reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja tez juz fiksuje...wypatrując oznak, czop odszedł coraz zakłuje mnie w szyjce twardnienia brzucha są częste dziś wogóle polatałam na kolanach podłogi poodkurzałam i nic tylko się zmachałam a też lek.powiedział że "na dniach"..bo rozwarcie 3cm .temu...
i teraz czujna obserwacja czy wody sie nie sacza czy twardnienia regularne itd... moja cierpliwosc w tym wypadku zawodzi

reklama
acronka - to też bedzie moje pierwsze ktg, pewnie też przez wzgląd na cukrzyce tak to nie wiem czy bym miała, a usg miałam w 35tc ostatnio, no i teraz bede miała w niedziele, żeby spr wage dzidzi (też z uwagi na cukrzyce) choć nie wiem co to zmieni 3 dni przed terminem:-D tak to by może o cc zdecydował czy coś, zresztą nie wiem, nie gdybam, zobaczymy...

asiunia - to fajnie że sie dotleniłaś troche..., mi to czasami brakuje pretekstu do spacerku;-) wiec chodze do sklepu po jakąś jedną rzecz, dzis byłam 2 razy bo czegos tam zapomniałam, ale ...oj jak cieżko było, co raz ciężej, z dnia na dzien normalnie....ale siedziec też mi sie nie chce!!!!

kozica - a ty nie miałaś miec dzis jakiejs wizyty?..:-)

kurcze nic nie wiadomo co u Madziarkas, Aknovi..........no i Meriderka rano cos sie źle czuła a mi coś w kościach mówiło że to TO...

Ostatnia edycja:
cześć Laski!
Allle nowiny od rana! u la la!

dziewuszki kciukasy zaciśniete żeby skurczybyki nie odpuszczały już dziś!!!!

moja noc przespana, ale kość łonowa tak mnie boli że nie mogę chodzić! w pół zgięta od rana jestem! Mama mów żebym się przejechała na IP i żeby sprawdzili rozwarcie, i to że nie mam skurczy nic nie oznacza.. W sumie racja, koleżanka moja w grudniu teraz, w 38tyg pojechała na wizytę a gin do niej: proszę pani, pani ma 7 cm rozwarcia, biegiem na porodówkę!
I tak sie teraz zastanawiam, bo małą czuje baaardzo nisko,jakby kopała mnie po pipie, kość nasuwa niemiłosiernie-że żeby podnieść nogę muszę sobię ręką pomóc, a poza tym mała wygina się co jest strasznie nie miłe bo cały czas na wdechu jestem... nie wiem, czekam chyba

mnie tu też ni mo :-D

asiunia
, ja jak bym miała pierś to bym sobie szybko rizotto strzeliła:tak:

mnie też ni ma :)

no wiecie ja nie mam wyboru, musze wyjsc na spacer bo dziecko jak nie dotlenione to swiruje :-D a jak sie wybiega to i humor lepszy i ja mam potem wieksze luzy w domu :-D hihi

sms od aenye :-)

a ja dzis jak w nocy dostalam sms od morgaine to sobie mysle ze dzis ona, jutro aenye a pojutrze ja... Nie wiem czemu tak mnie przeszlo i chyba sie sprawdzi i aenye dopiero jutro urodzi :-) oby nie, ale ja jakies takie mam przeczucie...

oki ja spadam bo małż wrocil i chce sobie pobuszowac w necie - pilnujcie go :-D hih

antonina- jestem ale sie kijowo czuję. Rano jak pisałam tak mnie mdliło cos tam zjadłam i poszłam spać. Wstałam i wyszłam na godzinke na dwór- po powrocie znowu usnęłam. Czuje sie jak bym kaca miała albo naćpana była. Boli mnie dół brzucha więc może coś ale ja się nie nastawiam . Rano mam być w szpitalu na jakies pomiary więc sie dowiem czy zostaję czy jeszcze z tydzień. Chyba ide spać. Tylko co ja w nocy będę robiła???

kurde te teksty aenye to mnie normalnie rozwalają, humor to jej rzeczywiście nie opuszcza:-D, taki humor w jej stylu. Szkoda tylko że historia cos sie powtarza z tymi jej porodami, myslałam ze przy 3 to już pójdzie gładziutko.

ale tak to tylko Morgaine potrafi nie...:-D

Meriderka- to daj znać jutro po "pomiarach" co i jak....chyba że cie może zostawią bo cos sie rozkręci, w końcu juz chyba twój termin nie, no to może..ja jak se pomysle że to spanie to mi wiecej bólu sprawia niż odpoczynku to aż mi sie kłaść odechciewa

No chyba Aenye jednak przetrzyma nas do jutra...;-)
Później będę miała kabelek do kom to wrzucę fotkę Weronisi od Morgaine :-) jest cudowna :)

Kurczę zmartwiła mnie pogoda zapowiadana na jutro, bo ma padać a chcieliśmy wystawić Nunuśka na balkon, żeby w czwartek wyjść na spacerek a tu może być lipa, no nic może im się nie sprawdzi... :tak:

reklama
Do góry