reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

p.s. jak ma sie dziecie przewracac z boku na bok jak non-stop śpi:) hahaha moja tez niewiele ćwiczy bo dopeiro teraz zaczyna miec jakies pory czuwania konkretne...tak to caly dzien spi... musze w koncu kupic zabaweczke tą co planowalam...

hihi, na Twoje dziecię chyba górskie powietrze tak usypiajaco dziala :)

reklama
hej hej, ja nie mam jak nadrobic was tyz poki co, normalnie nie wiem, jak sie nazywam! w sob mielismy mala imprezke w domu, a wczoraj od rana na miescie z dziecmi, kino, park, dmuchane zamki i trampoliny, obiad i wieczorem zmeczona bylam jak kon po westernie.

mlodemu daje znowu sab simplex, normalnie zal biedaka, budzi sie co 15min, prezy sie, nie polezy w wozku, jedynie w chuscie na spacerach. lipa. cos sie zepsulo dziecko moje. mam nadzieje, ze po wlaczeinu SS sie poprawi znow.

a teraz musze wylazic, chociaz leje na zewnatrz jak z cebra, ale musze zaniesc koszulki i wzory do zrobienia na nich do punktu nadruku :-) dla taty i dla D robie na dzien ojca ;-) haha

jAK SWIAT SWIATEM TAK BADANO TEMPERATURE ;-) ja mam tak cienki termometr i tylko ociupinke go wlozylam ze maly nawet nie czuje zero reakcji lezy zadowolony i tyle :tak:
ahh te tesciowe zero komentarza moja na imieniny jedynego wnuka przyjechala dzien po a teraz ma swoje imieniny i ciagle gada zebysmy w dzien imienin przyjechalui bo tort kupi pfff ja tez wtedy kupilam... mam to nie powiem gdzie

Melduję się ;) że u nas ok.,
dzięki Mitaginka za "kopa" do napisania na bb :)
Ostatnio u mnie ciągle jakieś odwiedziny i goście, a do tego starszak chory (ja z mężem też, coś mi się ciągle odrywa z oskrzeli i kaszlę jak menel pod płotem :)) nie mogę nadrobić głównego a tak lubię być na bieżąco :cool:
Dziś mamy kardiologa kontrolnego...ciekawe jak tam nasz dziurki. Przy okazji starszaka zbada, bo pojutrze gonimy nad to morze, a tu taki pomór.

Bianka już coraz fajniejsza, wieczorem tylko przed zaśnięciem się drze, chyba z żalu że się dzień kończy bo na kolki to mi nie wygląda. Jak nas pogonią z tego pensjonatu to będzie wesoło :eek: albo mnie zamkną, co ja jej robię :)
Budzi się mlekołak, obiecuję doczytać :) odezwę się wieczorem.

AAAA no i śliczne są te Wasze maleństwa bo wątek fotkowy dogoniłam :) o BB mamuśkach nie wspomnę :) KRAKERSIKI

Witojcie.

Melduje ze zyje tylko przybita jaka jestem, chyb tym jutrzejszym badaniem Ola, jak juz bedzie po to ochlone. Rozpocelam Dukana od dzis wiec nawet czekolada sobie humoru nie moge poprawic.\
Nie nadrobilam was wiec nie odpisuje a u nas w sumie po staremu, kolki posly w niepamiec (odpukac w niemalowane) i mam spokojne dziecie wiec nie narzekam. Sama sie biore za siebie coby do wrzesnia sie ogarnac i jakos na chrzcinach wygladac.

Milego dnia:)

reklama
Do góry