Z nudow sobie sciagnelam cala serie, chyba 3 sezony (?) i ogladam. Sie wkrecilam nawet Macie/polecacie jakies inne seriale?
naprawde macie czas na nude? hehe córcia też ubóstwia tatusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z nudow sobie sciagnelam cala serie, chyba 3 sezony (?) i ogladam. Sie wkrecilam nawet Macie/polecacie jakies inne seriale?
U nas byla na poczatku co tydzien, a potem non stop dzwonila, nawet wczoraj dzwonila czy u nas ok i jak mowilam o krostkaach to kazala przyjedzac kiedy chce wiec mysle ze smialo mozesz dzwonic, od tego są. A ile Zuza ma? Skonczyla 6tyg? Jesli nie to od razu do GP jedzcie z tymi wymiotami.
ja teraz ogladam 'Przepis na zycie' - tez super :-)
naprawde macie czas na nude? hehe córcia też ubóstwia tatusia
Boszzz kompletnie zapomnialam ze dzien dziecka sie zbliza tutaj sie tego nie obchodzi, no ale wiecie tradycje to ja musze podtrzymac tyle ze u mnie w rodzinie nigdy nie dostawalismy prezentow materialnych, tylko np szlismy z tej okazji do zoo, wesolego miasteczka, cyrku czy na jakas fajna wycieczke z rodzicami.a jeszcze dla Marty na dzień dziecka trzeba coś kupić