Koot moze to kryzys z tą laktacją i wróci.
cucu po pierwsze aenye pisała o Maksie nie o Filipie;-)
po drugie zazdroszcze ze masz tyleeeee mleka.... ja to musze walczyc, ale sie poddac nie moge bo butli nie bierze do buźki
aenye Starszak to juz sto lat nie wie co to pielucha
no sto to moze nie, ale 2,5 roku chyba mial jak zaczal spac bez pieluchy, moze 2 razy w zyciu do lozka zrobil siku w nocy.... i that's it!! pieluchy nie nosi juz dlugo, 2 lata mial zaczelam uczyc, z kupa troche walczylismy, ale 2,5 roku jak mial juz bylo wsio ok. teraz walcze z Niko. tzn. chodzi w majteczkach po ogrodzie, sika na trawke ale majteczek nie sciaga, ale wei ze 'jiiii' (tak se to nazwal;-) ) robi sie na trawke.
zaczyna kumac czacze, ale nie naciskam go, przy Starszaku wiele bledow popelnilam. daje mu czas do wrzesnia. od pazdziernika idzie do pkola. MUSI UMIEC. mam nadzieje bedzie przez miesiac, dwa piekna pogoda, bo w domu bez pamperów nie mam zamiaru go trzymac...
zaczelam sprzatac, posprzatalam lazeinke, przyjechal M, przywiózł na wieczór gingers beer, no i ...
czyżby juz byl wieczor??
matko z córką, na macierzyńskim od rana browar!!!
teraz nei chce mi sie sprzątać
dranissimo czy Twoje dziecię ma odruch wymiotny?? tzn. naciąga ją i wtedy zwraca czy samo jakby z buźki wylatuje...
bo ulewanie nawet nadtrawionego pokarmu moze wystapic jakis czas po karmieniu...jak nei ma odruchu wymiotnego to nie wymioty...
pionizujesz ją? moja jak nie beknie po karmieniu to potem uleje nawet po poł godz... czasami
edit:
aenye z linku o nieperfekcyjnej mamie najb.podoba mi sie:
-czasem udajesz ze nie zauwazylas ze dziecko nie umylo zebow przed spaniem