reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Cześć kobitki!
Mitaginko-gratuluję dobrego wyboru!Chustowego,oczywiście;-)
Mój synuś też uwielbia chustę,bo generalnie najbardziej odpowiada mu taka pozycja do noszenia.Ale zawaliłam sprawę,bo chusta jest gruba i jak go noszę to tylko w pampersie samym go wkładam!
nati-Ty gruba???No to ktoś chyba sobie zażartował.na fotkach widzę ekstra figurę!!!nie daj się;-)
Teraz jednym okiem patrzę na kabareton Top Trendy,wczorajszy koncert był super,ciekawe jak dziś i jutro...
Czy wasze maluszki też się tak ślinią???Bo ja to nie nadążam za tym moim Karolem.Po prostu jakaś mega produkcja śliny!!!
Dni upływają spokojnie,przeważnie na dworze-niezależnie od pogody)
morgaine-skąd jesteś???Mieszkasz w górach???Where???
Wszystkim wam życzę udanego wieczoru.No i przespanej nocy!!!
Mitaginko-gratuluję dobrego wyboru!Chustowego,oczywiście;-)
Mój synuś też uwielbia chustę,bo generalnie najbardziej odpowiada mu taka pozycja do noszenia.Ale zawaliłam sprawę,bo chusta jest gruba i jak go noszę to tylko w pampersie samym go wkładam!
nati-Ty gruba???No to ktoś chyba sobie zażartował.na fotkach widzę ekstra figurę!!!nie daj się;-)
Teraz jednym okiem patrzę na kabareton Top Trendy,wczorajszy koncert był super,ciekawe jak dziś i jutro...
Czy wasze maluszki też się tak ślinią???Bo ja to nie nadążam za tym moim Karolem.Po prostu jakaś mega produkcja śliny!!!
Dni upływają spokojnie,przeważnie na dworze-niezależnie od pogody)
morgaine-skąd jesteś???Mieszkasz w górach???Where???
Wszystkim wam życzę udanego wieczoru.No i przespanej nocy!!!
mitaginko dla niej tez ogladam tyle ze u nas to chrzestna kupuje ale mnie sie podoba cos takiego ubranka do chrztu dla dziewczynek - Ubranko do chrztu Maja biała ze sweterkiem © pewnie jestem staromodna
Heloł hahah witam serdecznie pokrewna duszyczkę w kwestii ubranek do chrztu.
Ta stronę to też już przeleciałam wszerz i wzdłuż i podobnie jak Ty Jola moja mała będzie ubrana właśnie w takie cudo, z ta różnicą że to cudeńko zrobi moja mama. Pamiętacie jak wszystko uszyła do pokoiku dla Wikusi? To teraz molestuje mamusię aby wykonała mi takie cudeńko jak szydełkowa sukienusia i buciki. Sama do ślubu chciałam mieć właśnie szydełkową sukienkę ale nie zdarzyłyśmy z realizacją, tym razem mamie nie odpuszczę i na sierpień będzie wszystko gotowe. Moja mała księżniczka już jest po pierwszych przymiarkach. Fakt na stronie józefinka ceny są szokujące ale niestety tyle te cudeńka kosztują bo to rękodzieło jest, co nie znaczy że tańszych nie można znaleźć.
My dziś po mega długim spacerku i muszę swoja księżniczkę pochwalić bo ani razu nie zapłakała, gugała do siebie, ślicznie spała, jadła i bawiła się w wózeczku a i na rączkach u mamusi milo dzień spędziła. Pomimo upału słonko nam posłużyło i opaleniznę zostawiło. Jutro też będziemy zwiedzać, co tam w domu siedzieć
Miłego wieczoru
Petinka powiadasz bardziej cywilizowane strony?:-) Haha dobre no ale udaliśmy się na ta słynną “ Europę na widelcu” i co tylko piwo się lało, bo do tego całego koryta to dostać się nie dało - tyle wiary.
Moje dziecię też się jeszcze nie ślini a czytając o postępach Waszych bobasów to się podłamuję, Wika nie chce na brzuszku leżeć i nie ma mowy zatem o przekręcaniu z plecków na brzuszek czy odwrotnie :-(
Moje dziecię też się jeszcze nie ślini a czytając o postępach Waszych bobasów to się podłamuję, Wika nie chce na brzuszku leżeć i nie ma mowy zatem o przekręcaniu z plecków na brzuszek czy odwrotnie :-(
herbatita Tysia też nie przepada za leżeniem na brzuszku, ale i tak ją na nim kładę, bo wiem, że jak próbuje wtedy pełzać to masuje sobie go przynajmniej ;-)
a co do postępów- ja nie bardzo lubię takie wątki, bo sieją właśnie ferment i niepokój w stylu "dlaczego moje dziecko jeszcze tego, czy tamtego nie robi, a inne już tak?". Poza tym jestem pewna, że Wikusia ma jakieś swoje osiągnięcia, a ponadto wiadomo, że każdy rozwija się swoim rytmem i nie ma co patrzeć na innych.
