reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Witam Was serdecznie po dłuższej przerwie, mam nadzieję, że mnie jeszcze trochę pamiętacie:-)
Podczytuję Was czasem ale już nie mam kiedy pisać.
Ayene.....boże jak Ci zazdroszczę, uwielbiam truskawki a boję się strasznie i jeszcze tak jak Ducha na diecie jestem ze względu na te krostki na twarzy bo lekarka stwierdziła że to częściowo trądzik a częściowo jak alergia od nabiału choć ja bardzo mało jadłam.
No ale na 2 tygodnie musiałam zrezygnować zupełnie, nawet z mleczka do kawy:-(i masła. Ale za 2 tygodnie miałam zrobić próbę i zjeść nabiał więc już wiem że to będą lody:-) i w sobotę się wybieramy do kawiarni znajomego na lody i pyszną kawę z mleczkiem. Oby potem go nie wysypało......plissssssssssssssssssssssssssss!!!!:-)
Mój synuś pięknie śpi i wdzień i w nocy, więcej zachodu z córeczką, zawsze była wymagająca, najbardziej mnie męczą negocjacje, które muszę z nią ciągle prowadzić aby złagodzić bunt dwulatka. Potem chyba wpiszę to w cv bo już jestem specem.
Ale przynajmniej wróciłam do łask bo wcześniej tak jak Wam pisałąm wszystko z tatą... Muszę jej za to dużo czasu poświecać.
Kocham te moje dzieciaki!!! A już synusia to ubustwiam:-) Chyba dlatego że wogóle mnie nie frustruje, prawie nie płacze i jest taki grzeczniutki! Nawet dziś pomyślałam, że jak będę miała 3 dziecko to wolę synka, bo z chłopakami mniej zachodu!!! :-D

reklama
A!! i ja też tesknie za rozmiarem 38!!!!! NIewiem czy to kiedykolwiek będzie znów realne....taki miałam przed 1 ciążą, potem 40 a teraz narazie L i 42:angry:

Cos mnie prawy cyc zaczal bolec, ale to nie zastoj, nie wiem, moze zapalenie gruczolu mlekowego??? Ide dzis do lekarza...
A powiedz, prosze, ile tego paracetamolu??

edit: kurcze, podlaczylam Mala do cyca i cala czerwona sie zrobila... No i nie chciala jesc z prawego, ale lewy pedzluje - o tyle dobrze!!!

A mozna brac panadol?? Nie mam paracetamolu, a nie znam sie na skladzie lekow, bo ich nigdy nie biore, tylko jak juz umieram... czylo teraz :-) :-(

reklama
Do góry