reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dranissimo ja cos czuje ze Tobie po tym wczorajszym masazu szyjki cos sie wykreci z tym porodem ;-)

Fajnie by bylo :-) Chcialabym :-) Tzn nie chcialabym, bo sie boje jak jasna cholera, ale chyba juz nie mam wyjscia :-D No i swoj lepszy niz wywolywany :tak:
Wczoraj, po tej wizycie, wygadalam sie malzowi... biedak sie zestresowal chyba bardziej niz ja! :-)

reklama
ciał laski
weszłam tylko w sms i jestem w szoku!!!!! Klaudencja urodziła?! Toż to ona się wczoraj ze mną na poniedziałek umawiała!!!!!! No ładnie!! Buźki kochana!!

jak tylko ochłonę to nadrobię resztę od rańca :) widzę że to "tylko" 8 Str :D

jankesowa - a kto powiedział ze ja sie jakąś kurtke zapinam, :-D już dawno nie na szczęście WIOSNA i można spoko w rozpiętej chodzić tylko jakąś chuste zapodaje pod szyje

ja mam taka krotka kutreje z rozszerzonym przodem, taka co to niby rosnie z brzuszkiem. Bardzo wygodna i praktyczna! No i ladna, az mi bedzie jej 'brakowalo' jak bedzie po wszystkim :-)

dranissimo - mi po wizycie u gina odszedł czop chyba po 3 dniach, ale u mnie to jak widać nic nie znaczyło, ale u ciebie moze być zupełnie innaczej, tego Ci życze, podobno przed samym porodem to taki bardziej podbarwiony krwią, a u mnie to był zwyczajny-mleczny hehe

Co masz na mysli mowiac 'przed samym PORODEM'?! :-D Boze, do mnie to chyba nadal nie dociera, ze to moze byc w kazdym momencie :-D Moj byl/jest w cholere podbarwiony krwia, az sie przestraszylam... Ale widac taki ma byc...

ciał laski
weszłam tylko w sms i jestem w szoku!!!!! Klaudencja urodziła?! Toż to ona się wczoraj ze mną na poniedziałek umawiała!!!!!! No ładnie!! Buźki kochana!!

jak tylko ochłonę to nadrobię resztę od rańca :) widzę że to "tylko" 8 Str :D

nie wierz nigdy kobiecie :-D szczegolnie jesli chodzi o porod :-)
dranissimo mam to samo chce juz juz a jak sie zacznie to na stowe sie zestresuje i bede trzasc :-D

Kazdej czop odchodzi tej mleczny innej krwia podbarwiony a ja to co ??? HALLLO tez tu jestem ??

U nas dzis sa 2 stopnie taka zimnica ze zamarzne w odpietej...:-( ale znalazlam juz polarek :-) i zaraz wybywam w poszukiwaniu skurczy

Kto powiedzial ze ja sie nie boje?? chce ale sie boje i wiem ze mnie to nie ominie bo jak??:rofl2:

ja mam taka krotka kutreje z rozszerzonym przodem, taka co to niby rosnie z brzuszkiem. Bardzo wygodna i praktyczna! No i ladna, az mi bedzie jej 'brakowalo' jak bedzie po wszystkim :-)

Co masz na mysli mowiac 'przed samym PORODEM'?! :-D Boze, do mnie to chyba nadal nie dociera, ze to moze byc w kazdym momencie :-D Moj byl/jest w cholere podbarwiony krwia, az sie przestraszylam... Ale widac taki ma byc...

aenye np. mówiła że jej zaczął w szpitalu taki krwisty odchodzić,...no ale Laska, to Ty w końcu chcesz urodzić czy nie:-D bo juz nie wiem. Odwrotu nie ma-to fakt, miliony kobiet przed Tobą to przeżyły, i nawet nieźle sie miały co niektóre:-) a tak na prawde każdą z nas to moze innaczej boleć, ...moze dla ciebie to będzie tak jak użądlenie komara;-)....

Odwrotu nie ma-to fakt, miliony kobiet przed Tobą to przeżyły, i nawet nieźle sie miały co niektóre:-) a tak na prawde każdą z nas to moze innaczej boleć, ...moze dla ciebie to będzie tak jak użądlenie komara;-)....

Oj, ja nie wiem, ja to chyba cala ciaze w oblokach przebujalam. Wszystko szlo jak splatka, zadnych objawow, wymiotow, boli, zachcianek, totalnie nic - no jedynie zylaki mi sie zrobily... A tu nagle wczoraj, przy masazu szyjki, dotarlo do mnie, ze TO BEDZIE BOLALO!! Przyznaje, oprocz calego ekwipunku, ktory czeka gotowy od dawna, jestem totalnie fizycznie i psychicznie nie przygotowana!! :-(

wilmek ale Ty chociaz wiesz co w trawie piszczy...

Dziolchy, Wy to sobie jaja robicie ;-) Ale w sumie wczoraj caly dzien przeplakalam, to dzis jakos mi lepsiej :-) Humorki nigdy za wiele.

U mnie to nie ma tak lekko, jak cala ciaza byla super, to pod koniec juz mam pod gorke... Mam tylko nadzieje, ze final bedzie dobry! :-)

reklama
margola-w sumie to ja juz zgłupiała z terminem, wczoraj minęło 40 tyhodni kalendarzowych, w książeczce mam wpisany 15, na dzisiejszym usg wyszedł im 10-ty hehe dobre nie?, wcześniejsze usg było na 01 oraz na 07. Ale tak do 20 daję sobie czas. Dziś mnie troche lekarka przestraszyła bo co chwila powtarzała , że będzie duże dziecko-n non ale Pan i też do małych nie należy. W piątek mam znowu do szpitala podjechać i może mi powiedzą co zamierzają ze mna zrobić. Najgorsza jest ta niewiedza. Mam taką lekarkę rozmowną, że ho ho.

ja z om na 21go mam a z usg na 17go.. Czekam :) A czy duże będzie to tak na prawdę dopiero po porodzie sie okaże:) Każdy mówi co innego

dziewczyny Klaudencja dzis rano urodziła
!!!!!!, wiadomosć w sms

eh...no Margola widzisz.., wyłamała nam sie z tego poniedziałku:-D

no widzisz, nic dodać, nic ująć:-D
musimy sobie dokoptować którąś do trójeczki:tak: Zgłaszać się laski, mamy jedno miejsce wolne na poniedziałek :-D

Ja dzis już przedszkole i CH zaliczyłam, jeszcze troche po mieście sie przeleciałam;-) Trza coś ruszyć :-D a że boliiiiii przy tym chodzeniu to nic, człek głupi sie nałazi :-D
M robi chińczyka, a ja z okiem umalowanym czekam seseseeeeee

Do góry