reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Dzień dobry wszystkim - Adaś dziś odkrył w bujaczku, że jak pomajta nogami to mu się zabawki na pałąku huśtają :-D
My chrzcimy w niedzielę, aż się boję że będzi płacz w kościele, bo nam synek śpi pięknie na zewnątrz, a we wnętrzach zwłaszcza obcych miejscach się budzi i płacz - heh, zobaczymy. Obiad w familijnej kawiarni bo dla 16 osób to bym w życiu przy tym malcu nie zrobiła :) Plus dzieciaki by się wynudziły, a wokół tej kawiarni jest ogródek z huśtawkami i karuzelą - a jedzenie pyszne :)
A mój teść też widział wnuczka bodaj dwa razy - a mieszkamy, uwaga, uwaga - pod jednym dachem. Cóż - lepiej tak, niż jak się teściowie wiecznie wtrącają i narzucają.

dzisiaj Tysia póki co fajna, spokojna, kochana i ...śpi :-D
oczywiście na mnie, więc i tak nic nie zrobiłam (o przepraszam, właśnie chwyciłam pajdę suchego chleba, bo kiszki marsza grają, ściągnęłam małą z siebie i położyłam obok i już zaczyna się wiercić :-D), ale zaraz wróci M. to zjem wreszcie cosik

a moja dla odmiany maruda. wogole nie spi i chce tylko na rekach. cudem udało mi się wyprasować i zrobić objad. nawet na spacerze ją musiałam nieść. i jak na rękach to śmiech i gu gu gu tylko ją kładę to płacz.

a ja za wcześnie pochwaliłam
chcieliśmy na spacer, nakarmiłam ją, M. ją 40 minut usypiał, niby zasnęła, wyszliśmy i od razu przed klatką ryk
ze spaceru oczywiście nici
wkurzyłam się, kiszę się calymi dniami w domu, bo ona nie pozwoli na spacer
niech już będzie większa, bardziej kumata, bo cos mnie trafi

hejka:D podczytuje was regularnie ale jakośnie zawsze mam wene żeby coś napisać ;) u nas wielkie przygtowania do chrzcin Domiśka (w niedzielę najbliższą) także latanie załatwianie ustalanie menu... dziś kupiliśmy gajerek pierwszy dla naszego Szkraba :) obawiam się tylko płaczu w Kościele....ale może będzie ok. ....dziś tak na wspominki mnie wzięło... nie tak dawno pisałyśmy o zachciankach skurczach i zbliżających się porodach a tu już pociechy po 2-3miesiące.... leci czas leci.....

lista podpisana :)

a ja za wcześnie pochwaliłam
chcieliśmy na spacer, nakarmiłam ją, M. ją 40 minut usypiał, niby zasnęła, wyszliśmy i od razu przed klatką ryk
ze spaceru oczywiście nici
wkurzyłam się, kiszę się calymi dniami w domu, bo ona nie pozwoli na spacer
niech już będzie większa, bardziej kumata, bo cos mnie trafi

u mnie to samo! Od 3 dni! Masakra jakas! :-( Od 3 dni w sumie spalam jakies 10h, Mala tak samo, idzie sie wykonczyc :-(

jestem nienormalna. jak klaudencja napisala o skurczach to...zatęskniłam!! za skurczami i bólem brzucha!!! ja pierdziu człowiek to ma w głowie nakichane haahahahah.

reklama
Do góry