reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

wilmek nie używam. Sutki mam idealne do karmienia. Po prostu młody się od nich nie odrywa. Dziś odciągam i do cycolenia wrócę w nocy. O ile mój pan i władca pójdzie na taki układ :)

a ja wlasnie uzywalam przez jakis czas dlatego ze jak byly juz poranione to przez nakladki mniej bolaly duuuzo mniej :-)

reklama
Ja mam termin niby na jutro czyli 15 kwiecien:rofl2: niech wyjdzie do 19 i bede zadowolona bo inaczej szpital.... na swieta

Czekamy na wiadomosci jakies

Dzień dobry wszystkim!
Dla mnie zaczął się niedobrze, jakaś niewyspana się czuję, zła,ogólnie nastrój melancholijno-chandrowy.Wszystko mnie denerwuje. Na twarzy mnóstwo plam i wyprysków, no dramat totalny!

asiunia, skorupka - powodzenia!! Kciuki zaciśnięte mocno!

Grono mamuś nam się dzisiaj powiększy!

Acronka, to tak jak u mnie - z tym, że ja do szpitala zgłoszę się najpewniej 27-go. Mogę rodzić po świętach, przynajmniej nie spędzę ich w szpitalu :p
Ale też miałam nadzieję, że święta spędzimy już w trójeczkę...
A pytania czy już się coś zaczyna to ja mam od miesiąca.
Bachucha -to możemy sobie ręce podać, bo przecież równany terminem :)

Dzień dobry (dla kogoś na pewno...)

acronka znów możemy sobie przybić piątkę! u mnie podobny nastrój. Na twarz swoją nie mogę patrzeć.. Nawet zakupy w ikei nie poprawiły humoru, wręcz nawet zdolinowały bo oznaczają milion kolejnych dziur do wywiercenia (co po pierwsze średnio mojemu mężowi idzie a po drugie nie ma kiedy bo wraca po 19 do domu) ech tam :/

Próbuję sobie wizualizować pękający pęcherz ale też średnio wychodzi :/

za skorupkę i asiunię trzymam mocno kciuki!!!

dziewczyny Klaudencja dzis rano urodziła
!!!!!!, wiadomosć w sms

eh...no Margola widzisz.., wyłamała nam sie z tego poniedziałku:-D

GRATKI KOCHANA

Ostatnia edycja:
ale fajowo. normalnie kwiecień w pełni widać:) ciekawe czy jutro będą 3 następne dzidziki... :)
kurde płakać mi się chce!!

heh zaledwie 36 stron do nadrobienia:-D

kochane moje witajcie:)
Starszak w pkolu, mlody u niani, niunia śpi mam chwile na bb:) uciekam czytac kto sie rozpakowal i nadrabiac i potem popisze co tam u nas:-)

Witamy Witamy!!!!!! Morgaine

a ja własnie prostując włosy uświadomiłam sobie że z każdą rozpakowaną to forum jakby 'umiera", i że jak ja urodze to już nie bedzie do kogo smska wysłać, ...i sma sobie bede wpisywać w wątki smsy:-D a potem sma se bede gratulować:-D.......jakoś tak mi smutnoooo

coś sie kończy.......coś zaczyna dla większości z nas

reklama
antonina- nawet zmienić nie mogę, bo już po terminie więc go usunęłam. Jutro znowu wizyta w szpitalu. Oby mi powiedziała, że zostanę i urodzę w piątek bo jak będzie czekać do poniedziałku to ja zdechnę.
morgaine- kurcze dziewczyno Ty to masz kondychę

Do góry