubię spacery nad morzem ale nienawidzę leżeć na plaży i nic nie robić. Tak czujcie się zaproszone

reklama
jezusie, jestem w szoku jak czytam, że niektóre dzieciątka tyle godzin w nocy przesypiają!!!! mój głodomór-marudnik co 2 godz.do cycka wola, nie ma litości... myślę, że gdyby nie te wzdęcia i problemy brzuszkowe (wiem - monotematyczna się robię) to spałby dluzej, ale... w zasadzie dopiero teraz mam chwilkę dla siebie, bo Ninka drzemie, a maluch po paracetalolu tez wreszcie się uspokoil; od wczoraj podaję mu Bobotic (większe dawki i częściej niż zalecano), ale na razie nie widzę efektów; kiedy te kolki miną wreszcie...
co do obiadu - ja zaraz idę robić pulpety (dla mnie i Ninki) i kotlety (dla lubego) z m.mielonego; nie chce mi się, ale jak dziś nie zrobię, to mi sie mięcho popsuje...
to na razie!

nic kochane,przestalo padac...zbieram swoje szanowne 4 litery,pakuje nianiunia w wozio i jedziemy kupic dla oskara gatki i na obiad zaserwuje cos od turka:-D

trzymajcie sie cieplo

Andariel to witaj w klubie nie jestes sama,moja malizna tez budzi sie caly czas w nocy mimo ze nie "cycowa".

ale mi smaka zrobilyscie a ja tu mam tylko chrupki :(

reklama
Do góry