Dzień dobry:-)
Pospałam dziś do 11
oczywiście o 8 wyprawiłam moich do przedszkola/pracy, nakarmiłam Stasia i dalej spać
a co tam coś się należy
U nas też chmury przykryły niebo, a miałam iść pieszo po Oliwkę do przedszkola, a teraz chyba będę musiała szwagra prosić o pomoc..
Mam zagwozdkę.. bo 1 lipca mamy jechać nad morze, miałam jechać sama, ale ponieważ to kompletne zadupie(Dąbki) i bałabym się jechać sama to jadę z koleżanką i jej dzieciakami (tyle co Oli, i roczek). Będziemy miały domek, więc fajnie. ale nadal się zastanawiam, bo żal mi tu P samego zostawiać , on nie dostanie urlopu:/ i teraz sama nie wiem..
Sierpień odpada bo Oliwka ma mieć wycinane migdały, a dwa mc mi się w domu nie chce siedzieć...Co mówicie jechać co?
ducha ja też zawsze szwendalska byłam, teraz trochę się rozleniwiłam, i bez auta to mi ciężko, kurcze muszę się znów ogarnąć z tym jeżdżeniem...
Ducha piszesz że z rozmiarem 38 musisz sie pogodzić.. ech jak ja za nim tęsknię!
aenye jeszcze raz dzięki za karuzelkę przenośną :-)Staś właśnie przy niej usnął:-)super nie trzeba nakręcać
Ogólnie jestem super zaskoczona, bo wcześniej przy Oliwce myślałam że mam niesamowite dziecko, a przy Stasiu zupełnie inaczej. Np Oliwka potrafiła godzinami leżeć na macie, w foteliku itp,ale co do usypiania to tylko przy piersi. Z kolei Staś owszem leży ale maks 10 min, za to usypianie rewelacja, rzadko kiedy potrafi usnąć przy piersi, traktuje ją tylko do najedzenia się , i jak się zaczyna wkurzać przy niej to odkładam go do łóżeczka i po chwili marudzenia usypia. na początku musiałam się tego nauczyć, bo nie wiedziałam o co chodzi wciskałam mu pierś na siłę i dopiero teraz skumałam
rewelka.
wracam do odpisywania:-)
mitaginka to Was Martysia zaskoczyła w nocy co:-)oby takich jak najwięcej!
właśnie miałam Ci pisać, znajomi mieli córeczkę która zachowywała się podobnie do Tysi, za dużo boźdzców. Przeżywali mękę, ale po skoku w 3 miesiącu wszystko się uspokoiło, zaczęła się zupełnie inaczej zachowywać, zainteresowana światem itp. Bardzo Ci tego życzę, a do 3 miesiąca coraz bliżej;-)
margola powodzenia na badaniach!!! czekamy na wieści!
Idę myć głowę póki Staś śpi;-)