reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
witam :-)
doczytalam co porabialyscie ostatnie dwa dni bo nie mialam czasu wpasc..w piatek odwozilismy mame na lotnisko a potem pojechalismy nad morze (zazdroszcze tym ktorzy tam mieszkaja ;-) ) starszak byl w siodmym niebie brudzac sie w piasku a mlody przespal caly czas w chuscie i w czasie jazdy samochodem pobudki tylko przy przekladaniu z fotelika do chusty i wtedy karmienie :-) a wczoraj zaliczylismy zoo i ta sama sytuacja :-) chusta to genialny wynalazek czemu ja na to nie wpadlam przy starszaku..
a dzis marudzenie od 5ej rano..od kilku dni malemu sie poprzestawialo wczesniej spal do poludnia a teraz wstaje o 5 i do poludnia marudzi..mam wrazenie ze kolki mu sie przeniosly na rano :-( i pogoda do bani az dwa dni ciepla byly ehh
Mitaginko gratuluje sukcesow z Tysia :-)
Cucu zdrowka :-)
Herbatita Petinka zazdroszcze spacerow po wroclawiu to moje ulubione miasto :-)
Morgaine zycze zeby Niko juz tak zostalo z tym nocnikiem..ja mialam ze starszakiem podobnie jak Ty...
Nati mi sie cos kojarzy ze jak skonczy mniej wiecej 3mies to wtedy na basen :tak:

a moj mlody, pierwsze co rano zrobil? poszedl na nocnik siusiu!! a pamper suchy:-D - dranissimo to napisalam w ramach chwalenia sie dziecmi:-D

spoko morgaine, nie mialam tu na mysli nikogo z nas, chodzilo mi o takich mega przesadzajacych, bo pochwalic sie to czasem nawet trzeba :-) Poza tym... jakby nie bylo to jest forum, w ktorym sie gada o dzieciokach, wiec nawet wskazane :-p

Kurcze, a ja to niemal zapomnialam, ze trzeba dziecko ochrzcic :baffled: :szok: Powiedzcie, duzeo jest zalatwiania??

czy dużo załatwiania? hmm
ja póki co dzwoniłam tylko do księdza na komórę, że chcemy chrzciny w tą sobotę, teraz w tyg mam podejść po karteczki do spowiedzi dla nas i chrzestnych, no i chyba złożyć ofiarę :-D, w pt o 19:00 nauki, a w sobotę chrzciny

ok, strój już mam, w HM kupiłam kapelusik, getry i sweterek (jakby było zimno), a w Smyku sukienkę (ale nie taką specjalną, tylko bardziej uniwersalną), zresztą po chrzcinach wkleję foty, to same zobaczycie

a dla siebie oczywiście kupiłam buty na wyyysoookim obcasie ;-) ale się odstawię!
jeszcze tylko muszę znaleźć czas na fryzjera, dobrze, że w CH fryzjerzy i do 21:00 pracują, to mogę jak M. wróci z pracy, a tak to byłaby lipa

EDIT a moja Tysia kochana dzisiaj taka fajna i spokojna, że aż się trochę martwię
i robi mi od wczoraj zielone kupy :-( nie wiem, czemu i nie wiem, co o tym myśleć

Ostatnia edycja:
Mitaginka- zielone kupki moze ma po szczepionce i spokojna tez niestety moze byc po szczepieniu, niestety bo to nie musi oznaczac ze tak juz zostanie. ale miejmy nadzieje ze polubi byc spokojna i tak juz bedzie

reklama
nati chwilę po tym, jak napisałam, że spokojna, to zaczęła się drzeć ;-)
teraz już po kąpieli, po jedzonku, M. ją nosi, mała przysypia, ale pewnie standardowo, jak ją położy, to się obudzi ;-)

a ja muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj przymierzając w czym wystąpię, na chrzcinach, dopiełam się w naprawdę obcisłą sukienkę sprzed ciąży :tak:a w moich nowych szpilkach jestem wyższa od M. :-D:-D

Do góry