reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ducha nie mow mi tu o truskawka bo oszaleje ostatnio mama mi przywiozla i takie pyszne byly, haha dobre dziecko w rosole leczyc :-D:-D:-D

ja mam aby nr do mitaginki i morgaine:tak:

reklama
Demotywator bossski!!!
Nie pisałam, bo mnie nie było, najpierw poczta i drobne zakupy a potem grzanie i jedzenie obiadu.
Ehh, mąż mnie wnerwił na maksa do łez prawie ze wścieklości. Wchodzę do dużego pokoju (jadalnia, stołowy, salonowy jak zwał,tak zwał) z częścią przygotowanego obiadu a ten rozwalony przed kompem pali............. Myślałam że pierdyknę wszystkim o podłogę, albo w niego. Mówiłam do niego o obiedzie i widział co robię i mi taki numer odstawia. Aż się trzęsłam ze złości. Jeść mi się odechciało, adrenalina skoczyła, że szok.
Dobrze że musiał jechać do lekarza i przez jakis czas go nie będzie to ochłonę, tak mnie zdenerwował. Wie, że mam w ciązy wyjątkową alergię na fajki i takimi numer odstawia. Generalnie ustalone są w domu zasady palenia, tak, żeby mi to nie przeszkadzało, ale tym razem przesadził.
Uhh, biorę sie za jakieś drobne domowe robótki, trochę się poruszam, może cos sprowokuję.

Witam Was...
Jakis czas temu cos tam do Was pisalam...Ale czytam na biezaco...I wiem ze duzo juz tuli Maluszki...GRATULACJE!!!
ZDjecia tez ogladam:-)
Teraz tak o sobie ale mam dylemat...Pomozcie..!!To moja 1 ciaza...Dzxis koncze 39 tydz...Rano bylam na KTG ktore zarejestrowaly 2 skurcze do 100,,i 3 skurcze do 70... Dodam ze mam miec cc, ale mam czekac az zacznie sie akcja porodowa i wtedy zrobia...
Od godz 14-15 mialam skurcze co 10,16,18,7 min..Od 15-16 byly co9,8,10,12min...I od 16 ida co 5,7,11 min...Nie wiem co robic...Mam takiego stracha ze nie wiem:szok: One sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...
Od poczatku boje sie tego ze nie rozpoznam i nie bede wiedziala kiedy mam jechac..
Przepraszam ze tak dlugo o sobie ale niektore z Was doswiadczone juz...A duzo juz rozpakowwanych:-)

Owca - witaj, ja bym się na Twoim miejscu zgłosiła do szpitala. Na pewno Cięz badają i podłączą do ktg i będzie wiadomo czy już, czy nie już:) Powodzenia!

asiunia - no to nasza aenye się rozkręca :) Super, akcja postępuje :)

Witam Was...
Jakis czas temu cos tam do Was pisalam...Ale czytam na biezaco...I wiem ze duzo juz tuli Maluszki...GRATULACJE!!!
ZDjecia tez ogladam:-)
Teraz tak o sobie ale mam dylemat...Pomozcie..!!To moja 1 ciaza...Dzxis koncze 39 tydz...Rano bylam na KTG ktore zarejestrowaly 2 skurcze do 100,,i 3 skurcze do 70... Dodam ze mam miec cc, ale mam czekac az zacznie sie akcja porodowa i wtedy zrobia...
Od godz 14-15 mialam skurcze co 10,16,18,7 min..Od 15-16 byly co9,8,10,12min...I od 16 ida co 5,7,11 min...Nie wiem co robic...Mam takiego stracha ze nie wiem:szok: One sa nieregularne i nie sa bardzo bolesne...To jest takie mega napianie rozchodzace sie na caly brzuch...
Od poczatku boje sie tego ze nie rozpoznam i nie bede wiedziala kiedy mam jechac..
Przepraszam ze tak dlugo o sobie ale niektore z Was doswiadczone juz...A duzo juz rozpakowwanych:-)
kochana na moje oko to jest to. Zmykaj na IP jezeli masz miec CC, bo dalej czekajac w domu pewnie urodzisz SN :-)
ja do konca mialam nieregularne dokladnie tak jak opisujesz, a kwestia bolu jest indywidualna :-D
trzymam kciuki i powodzonka :-D daj znac jak bedziesz juz po ;-)

reklama
kurcze no ciekawe kiedy aeyne urodzi, dziś na pewno....

owca- a nie masz gdzie zadzwonić, do gina swojego , położnej, ....? ja niestety nie mam doswiadczenia, to tez moja 1 ciąża i sama mam ogromne obawy że przegapie

acronka - no niestety mężowie mają takie ciężkie myślenie czasem, mój niestety nie należy do wyjątków. Wypij sobie herbatke, cos co lubisz, i relax, take it easy....:-) bo szkoda nerwów, nie ma co sie szarpać teraz i tak nam ciężko teraz na tej końcówce

Do góry