reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja też tylko czytam bo padam przez te dłuuuuugie spacery, mój Julek śpi tylko jak wózek jedzie więc chodzimy wkoło....nogi mnie bolą!

ja też tylko czytam bo padam przez te dłuuuuugie spacery, mój Julek śpi tylko jak wózek jedzie więc chodzimy wkoło....nogi mnie bolą!
skąd ja to znam....Domisiek jak tylko przysiądę gdzieś na ławce ma oczy jak 5zl.... także też kilometry robimy :) nogi wysiadają....wogóle to po ciąży mam cholerny problem z kolanem (przytyłam 23kg także nie wytrzymało mi...tym bardziej że kiedyś miałam skręcone....) po prostu porażka.... ciężko wstać w kanapy...nie mówiąc już o podniesieniu przy tym Szkrabka.....

a ja autentycznie tęsknie za ciążą:zawstydzona/y: i już się nie mogę doczekać kiedy znów w niej będę:-D

edit: właśnie oglądam Majewskiego- no Dudkowie się postarali po 2 miesiącach znów ciąża:tak: nic tylko naśladować:-D

Ostatnia edycja:
a ja autentycznie tęsknie za ciążą:zawstydzona/y: i już się nie mogę doczekać kiedy znów w niej będę:-D
i tu również się podpisuje..... nawet chciałabym w niedługim czasie znów być w ciąży :) no i wiadomo że byłoby ciężko na poczatku z dwoma maluchami ale jakoś by się przeżyło a potem razem by się bawili itd....z resztą myślę że za 3-5lat nie będę miała takiej cierpliwości już :D

skąd ja to znam....Domisiek jak tylko przysiądę gdzieś na ławce ma oczy jak 5zl.... także też kilometry robimy :) nogi wysiadają....wogóle to po ciąży mam cholerny problem z kolanem (przytyłam 23kg także nie wytrzymało mi...tym bardziej że kiedyś miałam skręcone....) po prostu porażka.... ciężko wstać w kanapy...nie mówiąc już o podniesieniu przy tym Szkrabka.....

skąd ja to tez znam, kolana to pikuś a teraz padło mi na stopy. Póki się nie rozchodzę to idę jak paralityk. A z tym łażeniem z wózkiem mam to samo, jak tylko zasiądę na ławeczce Wika się budzi i marudzi, może to i lepiej że łazić trza bo kilogramy lecą w dół ;-)

reklama
Witajcie! Jestem wściekła bo nie mam czasu Was czytać, a co dopiero pisać:( jak tylko zaczynam czytać to albo mała się budzi albo starszy coś chce... teraz też myślałam już że śpi ale niestety- już muszę uciekać:wściekła/y: Pozdrawiam mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie:D

Do góry