reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

antonina ma racje. Ja tez teraz juz na koniec tak na mojego sie wku*****m...:crazy: Co chwile z czyms wyjedzie, czegos nie pamieta, cos mu sie nie chce, nie wie o co mi chodzi, mysli ze ja tylko marudze, a on przeciez jest swiety... i bogu ducha winny...:dry: no noz mi sie czasami otwiera...:wściekła/y:
Jak wyszedl acronka to ochlon i jak wroci spokojnie mu powiedz czy pamieta jak sie umawialiscie - bo przeciez oni to pamiec maja dobrą, tyle że krótką....:dry::baffled::-D

reklama
asiunia - jasne że ma fajnie. nie ma takiego bólu, co go nie da sie przeżyc, a ten porodowy to się szybko zapomina :)

antonina
- wiem, że szkoda nerwów, ale wszystko dobrze łądnie i czasem cos musi wystrzelic. Lepiej wywalić z siebie złość niż ją dusić w sobie, a ja z tego "gatunku" jestem co to kisi w sobie, aż w końcu wybuchnie. Tym razem eksplozja była natychmiastowa :D
Luzuję, zapodałam sobie suszone żurawinki i zaraz herbatkę sobie zrobię a w międzyczasie (komp i bb) ścieram kurze, przekładam, porzadkuję itp

Mam do kogo...Narazie nie odbiera..Tylko czy to napinanie to jest to??
Jado 36 tyg ciazy bralam Fenoterol..Bo mialam takie napinania...Juz nie wiem swiruje...
Raz sa co -5,7,9 potem co 10,15...Ehhh jednak jak wody odejda to lepiej..Wiadomo trzeba jechac..A tu zastanawasz sie to to czy jeszcze nie...
Tylko czy takie napinania to tez moze byc TO?? Czy te wlasciwe skurcze maja konkretny rodzaj bolu jakiegos? Np.jak na @ czy jeszcze inny...:szok:

Owca tak napinanie sie to moze byc to. Kazdy odczuwa to inaczej. Jedne boli jak na @, inne bola plecy w dole, a inny brzuch twardnieje. Jezeli te napinania Cie bola to moze byc to. Zmierz rowniez ile trwa u ciebie taki skurcz, powinien ok 30-50sekund.
Dzwon na IP jezeli doktorek nie odbiera :-)

acronka - to podobnie jak ja, wszędzie pachnie mi pronetm bo dopiero co przeleciałam po nielicznych meblach jakie posiadam, i co chwila tylko updejtuje BB:-), aaa żurawinki niedawno odkryłam, chyba nawet w Biedronce kupiłam takie całe owoce suszone(kulki)- pyszooota:happy2:

ja odkąd nie śpie od 5-6 rano, a ten czas skraca sie niemiłosiernie takze za pare dni pewnie bede już o 3 obudzona (mnie normalnie boli wszystko jak lezę) to tylko w komórce właczam wifi i nowinki/smsy spr.-sie nauczyłam:-D, sama sie z tego smieje, że tak sie z tym forum zżyłam...

antonina - ja lubię CIFA takiego oxy coś tam. Ten zapach mi leży najbardziej. Przedtem Ajaxy, ale teraz te zapachy kwaitowe mnie wkurzają. Pronta nie używam. Mój mąz mnie oduczył, że to tylko zakleja ale nieczyści.

Ja też popadłam w uzależnienie od BB. Tylko w komórce nie umiem. Ja mam nokie 6300 i nawet nie wiem czy się da.

Nati gratulacje!
Aeyne w końcu się doczekała, trzymam kciuki! I zdążyła jeszcze wyprostować włosy, ja też tak chcę podchodzić na luzie. Mój kolega jak dostał od żony telefon, że odeszły wody, szybko pojechał do domu, wpada a ona tuszuje rzęsy przed lustrem. :-)
Dziewczyny zauważyłyście przekroczyłyśmy 2000 stronę!!
Ja właśnie zrobiłam sobie pyszny omlet z dżemikiem porzeczkowym i dużą ilością bitej śmietany! Był pyszny!

Ktoś wcześniej pisał o zmianach dotyczących porodu od 8 kwietnia:

Zmiany prawne dotyczące ciąży i porodu - Zanim się urodzi - arykuł

Ja tylko jakoś nie wierzę, że można decydować o tej pozycji w jakiej chce się rodzić.

Miłego popołudnia!!

Dziewczyny mowicie ze taki spinania regularne tez moge byc skurcze to byle bym ja w domu nie urodzila bo mam takie :szok::rofl2: czesto gesto regularnw i to mocne... ale nie to nie to bo po 20 min przechodzi....

acronka wlasnie wyluzuj i powiez mu swoje jak wroci :angry::tak: ja to nie moge narzekac bo moj chlop to ostatnio zrozumial wszystko co mu tlumaczylam przez caly tydzien :-D:rofl2: wiem dlugo to trwalo ale zrozumial poki co:happy:

ja co chwila tylko strone odswiezaM I PATRZE co nowego piszecie :-):-D

antonina ja nie dlugo chyba wcale spac nie bede chodzila :confused: bo czekam na budzik co raz to predzej 6.15 buzi a ja dzis juz od 5, to ciekawe o ktorej jutro z tym ze w nocy z 5 razy sie budze na siusiu a potem patrze w sufit ...

reklama
jankesowa - ja zamiast tłumaczyc po raz enty, bo on już wie, że nabroił, to przygotowuję listę zadan. Niech się trochę pomęczy. Generalnie to ja naprawdę nie moge na niego narzekać. Jest na każde zawołanie, wyręcza mnie w wielu rzeczach, jest czuły, opiekuńczy i w ogóle, rozumie moje humory itp, ale czasem po prostu odwali jakiś numer.... to po prostu ręce opadają.

Do góry