reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

moja tez tak ma, ale nie wiem, moze to od przytluania? Potowki, czyjak im tam (?) bo spi policzkami przymnie...

No i mam problem, bo moja wymiotuje? Raz dwa dni temu i dzisiaj juz 3 razy :-( I to nie ulewanie, tylko wymioty, bo czuc inaczej... :-( Macie jakies pojecie, co to moze byc? Jutro bede u lekarza to zapytam, ale pokico czytam na necie i zajoba mozna dostac, bo calkiem straszne rzeczy wypisuja... :-(

Nie czytaj za duzo w necie bo zwariujesz, idz do lekarza i sie uspokoisz, ja nie wiem co poradzic, zadne mi nie wymiotowalo. A jak nosek?

reklama
zaraz moje maleństwo wróci do domku, z jednej strony nie wiem jak dam radę się nią zająć,a z drugiej to zbyt długie rozstanie

a dziś dostałam rano różyczkę, podobno Natalka na ucho poprosiła w nocy tatusia,żeby wyskoczył do sklepu ,bo sama nie miała jak tego zrobić niezauważona

cocosova ale super, że Juli gra w Barwach :) gratulacje!
dranissimo mi czasem Tysia zwymiotuje, ale staram się tym nie przejmować

u neurologa ok, odruchy prawidłowe, mamy jeszcze skierowanie na usg główki
oczywiście o kropelkach nie wspominałam

ok, uciekam coś zjeść

cocosova ale super, że Juli gra w Barwach :) gratulacje!
dranissimo mi czasem Tysia zwymiotuje, ale staram się tym nie przejmować

no ja jakos sie zaczelam denerwowac, bo jak do tej pory wszystko bylo ok. A przeciez wymiotuje nie z przejedzenia [jest na cycku] tylko cos to musi byc... A ci lekarze u nas to watpie, ze mi cos ciekawego jutro powie... :-( Chyba tez nie powinnam tak panikowac...
Swoja droga mitaginka, ja Was powdziwiam! Jak u nas Mala placze dluzej niz 5 minut to idzie zwariowac, tzn. ja jak ja, jestem zadziwiajaco cierpliwa i wyrozumialadla Niej, ale moj M to z siebie wychodzi i sie wkurza, a wtedy ja sie wkurzam na Niego... i takie kolko...

jola, probowalam z tym recznikiem i srednio pomoglo, nadal cos ciaga tym nosem - w nocy. W dzien jest ok. A jak probowalam Jej woda morska psiknac to malo sie nie zadlawila bidulka. Mam ta w sprayu, a to psika, jak jakas torpeda, malo nosa nie rozwala, az strach zapodawac ;-)
Jola, ile razy byla u Was polozna? Bo u nas tylko raz...I jak to jest, jak sie ma jakis problem to mozna do nich dzwonic, czy jak??

my po szczepieniu , samo szczepienie nie najgorzej. za to cale popoludnie marudna zasypia na 5-10 min i budzi sie z placzem. i teraz nie wiem czy ją kąpać.

Witam Kochane.Melduje ze zyje ale doba ma zbyt malo godzin:).Ledwie starcza na karmienie ,przebieranie i pocieszanie w trakcie kolek,echh...

Zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI ,oby usmiechy naszych malenstw rozswietlaly nam kazdy dzien:):-)
My wyjechalysmy z Nusia na pare dni na wies , duzo spacerujemy ,probujemy sie zrelaksowac,i lapac slonce.

Buzki dla wszystkich mamus w dniu naszego swieta.

Kurcze widze ze cos nie mam szczescia, jak wchodze na bb to tu cisza.Ja z okazji mojego/naszego swieta ide w milym towarzystwie na dobre winko.Wam tez zycze milego swietowania!

Dziś mega straszny dzień, wieczorem poddałam się i dałam mm, cały dzień miałam wrażenie,że nie dojada i sie nie myliłam chyba. Wypił 140 ml mleka i spi...ech. Zobaczymy co bedzie jutro, padam na pysk.

reklama
Do góry