https://www.babyboom.pl/forum/members/dragonfly-ks-87691.htmldragonfly my dzieci nie lejemy czasem dostanie klapsa bo sobie porządnie zasłuży i tyle.Niestety z niektórymi dziećmi inaczej się nie da. Taki jest mój syn. Ale wierz mi musi zdrowo przeskrobać. Np uciekać przede mną na środek ulicy prosto pod samochód gdzie ja z wózkiem lecę za nim i krzyczę żeby się zatrzymał a on nic. No ale na ten temat są różne opinie i lepiej nie wdawać się w dyskusje bo nie znam matki która by klapsa dziecku nigdy w życiu nie sprzedała. No ale wczoraj sobie nie zasłużył i oto też była awantura.
Co do wypróżniania i termometru to ja stosowałam u Kacpra bo nic innego nie działało. Nie robiłam tego codziennie ale jak była potrzeba. Tylko on miał straszne kolki.
A ja dziś wsiadłam po raz pierwszy odkąd zaszłam w ciąże na konia. Przetestowałam swoje podwozie i jest ok. Wracam do treningów Jak ja za tym tęskniłam. A dodam że M został dziś sam po południu z dziećmi
Co do wypróżniania i termometru to ja stosowałam u Kacpra bo nic innego nie działało. Nie robiłam tego codziennie ale jak była potrzeba. Tylko on miał straszne kolki.
A ja dziś wsiadłam po raz pierwszy odkąd zaszłam w ciąże na konia. Przetestowałam swoje podwozie i jest ok. Wracam do treningów Jak ja za tym tęskniłam. A dodam że M został dziś sam po południu z dziećmi