reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

moja tez tak ma, ale nie wiem, moze to od przytluania? Potowki, czyjak im tam (?) bo spi policzkami przymnie...

No i mam problem, bo moja wymiotuje? Raz dwa dni temu i dzisiaj juz 3 razy :-( I to nie ulewanie, tylko wymioty, bo czuc inaczej... :-( Macie jakies pojecie, co to moze byc? Jutro bede u lekarza to zapytam, ale pokico czytam na necie i zajoba mozna dostac, bo calkiem straszne rzeczy wypisuja... :-(

Nie czytaj za duzo w necie bo zwariujesz, idz do lekarza i sie uspokoisz, ja nie wiem co poradzic, zadne mi nie wymiotowalo. A jak nosek?

reklama
zaraz moje maleństwo wróci do domku, z jednej strony nie wiem jak dam radę się nią zająć,a z drugiej to zbyt długie rozstanie

a dziś dostałam rano różyczkę, podobno Natalka na ucho poprosiła w nocy tatusia,żeby wyskoczył do sklepu ,bo sama nie miała jak tego zrobić niezauważona

cocosova ale super, że Juli gra w Barwach :) gratulacje!
dranissimo mi czasem Tysia zwymiotuje, ale staram się tym nie przejmować

u neurologa ok, odruchy prawidłowe, mamy jeszcze skierowanie na usg główki
oczywiście o kropelkach nie wspominałam

ok, uciekam coś zjeść

cocosova ale super, że Juli gra w Barwach :) gratulacje!
dranissimo mi czasem Tysia zwymiotuje, ale staram się tym nie przejmować

no ja jakos sie zaczelam denerwowac, bo jak do tej pory wszystko bylo ok. A przeciez wymiotuje nie z przejedzenia [jest na cycku] tylko cos to musi byc... A ci lekarze u nas to watpie, ze mi cos ciekawego jutro powie... :-( Chyba tez nie powinnam tak panikowac...
Swoja droga mitaginka, ja Was powdziwiam! Jak u nas Mala placze dluzej niz 5 minut to idzie zwariowac, tzn. ja jak ja, jestem zadziwiajaco cierpliwa i wyrozumialadla Niej, ale moj M to z siebie wychodzi i sie wkurza, a wtedy ja sie wkurzam na Niego... i takie kolko...

jola, probowalam z tym recznikiem i srednio pomoglo, nadal cos ciaga tym nosem - w nocy. W dzien jest ok. A jak probowalam Jej woda morska psiknac to malo sie nie zadlawila bidulka. Mam ta w sprayu, a to psika, jak jakas torpeda, malo nosa nie rozwala, az strach zapodawac ;-)
Jola, ile razy byla u Was polozna? Bo u nas tylko raz...I jak to jest, jak sie ma jakis problem to mozna do nich dzwonic, czy jak??

my po szczepieniu , samo szczepienie nie najgorzej. za to cale popoludnie marudna zasypia na 5-10 min i budzi sie z placzem. i teraz nie wiem czy ją kąpać.

Witam Kochane.Melduje ze zyje ale doba ma zbyt malo godzin:).Ledwie starcza na karmienie ,przebieranie i pocieszanie w trakcie kolek,echh...

Zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI ,oby usmiechy naszych malenstw rozswietlaly nam kazdy dzien:):-)
My wyjechalysmy z Nusia na pare dni na wies , duzo spacerujemy ,probujemy sie zrelaksowac,i lapac slonce.

Buzki dla wszystkich mamus w dniu naszego swieta.

Kurcze widze ze cos nie mam szczescia, jak wchodze na bb to tu cisza.Ja z okazji mojego/naszego swieta ide w milym towarzystwie na dobre winko.Wam tez zycze milego swietowania!

Dziś mega straszny dzień, wieczorem poddałam się i dałam mm, cały dzień miałam wrażenie,że nie dojada i sie nie myliłam chyba. Wypił 140 ml mleka i spi...ech. Zobaczymy co bedzie jutro, padam na pysk.

reklama
Do góry