reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

cześć dziołchy :)

aeyne wszystkiego najlepsiejszego kochana!!!!!!!!!!! i coby maleństwu juz ten katarek przeszedł! buźka!
nati no szok! cała noc?! gratki,noże to nie bedzie jednorazowy raz :)
madziarkas trzymam kciukasy żeby poszło po waszej mysli! dobrze że szukacie porozumienia. bedzie git ciotka ;*

a u nas noc też spokojna. mała wstała tylko raz, przed 2 a potem to o 6, ale to juz nie noc :) generalnie to od 2 tygodni jakoś tak, wstaje tylko raz do niej na karmienie. i jestem wyspana, nie jest źle.
a o 8 wybyłyśmy na miasto, starszą zaprowadziłyśmy do przedszkola i poszłyśmy sobie na targ. kurcze, tak się w między czasie gorąco zrobiło że musiałysmy się do samych bodziaków rozebrać! no i wróciłyśmy przed 12 :) zaliczyłyśmy jeszcze przystanek u mojej mamy. kupa i karmionko :) a nogi to wiadomo gdzie mi weszły ;) teraz mała śpi, ciągnie mona aż miło a ja w misce nogi sobie mocze :D
nic mi się nie chce :)

reklama
AENYE to Ty masz dzis urodziny? KOLEJNY BLIZNIAK hehe dlatego tak fajnie sie Ciebie czyta.Ja i moj M tez jestesmy blizniakami tyle ze ja z 31 maja ,a on z 14 czerwca.:)

SZCZESCIA,SZCZESCIA,MILOSCI i kiedys jeszcze tej 4tej dziecinki:);-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Blizniaku jeden:):-)

Ostatnia edycja:
Aenye ja sobie zapamiętałam, że 7.06 po moich urodzinach i imieninach, kiedyś pisałaś i jakoś tak mi się ubzdurało:-D no cóż ale ważne, że złożyłam życzenia przed niż po ;-)

Wilmek, Aenye Ci nasi mężowie to skarb :)

Edit:

Nela to dla Ciebie też wszystkiego najlepszego :) spóźnione ale szczere :)

Ostatnia edycja:
po ponad 7 latach małżeństwa i ponad 13 razem dotarliśmy się juz w wielu kwestiach a młody był na tyle wyczekanym dzieckiem, że świadomie potrafilismy z wielu rzeczy zrezygnować dla niego, ja jestem strasznym uparciuchem a mąż ma swoje dziwne przyzwyczajenia ale po tylu latach wiele rzeczy zmieniliśmy dla siebie a wiele rzeczy zaakceptowalismy no i znamy sie juz jak łyse konie ;-)

baby wow :szok: niezły staż już za Wami :tak: my to 'dopiero' 8 lat ze sobą, choć mi to już się wydaje że wieki razem - w każdym bądź razie jeszcze sporo rzeczy musimy poukładać i się dotrzeć, i na to sporo czasu pewnie potrzebne będzie...

aenye wszystkiego dobrego buziaki :*
wilmek no mam nadziele, że te kolki powoli ustępują choć teraz przy południowym karmieniu mały trochę się zaś krzywił. No w końcu kiedyś muszą się te jelitka unormować, oby jak najszybciej czego życze sobie, Tobie i wszystkim kolkowym maluszkom:-)
mitaginka zainspirowałaś mnie tym fryzjerem, już się umówiłam na poniedziałek - mała odmiana, mały relax

już

ps.1. śpiewacie maluszkom kołysanki??? u nas niezawodny na wszystkie płacze (no oprócz mega kolkowych) okazał się 'stary niedźwiedź':-)

ps.2. przed chwilą meżula zadzwonił z zapytaniem jakie mam plany na dzisiejsze popołudnie i czy mi nie będzie przeszkadzać, jak sobie wyjdzie dziś wcześniej na piłke bo musi coś z kumplem załatwić... wow wow wow

Ostatnia edycja:
Aenye - sto lat :) w szczęścia, zdrowia i miłości
Mitaginka - dzięki za szczery post
Madziarkas trzymam kciuki za tą nową jakość ;)
Nati-super :)ale rozumiem ból cycuchowy,
u mnie dla odmiany pobudki co 2h( :) ło matko, wariatkowo jakieś to było, nie wiedziałam czy młodą odkładałąm do łóżeczka czy nie.....) ale wiecie rano jeszcze przez sen słyszę jakieś bzyczenie, otwieram oczy a to ogromniasty szerszeń nawala w sypialni w okno, od razu się obudziłam ;) najpierw młodą chciałam zabrać z pokoju, ale uchyliłam drugie okno i wołam męża, a co niech myśliwy broni swoje stado ;) a on pierwsze co jak wpadł to żebym zabrała młodą :) ale w tym momencie stwór uleciał :)

na bioderkach, było ok.

u mnie dla odmiany pobudki co 2h( :) ło matko, wariatkowo jakieś to było, nie wiedziałam czy młodą odkładałąm do łóżeczka czy nie.....) ale wiecie rano jeszcze przez sen słyszę jakieś bzyczenie, otwieram oczy a to ogromniasty szerszeń nawala w sypialni w okno, od razu się obudziłam ;) najpierw młodą chciałam zabrać z pokoju, ale uchyliłam drugie okno i wołam męża, a co niech myśliwy broni swoje stado ;) a on pierwsze co jak wpadł to żebym zabrała młodą :) ale w tym momencie stwór uleciał :)

HA HA HA sie uśmiałam :-D oczywiście nie z co dwugodzinnych pobudek ale z polowania na bzyczka :-D
a to spanie to prędzej czy później sie unormuje przeca, u nas od początku było najpierw co 3h pobudka, teraz jak zaśnie z wieczora to z 5 a nawet czasem 6h śpi, pobudka i znów z 2 lub 3h snu - całkiem fajowo:tak:

reklama
Do góry