reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam :-)
doczytalam co porabialyscie ostatnie dwa dni bo nie mialam czasu wpasc..w piatek odwozilismy mame na lotnisko a potem pojechalismy nad morze (zazdroszcze tym ktorzy tam mieszkaja ;-) ) starszak byl w siodmym niebie brudzac sie w piasku a mlody przespal caly czas w chuscie i w czasie jazdy samochodem pobudki tylko przy przekladaniu z fotelika do chusty i wtedy karmienie :-) a wczoraj zaliczylismy zoo i ta sama sytuacja :-) chusta to genialny wynalazek czemu ja na to nie wpadlam przy starszaku..
a dzis marudzenie od 5ej rano..od kilku dni malemu sie poprzestawialo wczesniej spal do poludnia a teraz wstaje o 5 i do poludnia marudzi..mam wrazenie ze kolki mu sie przeniosly na rano :-( i pogoda do bani az dwa dni ciepla byly ehh
Mitaginko gratuluje sukcesow z Tysia :-)
Cucu zdrowka :-)
Herbatita Petinka zazdroszcze spacerow po wroclawiu to moje ulubione miasto :-)
Morgaine zycze zeby Niko juz tak zostalo z tym nocnikiem..ja mialam ze starszakiem podobnie jak Ty...
Nati mi sie cos kojarzy ze jak skonczy mniej wiecej 3mies to wtedy na basen :tak:

a moj mlody, pierwsze co rano zrobil? poszedl na nocnik siusiu!! a pamper suchy:-D - dranissimo to napisalam w ramach chwalenia sie dziecmi:-D

spoko morgaine, nie mialam tu na mysli nikogo z nas, chodzilo mi o takich mega przesadzajacych, bo pochwalic sie to czasem nawet trzeba :-) Poza tym... jakby nie bylo to jest forum, w ktorym sie gada o dzieciokach, wiec nawet wskazane :-p

Kurcze, a ja to niemal zapomnialam, ze trzeba dziecko ochrzcic :baffled: :szok: Powiedzcie, duzeo jest zalatwiania??

czy dużo załatwiania? hmm
ja póki co dzwoniłam tylko do księdza na komórę, że chcemy chrzciny w tą sobotę, teraz w tyg mam podejść po karteczki do spowiedzi dla nas i chrzestnych, no i chyba złożyć ofiarę :-D, w pt o 19:00 nauki, a w sobotę chrzciny

ok, strój już mam, w HM kupiłam kapelusik, getry i sweterek (jakby było zimno), a w Smyku sukienkę (ale nie taką specjalną, tylko bardziej uniwersalną), zresztą po chrzcinach wkleję foty, to same zobaczycie

a dla siebie oczywiście kupiłam buty na wyyysoookim obcasie ;-) ale się odstawię!
jeszcze tylko muszę znaleźć czas na fryzjera, dobrze, że w CH fryzjerzy i do 21:00 pracują, to mogę jak M. wróci z pracy, a tak to byłaby lipa

EDIT a moja Tysia kochana dzisiaj taka fajna i spokojna, że aż się trochę martwię
i robi mi od wczoraj zielone kupy :-( nie wiem, czemu i nie wiem, co o tym myśleć

Ostatnia edycja:
Mitaginka- zielone kupki moze ma po szczepionce i spokojna tez niestety moze byc po szczepieniu, niestety bo to nie musi oznaczac ze tak juz zostanie. ale miejmy nadzieje ze polubi byc spokojna i tak juz bedzie

reklama
nati chwilę po tym, jak napisałam, że spokojna, to zaczęła się drzeć ;-)
teraz już po kąpieli, po jedzonku, M. ją nosi, mała przysypia, ale pewnie standardowo, jak ją położy, to się obudzi ;-)

a ja muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj przymierzając w czym wystąpię, na chrzcinach, dopiełam się w naprawdę obcisłą sukienkę sprzed ciąży :tak:a w moich nowych szpilkach jestem wyższa od M. :-D:-D

Do góry