A po rynku wrocławskim też chętnie bym się przeszła
a co do postępów- ja nie bardzo lubię takie wątki, bo sieją właśnie ferment i niepokój w stylu "dlaczego moje dziecko jeszcze tego, czy tamtego nie robi, a inne już tak?". Poza tym jestem pewna, że Wikusia ma jakieś swoje osiągnięcia, a ponadto wiadomo, że każdy rozwija się swoim rytmem i nie ma co patrzeć na innych.
herbatita Tysia też nie przepada za leżeniem na brzuszku, ale i tak ją na nim kładę, bo wiem, że jak próbuje wtedy pełzać to masuje sobie go przynajmniej ;-)
Dzięki że mnie wspierasz. Ja tez nie wiem po co tam zaglądam bo tylko doła łapie i chyba wymyślam że ona to słaba jest, że tu jej rączka do tyłu ucieka itd.. Oczywiście że Wikusia ma swoje małe postępy ale co tam nie będziemy siać fermętu
Aaaaaaaa i zapraszam do Wrocka połazimy pogadamy, nas tu więcej ciotek BB jest http://oognet.pl/content/details/683
Ostatnia edycja:
witam. Wpadam powiedziec ze zyjemy. Maly ma katar bylam u lekarza i wsio ok czysciutko. a ja wczoraj nagle temp 38,2 i nie wiem od czego w nocy bolalo mnie ciut gardlo ale od tego temp ?? cyc jeden troche jakby rzgal i na tym sie skonczylo wzielam apap i rano juz 36,0 sama nie wiem co. Maly wieczoram ryczy nie mozliwie az ochrypl. teraz ma etap tulenia do cyca, upal goraco ze szok a on tulic, duzo jestesmy na dworze i spacery nauczyl sie w koncu ze jak nie spi to w wozku tez lezy ale musi grac pozytywka krowa taka jak w lozeczku karuzelka.
Kciuki za cucumber
Mitaginko o mezu sie nie wypowiadam drugi dzien z rzedu grila sobie robi to brat to sasiad to kolega z pracy choc wie jaki maly jest wieczorami ze nie mam szans wyjsc po siedziec bo tylko cyc.
Kciuki za cucumber
Mitaginko o mezu sie nie wypowiadam drugi dzien z rzedu grila sobie robi to brat to sasiad to kolega z pracy choc wie jaki maly jest wieczorami ze nie mam szans wyjsc po siedziec bo tylko cyc.
reklama
edit: o matko jaki długi ten post mi wyszedł~~~!!!!
po pierwsze primo nie śpię jeszcze i mi sie nie chce!Q!! matko jaka ja wyspana??!! a czemu to nie wiem.... dzieci spią i blogi spokój
PO DRUGIE MÓJ NIKO SIKA DO NOCNIKA.!!! normalnie nie uczyłam go jakos specjalnie, bo po starszaku mam traume (szybko sie nauczyl, szybko sie oduczyl i potem męka byla) a ten normalnie siada na nocnik i sobie siku robi!! od dwoch dni!!!
wcozrja jeszcze jak mial majtki albo pampera to sikal, tylko z gołą dupcią siadał na nocnik. a dzisiaj leży w łóżku już na noc i woła 'jiiii' (wczoraj jeszcze nie wołał tylko sam siadał) no to ja dawaj na dół po nocnik, byłam pewna ze zanim wroce to bedzie w pampersie, a tu co?? czekał czyli trzymanie też już opanowuje:-) no i siusiu do nocnika, potem wylewanie, siusiu papa. spuszczanie wody i montaż nocnika, bo nocnik mamy iście wypaśny!! nie byle co!!! Nocnik Fisher Price, nocnik, Niebieski nocniczek z fanfarami Fisher Price, 109.00 zB - zakupy.linkbaby.pl
więc to świetna zabawa dla niego...ale to jeszcze dla was odległy temat
po trzecie DORUSIA jestem z bb hehe nie z baby boom tylko z bielska białej
po czwarte
Kołobrzeg parę razy zaliczyłam i inne takie Ustronia morskie, sarbinowa, darłówki no i SZCZECIN PIĘKNY, NAJPIĘKSZNIEJSZY, NAJIMPREZOWNIEJSZY'-) - tylko jedną noc tam spędziłam ale wrażenie zrobił
otóż to mitaginka. ja nawet tam nie wchodzę i nie czyta m/
po pierwsze kazde dzieciątko jest inne i rozwija zmysły niekoniecznie w tej samej kolejności i intensywności co rówieśnicy.
