reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

dziewczynki życzę polepszenia humorków:tak:
marma- oby szybko minęło i mały się nie zaraził:tak:
a my już po chrzcinach uff goście odpuścili i zebrali się o 20 a ja właśnie skończyłam sprzątanie:-D Antek przez cały dzień grzeczniutki- w kościele nawet nie zakwilił-spał albo się rozglądał, nawet przy polewaniu wodą się nie obudził:-D jestem z niego dumna!! Mitaginko mi też żal że mały nie dostał nawet medalika cóż chyba takie czasy- może kupię mu za kasę którą dostał:tak:

reklama
oj Dziewczyny, mała nadal nie śpi :(
uciekam, bo czuję, że to usypianie potrwa...
dzisiaj spała łącznie 2 h w ciągu dnia i nie zapowiada się, żeby miała zasnąć
porażka

Witajcie ,cud moja córka śpi z rana ,zobaczymy jak długo .

Cucumber kochana my też mamy anemie-stwierdzili nam teraz w szpitalu a karmie malutka modyfikowanym ,ponoć to stan fizjologiczny ale musimy dla spokoju skonsultować sie z hematologiem .Troche sie martwie bo żelaza ma w normie wiec trzeba znależć przyczynę inna .
Mitaginko widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie ,Oliwcia wogóle prawie nie śpi w dzień ,trzeba ja nosić(dziadkowie nauczyli)i za nic niechce być sama .Wydaje mi sie ze ja mecza po prostu wzdecia bo pręzy sie i steka no i czasami kolka nas dopada.
Musimy kochana wytrzymać do konca 3 miesiaca ,ponoć wszystko zaczyna sie regulować i dzieciaczki zaczynaja być spokojniejsze.Podziwiam Cie ,tyle przeszłyście od samego poczatku a Ty tak dobrze sie trzymasz .
Zobaczymy co nam przyniesie dzisiejszy dzień .
Pozdrawiam i życze wszystkiego naj

Musze w :-)końcu te suwaczki po naprawiać bo aż wstyd

Witajcie,

u nas noc, jak na na nas beznadziejna, spałam 4 godziny:(
Misio obudził sie o 23:30 i nie spał prawie do 3 i wstał o 6. Masakra. Miłego dnia.

witajcie
u mnie noc jak zwykle ok. ale za to zasnela wczoraj po kąpieli czyli o 19 i budziła się tylko na jedzenie. zawsze było tak że o tej 19 spala ok 30 min a pozniej do 23 nie spala w zwiazku z czym zasnełam o 20 w ubraniu czekając aż sie obudzi i do 1 się doczekałam :-)
Mitaginka- i o kotórej zasneła????

wczoraj pierwszy raz od 4 tyg była u mnie teściowa i mała się rozpłakała jak ją wzieła na ręce nie ukrywam satysfakcji :-), po co ją brała jak sobie grzecznie na bujaczku leżała ale może jej teraz już nie będzie brała.

jak moja teściowa podchodzi do małego i go zaczepia to ten już zaczyna płakać, ale do niej i tak nie dociera, mówię jej nieraz, żeby przestała bo znów będzie płakał, ona swoje no i młody w ryk :-) wcale mi to nie przeszkadza, że jej nie lubi :-)

dzien dobry

a propos tesciowych to ja sie pochwale jeszcze czyms lepszym niz placz:-D
mianowicie ja nie wiem czy moja corka placze jak tesciowa bierze na rece bo tesciowa dziecka nie widziala!!!!! sluchajcie mieszka 5 min samochodem ode mnie, M bez problemu moze po nia pojechac i odwiezc, on ajest na emeryturze, a do dziecka przyszla jak urodzilam, czyli gdzies 2 mce temu, popatrzyla na nia w lozeczku, powiedziala ze jest sliczna, ja mam taki brzuch jakbym byla ciazy i tyle!! wiecie co wstyd by mi bylo szczerze mowiac. zmusilabym sie i przyszla do pierwszej wnuczki swojej bo by mi glupio bylo. no comments!!! zal mi tylko M bo ja bym sobie zle o takiej matce myslala... NA PEWNO JEJ PRZYGADAM NA CHRZCINACH!! NA PEWNO!!!!!! :-D a niech jej bedzie glupio...

nati wszystkiego naj z okazji 2 miesiecy. wczoraj mnie tu nie bylo ale pamiętalam o Twojej Asi:)
pandora, aenye najlepszego z okazji 2 miesiecy:)

moj starszak ma dzisiaj 5te urodziny:) niestety suwaczek mi zniknął a nie mam czasu go zrobić:) bedzie torcik i nasze male przyjątko, a w niedziele po chrzcinach beda jego huczne urodziny":)

mitaginka spokoju dla Tysi

koot a jak sie Majka urodzila to Twoj tez sie tak zachowywal? kurcze wspołczuję:* buziak
jak sie tylko skonczy rok szkolny to bierz Maję i Piterka i jedz gdzies odpocząć...moze do rodziny? moze da mu to do myslenia...

reklama
Witajcie.
Morgaine Sto lat i wszytskiego najlepszego dla Starszaka :-)

Mitaginka jeszcze troszkę i młoda się ureguluje, mielismy podobnie a od 2 tygodni mamy wszytsko jak w zegarku - oprócz spacerów. Zasypia po 20, budzi się miedzy 4a5 na jedzonko i spi do 7-8 :) Trzymamy kciuki i za Was.

Co do teściowej.. moja się czegos nauczyła - strasznie drażni mnie jak babcie łapią dzieciaczki za policzki i robią 'ti tit ititit' więc jak mi 3 lata temu złapała tak Rafała to ja podeszłam ścisnęłąm ją za policzek zrobiłam jej te wspaniałe titititi i zapytałam się czy przyjemne to było. I wtedy zrozumiała, troszkę się obraziła ale sama stwierdziła, ze takie łapanie, ściskanie nie jest przyjemne więc i dla dziecka nie jest to fajne - teraz przy drugim mam spokój :-)

My za to mamy problem z Rafałem:/ Męża nie ma juz prawie 2 tyg a Rafał w nocy się budzi, płacze i Tatusia woła:/ jeszcze 8 dni i Tatuś przyjedzie na 1 słownie JEDEN dzień, ale później my wyruszmy do Płocka na mecze, żeby więcej R Tatusia zobaczył, a 4 lipca wyruszmy na F8 do Sopotu na tydzień :-) a później M ma 2 tyg wolnego uff!!

Miłego dnia dziewczynki:-)

Do góry