reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ducha - aenye zamyka stawke na trójmiasto na dziś - 3jeczkami Drogie Panie , trójeczkami:-), a zresztą Ty jesteś jedną z nielicznych z terminem po mnie to prosze Cie....ktoś tu musi zostać prócz mnie:-D

dranisssimo - powiem Wam że ta angileska opieka porodowoa to mnie normalnie przeraża, jak tak mówisz....nikt nic nie wie, tylko położna "maca', miejmy nadzieje że Cie lada moment złapie samo z siebie i nie bedzie zadnego wywoływania

reklama
Ale ja sie boje, ze Mala bedzie przenoszona :-( Tutaj zadnych badan nie robia, nie sprawdzaja wydolnosci lozyska, przeplywow itp Tylko jakies macanki po brzuchu! No najzwyczajniej w swiecie sie martwie i doczekac piekielnie nie moge. To nasze pierwsze dziecie, a tu tyle czekania i stresu...
ejjj nie bój sie mała. :-) ja zawsze jak mialam zle mysli pod wzgledem opieki tutaj nad ciezarna to sobie myslalam tak:

gdzie jest najwiekszy baby boom w europie? tutaj.
gdzie najwiecej glupich nastolatek rodzi nie dbajac wogole o siebie? tutaj
wiec skoro tutaj tyle zdrowych dzieciakow sie rodzi, nie moze byc tak zle :-)

zobaczysz juz za chwile bedziesz miec swoja kruszyne przy sobie :-D

wilmek ja mam do Ciebie teraz tylko nr tel wiec to Ciebie bede po jutrze informowac :-D wiec sie szykuj, chyba ze rozładujesz sie przedemna to po pierwsze -nie fair! :-D a po drugie bede musiala kolejny nr skas wykombinowac do kogos...:confused:
chyba ze poczekacie az wroce ze szpitala...

ducha - aenye zamyka stawke na trójmiasto na dziś - 3jeczkami Drogie Panie , trójeczkami:-), a zresztą Ty jesteś jedną z nielicznych z terminem po mnie to prosze Cie....ktoś tu musi zostać prócz mnie:-D

Nie, no spoko, dzisiaj nie... ale tak do końca tygodnia by się przydało :tak:. To Ty sie szykuj, a ja zaraz po Tobie :-)

reklama
a w ogóle nie wyobrażacie sobie jaką mam ogromną ochotę na szampana, no oszaleje zaraz!!!

Iiii, nie opowiadalam Wam swojego ostatniego snu. Noglądałam się filmu, w którym dinozaur wypluł swoje go małego dinozaurka zamiast normalnie urodzić drugą stroną no i ja też urodzilam gębą zamiast ..., ale z tym dzieckiem było coś nie tak, więc najpierw kazałam je sobie wepchnąć spowrotem w buzię ale sie nie dalo, więc wsadziłam dzidzika w rosól i w taki sposób go leczyłam :confused:.

a do szampana truskawki koniecznie, of course!!!

Do góry