po drugie mam troje dzieci i pelno kolezanek tez dzieciatych i meczy mnie to jak siedzą kumoszki (broń boże was tak nie nazywam, pierwszymi dziećmi mamusie lubią się chwalić ) no i siedzą sobie te kumoszki na kawie albo w parku albo na imprezie i mowia ktorej dziecko co to robi, albo czego nie i tak sie przechwalają!! ja zawsze wtedy mówię że moje dziecko miało miesiąc jak zaczelo chodzic a teraz to juz sinusami i cosinusami sie zajmuje no i po temacie
no to mimo ze spac mi sie nie chce to id sie polozyc no bo nie wypada matce karmiącej tak do późna sidziec;-)
HERBATITA no piękny rynek piękny!! ja tez chce!!
po pierwsze primo nie śpię jeszcze i mi sie nie chce!Q!! matko jaka ja wyspana??!! a czemu to nie wiem.... dzieci spią i blogi spokój
PO DRUGIE MÓJ NIKO SIKA DO NOCNIKA.!!! normalnie nie uczyłam go jakos specjalnie, bo po starszaku mam traume (szybko sie nauczyl, szybko sie oduczyl i potem męka byla) a ten normalnie siada na nocnik i sobie siku robi!! od dwoch dni!!!
wcozrja jeszcze jak mial majtki albo pampera to sikal, tylko z gołą dupcią siadał na nocnik. a dzisiaj leży w łóżku już na noc i woła 'jiiii' (wczoraj jeszcze nie wołał tylko sam siadał) no to ja dawaj na dół po nocnik, byłam pewna ze zanim wroce to bedzie w pampersie, a tu co?? czekał czyli trzymanie też już opanowuje:-) no i siusiu do nocnika, potem wylewanie, siusiu papa. spuszczanie wody i montaż nocnika, bo nocnik mamy iście wypaśny!! nie byle co!!! Nocnik Fisher Price, nocnik, Niebieski nocniczek z fanfarami Fisher Price, 109.00 zB - zakupy.linkbaby.pl
więc to świetna zabawa dla niego...ale to jeszcze dla was odległy temat
po trzecie DORUSIA jestem z bb hehe nie z baby boom tylko z bielska białej
po czwarte
pytam bo wiem ze nie masz czasu zjesc, plus stres, a Ty szczuplutka i mało przytyłaś także wydawało mi się że już cię nie widać;-)morgaine nie jestem chudsza niż przed ciążą, ale tłumaczę to sobie, że to CYCE
a dlaczego pytasz?
o matko jak wam fajnie w wakacje nad tym morzem ja nigdy w Sopocie nie być. w gdyni też nie. nawet nie wiem czy w gdańsku byłam hahah nie chce mi sie myslec....moja się slini mocno
a ja sie zastanawialam skad korki dzisiaj no tak festiwal w sopocie
Kołobrzeg parę razy zaliczyłam i inne takie Ustronia morskie, sarbinowa, darłówki no i SZCZECIN PIĘKNY, NAJPIĘKSZNIEJSZY, NAJIMPREZOWNIEJSZY'-) - tylko jedną noc tam spędziłam ale wrażenie zrobił
heh ja nawet nie wiem czy sie przekreca czy nie. nie zwracam jakos na to specjalnie uwagi. nie slini sie. jak ja dalam na brzuszek to sie ze 2 razy przekrecila ale generalnie malo na brzuchu lezy no to jak sie ma przekrecacPetinka powiadasz bardziej cywilizowane strony?:-) Haha dobre no ale udaliśmy się na ta słynną “ Europę na widelcu” i co tylko piwo się lało, bo do tego całego koryta to dostać się nie dało - tyle wiary.
otóż to mitaginka. ja nawet tam nie wchodzę i nie czyta m/
po pierwsze kazde dzieciątko jest inne i rozwija zmysły niekoniecznie w tej samej kolejności i intensywności co rówieśnicy.
po drugie mam troje dzieci i pelno kolezanek tez dzieciatych i meczy mnie to jak siedzą kumoszki (broń boże was tak nie nazywam, pierwszymi dziećmi mamusie lubią się chwalić ) no i siedzą sobie te kumoszki na kawie albo w parku albo na imprezie i mowia ktorej dziecko co to robi, albo czego nie i tak sie przechwalają!! ja zawsze wtedy mówię że moje dziecko miało miesiąc jak zaczelo chodzic a teraz to juz sinusami i cosinusami sie zajmuje no i po temacie
no to mimo ze spac mi sie nie chce to id sie polozyc no bo nie wypada matce karmiącej tak do późna sidziec;-)
HERBATITA no piękny rynek piękny!! ja tez chce!!
Podziel się: