reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

meriderka - ja bym już sie dała wygonić teraz jak pójdziesz....ile to juz po terminie?

spytałam Klaudencji jak to było u niej że tak- raz raz , no i odpisała , że dostała bóli w nocy ok 2 , ale od razu takich mocnych no i pojechała na IP, rozwarcie 4cm...no i 8:50 był już Dominiczek

reklama
KLAuDENCJA gratulacje :tak: to sie nazywa sprint
antonina przeciez ja zostane na maj :rofl2: nic sie nie przjmuj no :-D
morgaine witamy :)

Normalnie cool zazdroszcze tym sprintowym kobitkom no :rofl2:

dopiero 2 dni ale pewności nie mam :) jak pisałam wczoraj do 20-stego daję sobie czas. Tylko to usg mnie martwi, że jakaś starsza ta ciąża. Za drugim razem będę mądrzejsza :)

ja wg usg to sie z tydzien juz przeterminowalam bo 7 kwiecien mi wychodzil:baffled:

mi lekarz wytłumaczył że zawsze najbardziej trzeba sie trzymać terminu s OM, albo z pierwszego usg., u mnie akurat ciagle wychodził 20kwietnia, takze termin dosć wiarygodny, ale jak byłam tydzień temu, no ...już ponad tydzień to powiedział ze z pewnoscia wczesniej bo juz miałam rozwarcie ok 2cm....i tak sie tym podnieciłam i nastawiłam ze z każdym kolejnym dzień jakaś taka sie robie rozczarowana

ja wg usg to sie z tydzien juz przeterminowalam bo 7 kwiecien mi wychodzil:baffled:

To tak jak ja. Ale dzieki Bogu, 18go juz mam wywolywanie i w koncu zobacze swoja Niunke!! :tak: Szkoda, ze sama nie chce wyjsc...

Gratulacje dla nowej sprinterki klaudencji!! W koncu sie doczekala! :-)
morgaine welcome back! :-)

Ciekawe jak tam asiunia i skorupka... Trzymam kciuki! :-)

Matko, ile nas w ogóle jeszcze nierozpakowanych zostalo?! Chyba garsteczka mala...

morgaine
, szalona babo... Ty już z nami? Niezla jesteś... Welcome :-)

Dziewczyny, a pila któraś ten koktajl położnych? Dal coś? Kurde, ja sie cały czas zastanawiam...

hehe mnie nikt nadziei nie robil z rozwarciem a i tak tupie juz bo ile mozna no.... wiem ze mu tam dobrze ale mnie juz kolana wysiadaja wczoraj sei nachylic nie moglam...:baffled:

Witam!
Ja dziś niewyspana i nadal w dwupaku... od jutra mam już macierzyński i baaardzo mnie to irytuje...

Chyba nas już faktycznie niewiele zostało! Ale Klaudencja dała czadu!!

reklama
Do góry