reklama
U
użytkownik 838
Gość
Ja ogladalam te serie, mam nawet owe na kompie...
Powiem tylko, ze Zawitkowski strasznie moim zdaniem skomplikowal branie na rece dzieci ;-) Jak moj maz to obejrzal to sie za glowe zlapal, ze to jakis kosmos Ale ogolnie dobre rady ma... Tez polecam...
Powiem tylko, ze Zawitkowski strasznie moim zdaniem skomplikowal branie na rece dzieci ;-) Jak moj maz to obejrzal to sie za glowe zlapal, ze to jakis kosmos Ale ogolnie dobre rady ma... Tez polecam...
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
nati-gratuluję małej pierwszego ząbka!!!!Ciekawe kiedy u nas się przebiją???;-)
morgaine-super,że chrzciny udane,a co do teściowej-to ja mam tak samo-blisko nas mieszka,a jeździ tylko na urodziny,bo-jak twierdzi-nie ma czasy na głupoty
A wnuki to głupoty???
Ups...a mój pierdzi,że hej,muszę kuknąć,co się tam dzieje,bo takie bomby...Zjadłam activię natur.,czyżby to po tym???
morgaine-super,że chrzciny udane,a co do teściowej-to ja mam tak samo-blisko nas mieszka,a jeździ tylko na urodziny,bo-jak twierdzi-nie ma czasy na głupoty
A wnuki to głupoty???
Ups...a mój pierdzi,że hej,muszę kuknąć,co się tam dzieje,bo takie bomby...Zjadłam activię natur.,czyżby to po tym???
mamusiaDorusia
Łaaaaaaaaa,mega kupa,pranie i mycie he he he
Łaaaaaaaaa,mega kupa,pranie i mycie he he he
i to po activi?? chyba spróbuje niby Asia nie ma jakiś wielkich problemów ale robi w określonych momentach ( jak mąż i kiedyś ja po kawie i papierosku) czyli około 17-stej jak ja na leżąco karmię. jak w tym czasie jestesmy poza domem lub coś innego się dzieje to nie zrobi. No chyba, że jestem u mamy tam zawsze niezaleznie od pory dnia zrobi
alexandra_73
alexandra_73
dzieki)
oliver,super,lezy ze mna i wpatruje sie w monitor)))...nie nati,zadnych konsekwencji nie ma,wszystko jest cacy))) a teraz uciekam,biore sie za przygotowania...wam dziewuszki milego dnia
oliver,super,lezy ze mna i wpatruje sie w monitor)))...nie nati,zadnych konsekwencji nie ma,wszystko jest cacy))) a teraz uciekam,biore sie za przygotowania...wam dziewuszki milego dnia
reklama
Podziel się: