reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dziewczynki życzę polepszenia humorków:tak:
marma- oby szybko minęło i mały się nie zaraził:tak:
a my już po chrzcinach uff goście odpuścili i zebrali się o 20 a ja właśnie skończyłam sprzątanie:-D Antek przez cały dzień grzeczniutki- w kościele nawet nie zakwilił-spał albo się rozglądał, nawet przy polewaniu wodą się nie obudził:-D jestem z niego dumna!! Mitaginko mi też żal że mały nie dostał nawet medalika cóż chyba takie czasy- może kupię mu za kasę którą dostał:tak:

reklama
oj Dziewczyny, mała nadal nie śpi :(
uciekam, bo czuję, że to usypianie potrwa...
dzisiaj spała łącznie 2 h w ciągu dnia i nie zapowiada się, żeby miała zasnąć
porażka

Witajcie ,cud moja córka śpi z rana ,zobaczymy jak długo .

Cucumber kochana my też mamy anemie-stwierdzili nam teraz w szpitalu a karmie malutka modyfikowanym ,ponoć to stan fizjologiczny ale musimy dla spokoju skonsultować sie z hematologiem .Troche sie martwie bo żelaza ma w normie wiec trzeba znależć przyczynę inna .
Mitaginko widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie ,Oliwcia wogóle prawie nie śpi w dzień ,trzeba ja nosić(dziadkowie nauczyli)i za nic niechce być sama .Wydaje mi sie ze ja mecza po prostu wzdecia bo pręzy sie i steka no i czasami kolka nas dopada.
Musimy kochana wytrzymać do konca 3 miesiaca ,ponoć wszystko zaczyna sie regulować i dzieciaczki zaczynaja być spokojniejsze.Podziwiam Cie ,tyle przeszłyście od samego poczatku a Ty tak dobrze sie trzymasz .
Zobaczymy co nam przyniesie dzisiejszy dzień .
Pozdrawiam i życze wszystkiego naj

Musze w :-)końcu te suwaczki po naprawiać bo aż wstyd

Witajcie,

u nas noc, jak na na nas beznadziejna, spałam 4 godziny:(
Misio obudził sie o 23:30 i nie spał prawie do 3 i wstał o 6. Masakra. Miłego dnia.

witajcie
u mnie noc jak zwykle ok. ale za to zasnela wczoraj po kąpieli czyli o 19 i budziła się tylko na jedzenie. zawsze było tak że o tej 19 spala ok 30 min a pozniej do 23 nie spala w zwiazku z czym zasnełam o 20 w ubraniu czekając aż sie obudzi i do 1 się doczekałam :-)
Mitaginka- i o kotórej zasneła????

wczoraj pierwszy raz od 4 tyg była u mnie teściowa i mała się rozpłakała jak ją wzieła na ręce nie ukrywam satysfakcji :-), po co ją brała jak sobie grzecznie na bujaczku leżała ale może jej teraz już nie będzie brała.

jak moja teściowa podchodzi do małego i go zaczepia to ten już zaczyna płakać, ale do niej i tak nie dociera, mówię jej nieraz, żeby przestała bo znów będzie płakał, ona swoje no i młody w ryk :-) wcale mi to nie przeszkadza, że jej nie lubi :-)

dzien dobry

a propos tesciowych to ja sie pochwale jeszcze czyms lepszym niz placz:-D
mianowicie ja nie wiem czy moja corka placze jak tesciowa bierze na rece bo tesciowa dziecka nie widziala!!!!! sluchajcie mieszka 5 min samochodem ode mnie, M bez problemu moze po nia pojechac i odwiezc, on ajest na emeryturze, a do dziecka przyszla jak urodzilam, czyli gdzies 2 mce temu, popatrzyla na nia w lozeczku, powiedziala ze jest sliczna, ja mam taki brzuch jakbym byla ciazy i tyle!! wiecie co wstyd by mi bylo szczerze mowiac. zmusilabym sie i przyszla do pierwszej wnuczki swojej bo by mi glupio bylo. no comments!!! zal mi tylko M bo ja bym sobie zle o takiej matce myslala... NA PEWNO JEJ PRZYGADAM NA CHRZCINACH!! NA PEWNO!!!!!! :-D a niech jej bedzie glupio...

nati wszystkiego naj z okazji 2 miesiecy. wczoraj mnie tu nie bylo ale pamiętalam o Twojej Asi:)
pandora, aenye najlepszego z okazji 2 miesiecy:)

moj starszak ma dzisiaj 5te urodziny:) niestety suwaczek mi zniknął a nie mam czasu go zrobić:) bedzie torcik i nasze male przyjątko, a w niedziele po chrzcinach beda jego huczne urodziny":)

mitaginka spokoju dla Tysi

koot a jak sie Majka urodzila to Twoj tez sie tak zachowywal? kurcze wspołczuję:* buziak
jak sie tylko skonczy rok szkolny to bierz Maję i Piterka i jedz gdzies odpocząć...moze do rodziny? moze da mu to do myslenia...

reklama
Witajcie.
Morgaine Sto lat i wszytskiego najlepszego dla Starszaka :-)

Mitaginka jeszcze troszkę i młoda się ureguluje, mielismy podobnie a od 2 tygodni mamy wszytsko jak w zegarku - oprócz spacerów. Zasypia po 20, budzi się miedzy 4a5 na jedzonko i spi do 7-8 :) Trzymamy kciuki i za Was.

Co do teściowej.. moja się czegos nauczyła - strasznie drażni mnie jak babcie łapią dzieciaczki za policzki i robią 'ti tit ititit' więc jak mi 3 lata temu złapała tak Rafała to ja podeszłam ścisnęłąm ją za policzek zrobiłam jej te wspaniałe titititi i zapytałam się czy przyjemne to było. I wtedy zrozumiała, troszkę się obraziła ale sama stwierdziła, ze takie łapanie, ściskanie nie jest przyjemne więc i dla dziecka nie jest to fajne - teraz przy drugim mam spokój :-)

My za to mamy problem z Rafałem:/ Męża nie ma juz prawie 2 tyg a Rafał w nocy się budzi, płacze i Tatusia woła:/ jeszcze 8 dni i Tatuś przyjedzie na 1 słownie JEDEN dzień, ale później my wyruszmy do Płocka na mecze, żeby więcej R Tatusia zobaczył, a 4 lipca wyruszmy na F8 do Sopotu na tydzień :-) a później M ma 2 tyg wolnego uff!!

Miłego dnia dziewczynki:-)

Do góry