reklama
aaaaaaaa napisałam posta i mi zżarło
To od początku.. byliśmy na bioderkach , wszystko ok. Tłumy ludzi na szczęście szybko poszło, potem do firmy swojej zajrzałam, i byłam ponad dwie godziny :-)lubię tą moją pracę , szczególnie jak nie muszę w niej siedzieć od 9-17
Teraz jeszcze neurolog nam został.herbatita a kiedy Wy się wybieracie?
aenye to tym razem w dniu urodzin jeszcze raz najlepsze życzenia!!!
baby dla Ciebie też spóźnione ale szczere!
acronka fajnie że zajrzałaś, ostatnio sobie o Was myślałam
Herbaita, Marma, Petinka super macie ze spotkaniami! ja jak pisałam na noworodku w ciąży z Oliwką to miałam grupę poznanianek z którymi przyjaźnie się do dziś. żałuję że tu Poznań taki mało popularny :-(
Morgaine jak szkolenie? grzeczna jesteś ?
asiunia co z Tobą? mało się udzielasz
Chciałam iść na spacer , u nas pełne słońce a tu lać zaczęło, najlepsze że żadnej chmury nie widać
Ja wybieram się do PUCHATKA po 15 czerwca bo dopiero od tego terminu rejestrują na lipiec, sierpień lub wrzesień .Zobaczymy na jaki termin się dostaniemy. W sumie to mi się nie pali bo widzę postępy w zachowaniu Wiki, ale pójść pójdę.
A nasz e spotkania to mam nadzieje ze nie pierwsze o sorki drugie i nie ostatnie, a im więcej nas mamusiek tym lepiej wiec zapraszamy. Niedługo to całe alejki w parku będą zawalone wózkami haha
lilou
Fanka BB :)
Mi lekarka zaleciła wizytę w ciągu najbliższych dwóch tygodni..a generalnie wszędzie trudno o terminy. na szczęście się udało, i to na nfz. Jak będzie słaby lekarz to będę próbować dalej ale prywatnie..
Sunshine_Baby
Tak dla świętego spokoju jak już łazimy po tych lekarzach to postaram się także o skierowanie do okulisty dziecięcego i zaliczymy tą wizytę. Nie ma parcia ale przezorny ubezpieczony. Jak każde chyba takie małe dziecię Wika trochę zezuje. Wiem, że gałki oczne dojrzewają do 3 miesiąca i dlatego po tym okresie tak sobie pomyślałam, że wartałoby i to sprawdzić.
A któraś z Was była może z dzidzikiem w takowej sprawie? zezowania?
A któraś z Was była może z dzidzikiem w takowej sprawie? zezowania?
madziarkas
herbatita ja sie wybieram do okulisty ale właśnie po 3 m-cu sprawdzić czy wszystko ok, meżula ma astygmatyzm i jeśli mały też będzie miał to lepiej wcześniej zacząć leczyć.
Aha! i do okulisty to chyba skierowanie nie jest potrzebne
dzięki już myślałam ze tylko ja jestem taka przewrażliwiona, ja tez wole dmuchać na zimne:-)herbatita ja sie wybieram do okulisty ale właśnie po 3 m-cu sprawdzić czy wszystko ok, meżula ma astygmatyzm i jeśli mały też będzie miał to lepiej wcześniej zacząć leczyć.
Madziarkas a ten suwaczek z wagą to skacze mi po gulu, ja tez chce taka wage
ja jutro ide do okulisty. chcialam iść normalnie do przychodni ale termin na 13 lipca , więc idę prywatnie tzn do spółdzielni i tu następny szok cenowy 80 zł ale małej coraz bardziej ropieje oko więc niech to sprawdzi
aenye- wszystkiego naj i żebyś została jeszcze mamusią w wieku 40 lat (chyba dobrze pamięm?? :-)
aenye- wszystkiego naj i żebyś została jeszcze mamusią w wieku 40 lat (chyba dobrze pamięm?? :-)
jola.24
Witam dziewczyny.
U nas choroby ciąg dalszy, tym razem Liwie dopadlo, jednak, kicha i kaszle, mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.
Co do facetów to ja nie moge na swojego narzekac, w nocy wstaje raz ja, rraz on a czasem oboje jak sie Olo zbudzi i rozchodzimy sie po pokojach We wrzzesniu pewnie wróce do pracy na weekendy i wtedy bedzie cale dnie siedzial z dwójeczka
No to tyle bo rozdarciuch starszy sie budzi
U nas choroby ciąg dalszy, tym razem Liwie dopadlo, jednak, kicha i kaszle, mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.
Co do facetów to ja nie moge na swojego narzekac, w nocy wstaje raz ja, rraz on a czasem oboje jak sie Olo zbudzi i rozchodzimy sie po pokojach We wrzzesniu pewnie wróce do pracy na weekendy i wtedy bedzie cale dnie siedzial z dwójeczka
No to tyle bo rozdarciuch starszy sie budzi
reklama
madziarkas
suwaczek motywuje mnie jak widze, że jeszcze 6 kilosów musi zlecieć grrr coprawda do wagi z przed ciąży to jeszcze tylko 3kg zostało ale przy 50tce najlepiej sie czuje, przy mojej długości 159cm to taka odpowiednia waga - nic nie zwisa, wszystko na swoim miejscu;-)Madziarkas a ten suwaczek z wagą to skacze mi po gulu, ja tez chce taka wage
A co do okulisty to mężula chciał Szymona wysłać do okulisty jak jeszcze w brzuchu siedział - tak się tym przejmuje i boi, że mały odziedziczył po nim tę wade. Też idziemy na prywatną wizyte, dostałam namiary na dobrego lekarza
Podziel się: