reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

POMOCY!!!!!!
dziewczyny które mówiły o wysypce 'kaszce" co lekarz wam na to powiedział??? Bo u nas pojawiło się dwa dni temu :-( nie mam pojęcia po czym... wygląda trochę inaczej niż u emi- takie drobne krosteczki zaczerwienione wkoło, potówki to nie są, ma je na buzi, czole i we włosach!! Proszę odpiszcie bo nie mam czasu szukać gdzie o tym pisałyście .

reklama
laski, chyba dostane okres niedlugo :-( od rana mam wahania nastrojow, no istny pms... ryczec mi sie chce z najglupszych powodow juz. wlasnie sie o bzdure poklocilam z D przez telefon i znowu ryczec bede zaraz, a na zmiane dzieci tule i potem na nie krzycze. no szok.
ogolnie to od rana nie moge sie wykapac (co ide do wanny to mlody sie budzi), zaraz mam wychodzic i o to caly ambaras, ze bede brudasem. siet.

i chyba oszalalam.. wymyslilam, ze pojade z Felem sama do francji do mojej przyjaciolki!!! 500zl w dwie strony, wozek mam super ;-) i plecak ze stelazem wezme :-D a co, nie dam rady!? dam :tak:

i jak ja mam sie odchudzac jak wlasnie dostalam ciasto od sasiadki- co tydz dostajemy.
Aenye- pewnie ze dasz rade, a kto ma dac jak nie Ty??
kozica- dziewczyny pisaly co lekarz to opinia:
potowki
hormony
tradzik niemowlecy
i generalnie z tego co pamietam nie bylo jakis specjalnych lekow

aenye ale masz dobrze! Jedz kobieto jedz!:tak:

a ja dostalam wczoraj @... wreszcie bo juz myslalam ze w ciazy jestem :-D haha ale serio to leci ze mnie tak jak nigdy! Centralnie nigdy w zyciu nie mialam tak obfitej @@ no i jak pozno a nie karmilam cycem :-)

..aenye- no pewnie że dasz radę:tak: i nie martw się trochę brudu nikomu jeszcze nie zaszkodziło:-D

asiunia, aenye- ja też już po "pierwszej" @:-) że też wierzyłam jak mi mówili że dopóki się karmi @ nie przybędzie:confused2:

a u mnie nuuda..tak nuda, sama nie wierze, tatuś malutką na spacer zabrał, bo ja wychodzić nie mogę, posprzątałam w dzień ,niunia z bujaczka spoglądała, na większe porządki brak sił i chęci, więc mam bb i farme,hehe, szkoda,że mleka nie mam, bo by kawka zbożowa poszła do tego;-)

reklama
a u mnie nuuda..tak nuda, sama nie wierze, tatuś malutką na spacer zabrał, bo ja wychodzić nie mogę, posprzątałam w dzień ,niunia z bujaczka spoglądała, na większe porządki brak sił i chęci, więc mam bb i farme,hehe, szkoda,że mleka nie mam, bo by kawka zbożowa poszła do tego;-)

heh u mnie to samo tata usypia małego a ja bb i wyspa dla odmiany:-D heh uwielbiam takie nudne dni- miła odmiana po pracowitym tygodniu:-D

Do góry