reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

aeyne chciałam dalej w blondzie, ale z ciemnym pasemkami. Dobra, kolor już zaakceptowałam- jak się pomalowałam to twarz nie taka blada, ale plamy z farby nie schodza. Wkleje fotę później jak M. wróci z pracy i mi podłączy aparat do kompa ;-)a fryzury nie zmieniałam (tzn. kształtu), bo jednak zapuszczam i dobrze, bo nie wiem, co by mi ta laska zrobiła na głowie, ech...

reklama
cucu musi Ci byc ciezko:( malej tez:( buziak...

baby dzieki za info

Koot dobrze ze juz po wszystkim:) czekamy na Ciebie:)

aenye nie przekonalas zadnej bo kazdy inne decyzje podejmuje i ma inne priorytety;-) masz szczescie ze masz taką mozliwosc i ze Cie to cieszy. my jestesmy w innej sytuacji i rowniez dla dobra dziecka wracamy do pracy... no bo w koncu na dzieciaczki kasy tez duzo idzie nie? a matka nie moze byc w depresji bo to juz w ogole masakra dla bobikow...

spadam realizowac dalej moj plan (sprzatania domu haha)

baby i Twoj maluch je co 2 h?? Niezle. Moja dzis spala 4h i mimo, ze sie sama przebudzialam w miedzyczasie, zeby Ja nakarmic to nie chciala, wiec dalam Jej spokoj i sama tez zasnelam...

hey
ale dziś była noc - pobudka chyba co godzine :szok: wczorajszy dzień też cały jakiś marudny- może to ten skok rozwojowy o którym piszecie (a ja nawet nie wiedziałam że cosik takigo jest...) a tearaz mały chrapie

ja tesknie za moją pracą ale planuje rok wychowawczego- wówczas maluszek prawie półtorej roczku będzie miał i mój tata na luzie będzie zostawał z nim. A dzisiaj przychodzą w odwiedzinki kumpele z pracy to bede na bieżąco co tam sie dzieje :) jupiiiii
ide zaraz na zakupy coby jakies dobre ciacho zakupić:-)

koot dobrze ze juz po wszystkim, buziak dla Was!!!

ja też karmię co 2h w ciągu dnia, w nocy jak śpi to nawet i 4h wytrzyma :tak:
ja dalej niedomyta...sytuacja beznadziejna, ech...a na 19:00 nauki przed chrztem
prawa pierś mnie boli, nie sutek tylko piers :wściekła/y:

Wrrr, ale jestem zla. Juz nie mam sily. Dawalismy Malej w nocy mm Bebilon Comfort, bo takie lek polecila i byl ryk w nocy godzine po jedzeniu. Bol brzuszka az dawalam czopka. Czym ja mam karmic skoro wszystko zle. Kwasu foliowego wypic nie chciala. Po moim mleku ulewa. Poza tym jak mowilam, jak bedzie pila moje mleko to musi dostawac cos na anemie bo ja sama mam duza. Rece opadaja...

Kochana mi jak Filip po moim ulewał (wręcz nawet wymiotował i to konkretnie) dostaliśmy Bebilon AR - ono jest gęste i najlepiej podawać przez trójprzepływowy smoczek. Może spróbuj tego hmm..

hello sloneczka,

wpadlam zyczyc wam super weekendu u nas poniedzialek wolny-zielone swiatki-wybieramy sie na dzialke i pochwalic sie,ze oliver zjadl 1-sze w swoim zyciu spaghetti bolognese - a jak smakowalo...:-)

buziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki

Martynka mi się rozdarła, nic nie pomagało, już myślałam, że będę musiała wyciągnąć tajną broń cyca (choć 2h nie minęły), ale poszlam z nią do przedpokoju, stanęłam przed szafą lustrzaną i zaczęłam opowiadać bajkę o dwóch Martynkach (jednej prawdziwej i drugiej lustrzanej), minęły może 3 minuty, a Tyśka śpi :-D

cucumber na ulewanie jest też Nutriton- zagęszcza mleko mm lub mleko matki, no ale u Ciebie dochodzi problem anemii, więc to chyba średnie rozwiązanie...spróbuj dzisiaj jeszcze podawać to mleko, jak ból brzuszka będzie się powtarzał, to dopiero wtedy zacznij się martwić...może to się tak złożyło po prostu

EDIT i pospała 15 minut

Ostatnia edycja:
baby i Twoj maluch je co 2 h?? Niezle. Moja dzis spala 4h i mimo, ze sie sama przebudzialam w miedzyczasie, zeby Ja nakarmic to nie chciala, wiec dalam Jej spokoj i sama tez zasnelam...

mój młody zjada trochę i zasypia jak nie mogę go dobudzic to zmieniam mu pieluche i budzi sie od zimnej, mokrej chusteczki :) wtedy szybko cyc, zjada ile moze i do spania a ja reszte odciagam, żeby piersi opróżnić, a potem mozna mu to w dzień podać, mąż mu przewaznie daje jak ja ide na fitness, bo to po 18 a wtedy młody ma największy apetyt :) przydaje sie też jak w weekend ja chcę sobie rano pospać, wtedy mąż bierze go do drugiego pokoju i w razie czego daje mu z butli a ja się mogę wyspać :)

reklama
przepraszam was, ze sie nie odniose, ale musze ponarzekac na syna po raz pierwszy w zyciu!!! no nie daje mi dzis zyc!!!! w nocy co godzine sie budzil, je co chwile, placze, jak go odloze na mate czy bujaka. no najgorszy dzien w jego zyciu chyba. a jego tata dzis mial obrone, zostal magistrem, ja dla niego robie przyjecie niespodzianke, ciasta pieke, owoce, galaretki, bita smietana, mase mam do zrobienia, a ten od rana robi tylko 10-minutowe drzemki. zaraz sie pochlastam.

ufff, ponarzekalam i wracam do kuchni. chcialam zrobic rogaliki jego ulubione no ale rady nie dam chyba. szok.

Do góry