reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nic nie zapowiada, żeby się Mała miała na dniach wydostać. Szyjka nie popuszcza. Za tydzień mam się znowu pokazać o ile się nic nie wydarzy, a pewnie się nie wydarzy..... To już będzie ostatnia wizyta. A jak nie urodzę do świąt to 26 mam się zgłosić do szpitala.
baffled5wh.gif
Acronka, to tak jak u mnie - z tym, że ja do szpitala zgłoszę się najpewniej 27-go. Mogę rodzić po świętach, przynajmniej nie spędzę ich w szpitalu :p
Ale też miałam nadzieję, że święta spędzimy już w trójeczkę...
A pytania czy już się coś zaczyna to ja mam od miesiąca.

reklama
Mialam taka ogromna nadzieje w nocy przez 1.5h meczyly mnie skurcze dosc regularne i co po 1.5h meczarni wszystko przeszlo i zasnelam a ja juz w myslach jechalam na szpital no :-(

Trzymam kciuki za dzisiejsze dziewczyny :blink: bedzie dobrze.

Ide chyba dalej spac bo mam takie wory pod oczami ze szok. A moj M sie ze mnie wysmiewa od wczoraj caly dzien ze ja jak te slonie...

To tylko ja z tych szczesciar co gin na swieta chce mnie w szpitalu polozyc dla swietego spokoju???:szok::-:)-:)-( a ja nie chce bede chyba blagac o litosc... albo cos robi albo nie ide

hej
byłam wczoraj u lekarza i oczywiście zero rozwarcia żadnych skurczy nie mam ;-(
dostałam przekaz bo to już 41 tydzień na wywołanie tego mojego łobuza ;-)
w piątek m am sie zgłosić do szpitala wiec pewnie w poniedziałek już wyjdę jak bedżie wszystko ok

cześć laseczki na szybko :-)

asiunia, skorupka trzymam za Was kciuki mocno, wszystko będzie dobrze :-)

kto się szykuje jeszcze na dziś? :-D

ja muszę do pracy, ale tak mi się nieeeee chce.... kawkę sobie jeszcze zapodam, może będzie lepiej.

wszystkiego dobrego i do potem :-)

Witam!
Wczoraj mnie nie było na BB a tu tyle się wydarzyło!:-) Nowe dzieciaczki na świecie, super! Ja w środę i wczoraj się nie oszczędzałam i nic....więc stwierdziłam, że w tym tygodniu nie rodzę. Termin mam na przyszły piątek, zobaczymy!!!:-D
Dziś ostatnia wizyta u lekarza, ciekawe co tam u mnie słychać bo zaczynam mieć gęsty śluz na wkładkach, mam nadzieję, że to czop się rusza.

Nie jestem w stanie już was nadrabiać :)

Czy ktoś może mi opisać w skrócie akcje morigan? Co tam się wydarzyło że wszyscy są w szoku?

Wczoraj Przemek jak się obudził o 11 to poszedł spać o 17.30 z jedną 30 minutową drzemką w trakcie.... I non stop na cycku. Mam jeden wielki strup. Dziś odciągam mleko bo jak nacisnę to leci z krwią... Za to nocka...bajka. 2 razy cycolenie- fakt po godzinie każde ale totalnie na śpiocha i całą noc sucha pielucha... Teraz drzemka i chwila dla siebie tzn śniadanie :)

Petinka no i urodziłyśmy tego samego dnia :))))

Powodzenia dzisiejszym rodzącym kwietniówką :) I samych dobrych wieści na wizytach :)

witam :-)
u mnie spokoj (moze przed burza - wszystkim sie mozna pocieszac nie? :-D ) od wczoraj zadnych skurczy itp jestem pewna na 99% ze ten moj uparciuch nie wyjdzie w terminie...
zeby bylo ciekawiej to m dzis zaczal nowa prace i pewnie dostanie co najwyzej jeden dzien na porod wolnego ...dobrze ze przynajmniej jest babcia to przynajmniej starszak jest zadowolony...
ciekawe jak u asiuni i skorupki...
shanonka jeszcze pracujesz?
jankesowa szkoda ze przeszlo ale nic straconego wroci ;-) a na kiedy masz termin?
marma a uzywasz nakladek?

Ostatnia edycja:
wilmek nie używam. Sutki mam idealne do karmienia. Po prostu młody się od nich nie odrywa. Dziś odciągam i do cycolenia wrócę w nocy. O ile mój pan i władca pójdzie na taki układ :)

reklama
Witam sie

kurcze ciekawe jak tam nasze dzisiejsze "porodówki", Asiunia, Skorupka....trzymam kciuki, choć moze Asia to już po....
wczoraj padłam wieczoram i wstałam dopiero niedawno..a wieczorem miałam taką delirke, normalnie trzęsło mnie,aż sama jestem w szoku, jeszcze pare tyg temu pociłam sie przy najmniejszym ruchu

no i może jakaś do "3ki" z doskoku kwietniówka dołączy...hehe,

Do góry