reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

meriderka - ja bym już sie dała wygonić teraz jak pójdziesz....ile to juz po terminie?

spytałam Klaudencji jak to było u niej że tak- raz raz , no i odpisała , że dostała bóli w nocy ok 2 , ale od razu takich mocnych no i pojechała na IP, rozwarcie 4cm...no i 8:50 był już Dominiczek

reklama
KLAuDENCJA gratulacje :tak: to sie nazywa sprint
antonina przeciez ja zostane na maj :rofl2: nic sie nie przjmuj no :-D
morgaine witamy :)

Normalnie cool zazdroszcze tym sprintowym kobitkom no :rofl2:

dopiero 2 dni ale pewności nie mam :) jak pisałam wczoraj do 20-stego daję sobie czas. Tylko to usg mnie martwi, że jakaś starsza ta ciąża. Za drugim razem będę mądrzejsza :)

ja wg usg to sie z tydzien juz przeterminowalam bo 7 kwiecien mi wychodzil:baffled:

mi lekarz wytłumaczył że zawsze najbardziej trzeba sie trzymać terminu s OM, albo z pierwszego usg., u mnie akurat ciagle wychodził 20kwietnia, takze termin dosć wiarygodny, ale jak byłam tydzień temu, no ...już ponad tydzień to powiedział ze z pewnoscia wczesniej bo juz miałam rozwarcie ok 2cm....i tak sie tym podnieciłam i nastawiłam ze z każdym kolejnym dzień jakaś taka sie robie rozczarowana

ja wg usg to sie z tydzien juz przeterminowalam bo 7 kwiecien mi wychodzil:baffled:

To tak jak ja. Ale dzieki Bogu, 18go juz mam wywolywanie i w koncu zobacze swoja Niunke!! :tak: Szkoda, ze sama nie chce wyjsc...

Gratulacje dla nowej sprinterki klaudencji!! W koncu sie doczekala! :-)
morgaine welcome back! :-)

Ciekawe jak tam asiunia i skorupka... Trzymam kciuki! :-)

Matko, ile nas w ogóle jeszcze nierozpakowanych zostalo?! Chyba garsteczka mala...

morgaine
, szalona babo... Ty już z nami? Niezla jesteś... Welcome :-)

Dziewczyny, a pila któraś ten koktajl położnych? Dal coś? Kurde, ja sie cały czas zastanawiam...

hehe mnie nikt nadziei nie robil z rozwarciem a i tak tupie juz bo ile mozna no.... wiem ze mu tam dobrze ale mnie juz kolana wysiadaja wczoraj sei nachylic nie moglam...:baffled:

Witam!
Ja dziś niewyspana i nadal w dwupaku... od jutra mam już macierzyński i baaardzo mnie to irytuje...

Chyba nas już faktycznie niewiele zostało! Ale Klaudencja dała czadu!!

reklama
Do góry