U
użytkownik 838
Gość
Witam i ja.
Dzis sobie pospalysmy ;-) Maluda spala w nocy ponad 5h ciagiem! Wow!! Az czlowiek szczesliwy wstaje ;-) i to nic, ze sama sie przebudzalam kontrolnie...
dzizas, Ty to masz powera!! ;-)
jola, trzymam kciuki, zeby wszystko sie ulozylo!! Wiem, ze to nie to samo, ale my dzis mamy szczepienie Malej na bcg, ja juz drugi dzien przezywam jak to bedzie...?? Bidulina nie wie co Ja czeka, a ja pamietam jak na 6w1 sie darla, a tu pewnie bedzie gorzej... :-(
Nie martw sie, jeszcze sie ulozy!! :-)
my za ponad 2 miesiace wybieramy sie do domku, z Maluda rzecz jasna, do zrobienia bedzie ponad 3tys km samochodem. Mala bedzie miala jakies 5 miesiecy... Ja jakos tego nie widze, ale maz sie uparl... Pewnie bedzie bajlando, bo mimo, ze Mala lubi jazde samochodem i zazwyczaj spi, no ale nietaki kawal drogi... :-/
a ja zapuscilam Malej muzyczke i sobie spi :-)
Dzis sobie pospalysmy ;-) Maluda spala w nocy ponad 5h ciagiem! Wow!! Az czlowiek szczesliwy wstaje ;-) i to nic, ze sama sie przebudzalam kontrolnie...
objad gotowy, posprzątane, pranie sie pierze, dzidzia śpi a Wy jakieś milczące jesteście!!!! hm......
dzizas, Ty to masz powera!! ;-)
Nie pisalam wam chyba ale Olem bylismy na cystografii i nie dosyc ze malego wymeczyli to jeszcze badanie sie nie udalo bo ma stulejke i chca mi go usypiac i jakis zabieg robic na co oczywscie sie nie zgadzam. Bylo to we wtorek i jakos od tego czasu mam podly nastroj, pelno mysli w glowie.
Poza tym ciagle siedzimy w necie i szukamy auta, oczywiscie jak to zwykle bywa mamy za malo pieniedzy na taki jaki nam sie podoba a za duzo na gorszy
Pogoda fatalna a za tydzien kuzynka przylatuje... wszytsko jakos do doopki
jola, trzymam kciuki, zeby wszystko sie ulozylo!! Wiem, ze to nie to samo, ale my dzis mamy szczepienie Malej na bcg, ja juz drugi dzien przezywam jak to bedzie...?? Bidulina nie wie co Ja czeka, a ja pamietam jak na 6w1 sie darla, a tu pewnie bedzie gorzej... :-(
Nie martw sie, jeszcze sie ulozy!! :-)
pandora - jak sie dobrze zabezpieczycie,to sie nie ma czego bac,a maly i tak prawie cala droge przespi) nasz rekord byl w 1997r. kimberly miala 3 tyg. i wybralismy sie do bydgoszczy 1000 km
)
my za ponad 2 miesiace wybieramy sie do domku, z Maluda rzecz jasna, do zrobienia bedzie ponad 3tys km samochodem. Mala bedzie miala jakies 5 miesiecy... Ja jakos tego nie widze, ale maz sie uparl... Pewnie bedzie bajlando, bo mimo, ze Mala lubi jazde samochodem i zazwyczaj spi, no ale nietaki kawal drogi... :-/
ja tez spadam od kompa i ide sprzatac dalej.bede was troche podczytywac w chwilach przerwy
a ja zapuscilam Malej muzyczke i sobie spi :-)